Навіть не будемо далеко ходити. Адреналін 25.5.1, потім 25.6.1 при відтворенні ютубу в хромі призводило до зависання інтерфейсу віндовс, так звані статери. Тільки не в грі, а інтерфейс самої вінди. При увімкненому дискорді чи ютубі на фоні і одночасно при увімкненій грі, при переключенні вікон також зависав інтерфейс. Вони випустили опціональний 25.6.2, потім опціональний 25.6.3 – ютуб все одно не відремонтували. Цій проблемі вже кілька місяців. Тільки сьогодні обновився драйвер на 25.8.1 де вони відремонтували ютуб.
Я вже більше року користуюся RX 7800 XT і тільки починаючи з версії 24.12.1 у мене не було багів в тих іграх, в які я граю. До цього то в тій, то в іншій грі щось було. То глітчі на екрані, то просто зависання. Після 24.12.1 всі наступні версії адреналіну виходили нормальними до 25.5.1, де знову почалися статтери і зависання. Зараз 25.8.1 теж наче нормально працює, але він буквально сьогодні вранці обновився, я його ще толком не тестував. І коли я кажу нормально, то це стосується тільки ігор. Бо білий курсор, підвисання при відтворенні відео в HEVC нікуди не ділися. Я вже змирився з тим, що їх і не будуть ремонтувати, бо більшості воно не потрібне.
Тому якщо особисто у вас проблем з дровами немає, то не треба говорити, що їх взагалі немає. Достатньо почитати примітки до оновлення адреналіну, щоб переконатися, що вони є. І про це пишуть не ноунейми на форумі, а самі розробники драйверів.