Гра Titan Quest 2 вийшла в дочасному доступі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SleepNeep
Member

Повідомлення

Дійшов майже до кінця і награв 16 годин. Локації гарні і деталізовані. Музика чудова і не напрягає при грі. Геймплей релаксуючий, саме те після важкого робочого дня ). Багів і тормозів не зустрів. Коротше мені подобається. Граю за мага вогню (основний) + маг шторму. Кидаюсь фаєрболами і добиваю блискавкою. Босів підпалюю з тривалим уроном. Над головою автострілялка, яка і ворогів нищить і глечики б'є ).
Так, персонаж рухається трохи повільно, але є шмот на +% movement speed(поки до 15%) і далі по грі в повній версії, думаю, буде збільшуватись. Але мене це не напрягає.
Недолік - коли натискаю Continue в діалогах, не чекаючи промови співрозмовника, то може скіпнутись і наступна його промова.
tablestikus
Member

Повідомлення

Аціо: 05.08.2025 08:57 tablestikus
Там проблема не з оптимізацією, а з ШІ згенерованим лайном - то у воді пливе мертве тіло, а поряд літає пегас у воді, не плаває а саме літає, то історія за поглинання полеглих потворами а на екрані якісь поні рожеві з метеликами, ШІ непотріб це.
Дивно, я нічого такого не помічав. Але я ще пограю. Ну і поки що я ще не купляв і все ще планую дочекатися реліза, ще раз спробувати народну версію і потім вирішити чи покупати.
Аціо
Member

Повідомлення

tablestikus: 05.08.2025 11:45
Дивно, я нічого такого не помічав. Але я ще пограю. Ну і поки що я ще не купляв і все ще планую дочекатися реліза, ще раз спробувати народну версію і потім вирішити чи покупати.
Почитайте історію уважно та уважно каст сцени роздивіться, потім спробуйте поєднати те що пишуть, кажуть НПС та що відбувається на екрані, якщо стикались або працювали з слабеньким ШІ побачите цей почерк, зв'язок.
Я просто коли граю у подібні ігри, то граю без перекладу та уважно читаю сюжет перший раз, багато хто просто тисне, бере завдання та скіпає зміст тому і не помічає.
А оточення зшите ШІ генератором, адже ледь не кожна деталь повторює не тільки у кластері набір та кількість спрайтів, а ще дуже часто має один і той самий баг то прозорих стін, то заліпання модельок, то зон відкладеної дії та інших подаруночків які навіть не перевірили-виправили.
tablestikus
Member

Повідомлення

Аціо: 05.08.2025 12:06
tablestikus: 05.08.2025 11:45
Почитайте історію уважно та уважно каст сцени роздивіться, потім спробуйте поєднати те що пишуть, кажуть НПС та що відбувається на екрані, якщо стикались або працювали з слабеньким ШІ побачите цей почерк, зв'язок.
Я просто коли граю у подібні ігри, то граю без перекладу та уважно читаю сюжет перший раз, багато хто просто тисне, бере завдання та скіпає зміст тому і не помічає.
А оточення зшите ШІ генератором, адже ледь не кожна деталь повторює не тільки у кластері набір та кількість спрайтів, а ще дуже часто має один і той самий баг то прозорих стін, то заліпання модельок, то зон відкладеної дії та інших подаруночків які навіть не перевірили-виправили.
Працював з різними LLM - нічого такого як я читаю не побачив паралелей.

Відправлено через 50 секунд:
Ну може і через ШІ зроблено, але я чогось такого щоб мені в око припало не бачив. Зараз ось знову запустив - пів години побігав - теж не бачу.
Відповісти