Огляд ігрової миші ASUS ROG Keris II Origin та килимка ASUS ROG Scabbard II Arctic Grey XXL

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lem
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші ASUS ROG Keris II Origin та килимка ASUS ROG Scabbard II Arctic Grey XXL

"Адаптер ROG Polling Rate Booster для досягнення 8000 Гц сумісний з цією мишею, але він продається окремо від Keris II Origin"
Середня вартість, 4999грн

"Окремо бустер коштує 699 грн на час написання огляду, тобто приблизно 15% ціни самої миші"

Мало денег занес ???Всего 5000 ?? Так мы еще возьмем с тебя! :idea:
cspp
Member

Повідомлення

В цену входят наклейки rog за 1000 грн ).
бажано уникати гарячих рідин (вище 30°C), які можуть пошкодити покриття.
но температура руки 36+ градусов...
LordTornado
Member

Повідомлення

- Наш новый танк может действовать при температурах от +500, до -800 градусов.
- Но, товарищ майор, физика не знает таких низких температур!
- Танк секретный, поэтому физика может и не знать...

Это всё, что нужно знать о характеристиках этой мышки...
leif
Member

Повідомлення

не знаю, чи це пов'язано з релізом сабжу, але мій kerisII ACE після оновлення прошивки внєзапно зумів в 8к частоту опитування по бездроту, рік тому він вмів 8к в при підключенні кабелем і максимум 4к по бездроту. покращення однако :banan:
ruslan23
Member

Повідомлення

пів життя користувався SS були певно всі моделі і вважав їх ідеальними, поки не купив ноут де в комплекті була звичайна ROG напів-бюджетна ще і дротова, те наскільки класно вона лежала в руці і як чотко відпрацьовувала при роботі в "складних умовах" і наскільки краще став аім мене здивувало... я навіть перестав користуватись старою бездротовою що дуже не зручно і винудило купити нову бездротову SS зі схожою з асусом формою, до якої довелось болісно перепривикати на відміну від асуса... Тому тепер зовсім по іншому ставлюсь до цього сегменту їх продукції (навушники теж), може трохи оверпрайс (чисто для "найзаможнішої нації", в европі інші ціни) але всежтаки...
Сidonix
Member

Повідомлення

Гладкий пластик взагалі не сприймаю після Razer Basilisk V3 Pro
Відповісти