Enjthesilence: ↑
05.08.2025 20:36
Skiff93: ↑
05.08.2025 20:04
І півроку нещасних пройшло з релізу карт з FSR4, а скільки там Куртка це все продвигав і яким калом це було спочатку.
радеон банально економив бабки на тензорах і розвитку апскейла з рт, але як бачимо вічно так не вийшло.
головна проблема, що сраний фср4 під нда для розробників ігор з закритим кодом, коли длсс4 плагін з релізу у відкритому доступі і перелопачений на гітхабі.
Відправлено через 50 секунд:
Skiff93: ↑
05.08.2025 20:32
Зелений слоник, угомонись. 5000 серія і dlss 4 релізнулись раніше. Ігор з FSR4 достатньо і їх кількість росте. Тріхи більше сотні і 65 десь, різниця просто колосальна

але які з тих всіх ігор дійсно варті уваги...
кожна гра з длсс2 підтримує длсс4 і цих ігор набагато більше за 60 з фср4)) навіщо заперечувати цей факт? длсс4 краще за фср4 за всіма параметрами, це розуміють абсолютно всі, крім фанатиків червоних карт, коли ще вчора до існування фср4 плювались на апскейлери, такий самий факт, що зелені карти продуктивніше в рт і мають денойзер, нові шейдера, жеруть значно менше (9070хт жере як 5080) і в них існує cuda - і так, це все коштує грошей. і чим ближча різниця в прайсі цих карт, тим менший ринок у радеон
Червоні банально вкидали транзисторний бюджет в те, що потрібно на даний момент, що прекрасно було видно по 6000 і аналогічної 3000 від зелених. Ага була 3050, яка жерла більше і коштувала як 6600 і конкретно їй зливала.
Плювались на перший DLSS, де зелені компенсували сиру потужність кривим апскейлом. Ну а АМД подарувала хоч якийсь апскейл власникам старих карт Nvidia. Дякуємо Хуангу за прекрасні технології, які зіпсували ігри (розробники звісно дякують, що багато чого ручками робити не потрібно).
Так АМД довелося уже підлаштовуватись так як доля ринку менша колосально.
Вперше АМД щось поки не опенсорс.
Опенсорс зелених, який працює лише на їхніх картах
Я не фанатик червоних. В мене були 4 карти Nvidia (АМД майже завжди давала більше за ту ж ціну, якщо про ігри) . І двом друзям купив Nvidia.
Якби мені потрібно було для роботи відеокарту, я б купив Nvidia