ASUS підготувала до релізу Radeon RX 9060 лінійки Dual

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS підготувала до релізу Radeon RX 9060 лінійки Dual
по 200баксыв такі карточки просто би розмітали, правда цього не буде :rotate:
Martix
Member

Повідомлення

Раньше такое делали с пассивным охлаждением на 1 слот и часто в low-profile, а теперь "дуо" :gigi:
erkins007
Member

Повідомлення

Martix: 05.08.2025 18:16 Раньше такое делали с пассивным охлаждением на 1 слот и часто в low-profile, а теперь "дуо" :gigi:
До сих пор лежит рабочая gt210 пасивная. На которой я умудрялся в 2011 году проходить масс эфект2
Kyro
Member

Повідомлення

Martix: 05.08.2025 18:16 Раньше такое делали с пассивным охлаждением на 1 слот и часто в low-profile, а теперь "дуо" :gigi:
Это когда такое было - во времена Radeon 9600 :lol:
gt1030 которая как раз подходит под твое описание 3 к 20 по количеству SM к gtx1070.
А сей девайс 1 к 3 к RX 9070 XT. А если взять что-то такое же дохлое по соотношению , например RX6400 так там внезапно есть 1 слотовые модели.
firestarter256
Member

Повідомлення

erkins007
Да ч е там говорить у меня две 730 были, обе разный! Одна Кеплер, другая Тесла, обе LP но на Тесле стоял пропелер
Skiff93
Member

Повідомлення

Міняєм "ду" на "к".
Як можна брати АМуДе карти від цих полігамних виродків.
Тільки Sapphire, PowerColor, XFX (а HIS загнулась? Колись прикольні турбінки були у 10-12 роках і серія Ice Q).
Мультивендори давно над картами червоних не стараються взагалі, особливо на середніх і бюджетних.
Радий, що MSI взагалі злились - карти в них в основному або :puke: або оверпрайс, мамки - норм. Гнилобайт уже давно для мене вмер (хоча колись любив їх карти і плати, до 2012 точно).

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
erkins007: 05.08.2025 19:15
До сих пор лежит рабочая gt210 пасивная. На которой я умудрялся в 2011 году проходить масс эфект2
Вкладення
56f1201ffab20241014233708316.jpeg
Skiff93
Member

Повідомлення

Ну типу 3 місце ж. В останню чергу.
Ну було б таких тем десяток.
Не бачу сенсу рофлити ;)
П ще є жопний камінь. не знаю як там...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 05.08.2025 23:36
Ну типу 3 місце ж. В останню чергу.
Ну було б таких тем десяток.
Не бачу сенсу рофлити ;)
П ще є жопний камінь. не знаю як там...
тобто відпавший кондік з карти через який тіп буде повертати її - не нагода рофлити?)) як на мене досить кумедно, хоча звичайно не показово, просто влучно під твої оди до хфх))
Ektalion
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.08.2025 23:45 тобто відпавший кондік з карти через який тіп буде повертати її - не нагода рофлити?)) як на мене досить кумедно, хоча звичайно не показово, просто влучно під твої оди до хфх))
Тримай вкурсі, тільки на Паліт значно більше скарг за весь час. Від шумного СО до пригарів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ektalion: 06.08.2025 10:16
Enjthesilence: 05.08.2025 23:45 тобто відпавший кондік з карти через який тіп буде повертати її - не нагода рофлити?)) як на мене досить кумедно, хоча звичайно не показово, просто влучно під твої оди до хфх))
Тримай вкурсі, тільки на Паліт значно більше скарг за весь час. Від шумного СО до пригарів.
ти рахував скільки там скарг? я десь вказав, що паліт краще? то аби пукнути щось за свою любімку, як завжди? пригари... ой горе. тіп насипав, які круті вендори червоних карт, я скинув хфх 9070хт з відпавшим кодніком, який як раз тільки от запостили на реддіт чисто кекнути з хлопаками, прибіг "нефанат" розповідати, який поганий "паліт" :rotate:
Ektalion
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.08.2025 13:59 ти рахував скільки там скарг? я десь вказав, що паліт краще? то аби пукнути щось за свою любімку, як завжди? пригари... ой горе. тіп насипав, які круті вендори червоних карт, я скинув хфх 9070хт з відпавшим кодніком, який як раз тільки от запостили на реддіт чисто кекнути з хлопаками, прибіг "нефанат" розповідати, який поганий "паліт" :rotate:
Не страждаю темою "любимки", але ти чомусь сам підняв її. В даний момент обрав XFX через співвідношення ціни/можливостей конкретної моделі ;)
Відповісти