Battlefield 6 | 2025

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

photo_2025-08-04_22-31-59.jpg
Open Beta Sign: https://www.ea.com/en/games/battlefield ... -open-beta
Steam Page: https://store.steampowered.com/app/2807 ... lefield_6/

Как включить Secure Boot на WIN11\UEFI: https://help.ea.com/en/articles/technic ... cure-boot/

в среднем, билд игры кушает ~6гб врам (c DynRes\DLSS 7,2гб), EA ЗБТ стартует 7 августа, ОБТ 9 августа. Размер билда 40 гб, заявленное количество карт 4 с 16х16 и 32х32 игроков.
спойлер
Untitled.jpg
John Doe
Member

Повідомлення

Предзагрузка бета теста стартовала.
Earanak
Member

Повідомлення

А че там все бухтят по поводу Secure Boot ? Ну у меня вот отключена эта штука была. Зашел в биос. Включил. В чем проблема то ? А то там так развонялись все будто если включить эту срань то все сломается, перестанет работать и вообще невообразимые ужасы и катастрофы произойдут. Я испортил себе карму включив эту срань ? :spy:
Dremjke
Member

Повідомлення

Earanak: 05.08.2025 04:34А че там все бухтят по поводу Secure Boot ? Ну у меня вот отключена эта штука была. Зашел в биос. Включил. В чем проблема то ? А то там так развонялись все будто если включить эту срань то все сломается, перестанет работать и вообще невообразимые ужасы и катастрофы произойдут. Я испортил себе карму включив эту срань ?
Розвонялися в основному школярі та обивателі, для яких зайти в BIOS - це потрібно кликати на допомогу друга-родича-програміста. Нормальна людина за хвилину це включить в біосі і все, навіть з гайдом.
Я вчора вирішив пограти в 2042, давненько не заходив - при старті просить Secure Boot. Зайшов в UEFI, там же в пошуку ввів Secure і знайшов потрібну опцію, увімкнув та гра працює.
Volodya811
Member

Повідомлення

Які у кого думки щодо системних вимог? Який ФПС у мене буде на і9 11900, 2060 Супер, 64 ГБ 3200 у 1080р? Буде 80-100 ФПС чи ні?
Я не хочу зараз купувати нову карту, адже через кілька місяців будуть супери, а в наступному році нові покоління.
Чи можливо купити щось типу 5060 8 Гб за 14 к, щоб пересидіти до наступного року?
SmileKnight
Member

Повідомлення

Уххх, чекаю на ЗБТ :super:
На 8-е число взяв дистанційну роботу навіть :lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Volodya811: 05.08.2025 11:25 Які у кого думки щодо системних вимог? Який ФПС у мене буде на і9 11900, 2060 Супер, 64 ГБ 3200 у 1080р? Буде 80-100 ФПС чи ні?
Я не хочу зараз купувати нову карту, адже через кілька місяців будуть супери, а в наступному році нові покоління.
Чи можливо купити щось типу 5060 8 Гб за 14 к, щоб пересидіти до наступного року?
як вийде, потім місяць будуть оптимізовувати, потім вже виставляєш мінімальні налаштування вмкаєш ДЛСС і дивишся чи тягне воно чи ні
якщо плюс мінус тягне - граєш і чекаєш на 5070 супер
але знову ж таки оптимизація буде скоріше за все під карти від 4000 серії ...
Hells Angels
Member

Повідомлення

Earanak: 05.08.2025 04:34Я испортил себе карму включив эту срань ?
Валорант також хоче таку фігню, бо у них античіт на уровні ядра працює, і чітаки доволі швидко відлітають :laugh:
proos
Member

Повідомлення

Earanak: 05.08.2025 04:34Я испортил себе карму включив эту срань ?
С чего бы это? Бухтят также читаки кстати, мамкины нагибаторы.
У меня в биосе все было включено по умолчанию, поставил и сразу запустил, без манипуляций в биосе.

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
SmileKnight
Тоже на таком же хайпе))
Играть уже можно будет с 11 дня 7 числа, если есть доступ на самую первую фазу тестирования.
SmileKnight
Member

Повідомлення

proos: 05.08.2025 12:42 SmileKnight
Тоже на таком же хайпе))
Играть уже можно будет с 11 дня 7 числа, если есть доступ на самую первую фазу тестирования.
Ооо, спасибо за информацию :beer:
Значит, после обеда должно стать неожиданно плохо на работе :lol:
proos
Member

Повідомлення

SmileKnight
Хорошо если так можно, мне с работы раньше чем в 5 вечера не уйти, не то чтобы не отпустят, уехать не чем :weep: только дежурной :weep:
Dremjke
Member

Повідомлення

І так, читерасти також бухтять стосовно Secure Boot, що не дивно :D
1985god
Member

Повідомлення

Підкажіть в якій темі йде обговорення Battlefield ? бо ця тема щось дуже мала як для такої гри ? пошуком нічого не знайшов
Я давно не грав у ігри років 10 ))) тепер хочу пройти якийсь Battlefield порадьте з якого почати чи одразу 6-й ? Чи після 6-ого всі інші будуть виглядати як доісторичні примітивні ? чи варто глянути на 5й чи 2042 ?
koteyjah
Member

Повідомлення

1985god
Пройти мультиплеєрний шутер? Для однокористувацької компанії краще знайди щось інше за 10 років.
destructX
Member

Повідомлення

1985god: 03.06.2026 15:39 Підкажіть в якій темі йде обговорення Battlefield ? бо ця тема щось дуже мала як для такої гри ? пошуком нічого не знайшов
Я давно не грав у ігри років 10 ))) тепер хочу пройти якийсь Battlefield порадьте з якого почати чи одразу 6-й ? Чи після 6-ого всі інші будуть виглядати як доісторичні примітивні ? чи варто глянути на 5й чи 2042 ?
Одразу з 6 не треба, тут мабуть найгірша сюжетка із всих, та ще й повністю на англійській :gigi:
Починай з Battlefield 1, потім 5. Це з відносно сучасних. Якщо захочеться вже в більш старючє залізти - дві частини Bad Company, а потім 3+4+hardline :super:
1985god
Member

Повідомлення

koteyjah: 03.06.2026 16:33 1985god
Пройти мультиплеєрний шутер? Для однокористувацької компанії краще знайди щось інше за 10 років.
напевно мультиплеєр веселіше, просто ігри як виявляється треба купвати :laugh: бо 10 років тому їх ще можна було красти :gigi: і я в розудмах за що віддати $20-70
destructX
Member

Повідомлення

1985god: 03.06.2026 17:16
koteyjah: 03.06.2026 16:33 1985god
напевно мультиплеєр веселіше, просто ігри як виявляється треба купвати :laugh: бо 10 років тому їх ще можна було красти :gigi: і я в розудмах за що віддати $20-70
скоро літній розпродаж в стім, забрати по знижкам все вище перераховане по 60 грн, ну і шоста батла теж вже по знижкам продається, але трошки дорожче :laugh:
mult
Member

Повідомлення

1985god
Я купив на розпродажі 1 і 5, буквально по 40 гривень кожен :)
Вибрав саме їх, бо мені подобається історичний геймплей.
Сучасний сетінг щось не цікавить поки.
Можливо і ти орієнтуйся на той геймплей який тобі цікавий, ту частину і бери.
Мені особливо Battlefield 1 зайшов.
Там ще є в2в сервери, де нема автоматичної зброї.
Все історично, взагалі подобається дуже.
Костюми, зброя, історичні місця битв, прямо красота.
Я граю для душі і відпочинку, а не задротство.
Відповісти