Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.08.2025 01:13 https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kolo ... Xbw3x.html
беріть 1850 поки Є
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/akus ... YyKDw.html
центри тільки топові звучать, просто звикли до його звуку :rolleyes:
свени в ютубі не буду слухати вибачайте, в мене як до сяомі до них предвзяте відношення :lol:
Так вроде хорошая цена, а если из новых вот эти сильно хуже будут Edifier D12?
Сплиты стерео 35+35 ?
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.08.2025 17:05В нене трохи гаситься так, може акустичний поролон под нього запхну, 1см.
Це не питання або-або, по-гарному треба і те, і те. Акустичний поролон і інші килимозамінювачі на стіні гасять відбиття верхньої половини сч і вч на стіні. До винайдення пірамідального поролону вішали щільні штори, портьєри чи як їх там, теж норм працює. Місцями можна досі такі зали зустріти.
Басс трапи роблять саме те чим називаються. Моди кімнати знаходяться в нижньочастотній частині діапазону. В умовній кімнаті 3.5*5.5*2.8 перші моди будуть на 96, 61 і 120Гц відповідно. Якраз робота для басс трапів. Пірамідки тут не допоможуть. Басс трапи можуть бути і в вбудованому виконанні, ніхто не забороняє наприклад задути акустичною піною всі кути і обтягнути акустичною ж тканиною.
Коротше аудіопідготовка це не дешево...
Hotspur
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 04.08.2025 18:02Так вроде хорошая цена, а если из новых вот эти сильно хуже будут Edifier D12?
Сплиты стерео 35+35 ?
беріть оті Едіфаери б у. все принципово краще буде в 2-4-6 разів дороще. От вам з принципово кращого - Klipsch The Sixes . Ціна 50 000 грн або 1200 доларів. Я їх слухав скільки то років тому, вони гарні але я їх собі також не беру бо дорого
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.08.2025 18:04Це не питання або-або, по-гарному треба і те, і те. Акустичний поролон і інші килимозамінювачі на стіні гасять відбиття верхньої половини сч і вч на стіні. До винайдення пірамідального поролону вішали щільні штори, портьєри чи як їх там, теж норм працює. Місцями можна досі такі зали зустріти.
Басс трапи роблять саме те чим називаються
Так, але мені потрібна кімната де існувати, тому вигадую деякі дрібниці, що поліпшити. Навіть флаг поліпшив. Це був експеримент, трохи відлуння прибрав, звук став м'якіше та комфортніше. Може під флаг поролону напхаю, щоб не було видно. Эксперимент копійчаний. Ті ж монітори трохи підняв до гори, піщалки майже на рівні вух. Такі дрібниці
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.08.2025 18:04Це не питання або-або, по-гарному треба і те, і те. Акустичний поролон і інші килимозамінювачі на стіні гасять відбиття верхньої половини сч і вч на стіні. До винайдення пірамідального поролону вішали щільні штори, портьєри чи як їх там, теж норм працює. Місцями можна досі такі зали зустріти.
воно все гасить шось менше шось більше. маленька підготовка краще ніж ніякої
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur
Воно гасить, але не те))) Я ж не кажу що воно не треба, навіть навпаки, я кажу що це не те що загасить моди кімнати, бо ви ж тут квадратними метрами міряєтесь. Так от до квадратних метрів це ніякого стосунку не має. А загалом так, штука однозначно корисна.
Filabatya
Member

Повідомлення

Alex_Lord
воно на якийсь центральний канал для кіношки подібне, для музики треба стерео, в нас ж всього по 2 от і колонок треба стільки ж :rolleyes: пар
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.08.2025 18:58 Alex_Lord
воно на якийсь центральний канал для кіношки подібне, для музики треба стерео, в нас ж всього по 2 от і колонок треба стільки ж :rolleyes: пар
Тут понял,туда ещё столько же валить надо к ней .
1850 прокачают комнату на 21 квадрат?

Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Тут мне знакомые советуют взять F&D 60 BT( 60+60) на ОЛХ за 4700 новые,говорят громко и басовито будет:)
Filabatya
Member

Повідомлення

Alex_Lord
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/edif ... YrVeG.html
цих хватить, в мене вітальня 17,5(5х3,5) по короткій стіні я не можу поставити по зрозумілим причинам, якщо в вас більш квадратна кімната то ставте 3полоску їй просто 3 метра треба щоб полоси зійшлись. Якщо треба басу то дивіться на 8дюймовий басовик :up:
Востаннє редагувалось 04.08.2025 19:51 користувачем Filabatya, всього редагувалось 6 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 04.08.2025 19:201850 прокачают комнату на 21 квадрат?
тихо так, цілком - купляйте напольники або великі полочники+ усілок більший ніж мій smsl A300. 21 м2 це серйозно

Відправлено через 20 секунд:
Filabatya: 04.08.2025 19:25цих хватить
звичайно ні

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... r52-walnut

раз всі упоролись в Elac то ловіть на 21м2 + усь якийсь побільше
tablestikus
Member

Повідомлення

А що значить "прокачати"?
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 04.08.2025 19:48А що значить "прокачати"?
Це коли ти отримуєш удар кінським копитом у грудину на панчі бочки
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.08.2025 20:21Це коли ти отримуєш удар кінським копитом у грудину на панчі бочки
так. або коли на оцьому треку тебе підкидує разом з кріслом міліметрів на 3-5 :beer:

Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
І по дешевці SMSL SA400, дає 230 ватт на 4 ома :beer:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.08.2025 21:03І по дешевці SMSL SA400, дає 230 ватт на 4 ома
Панч - це скоріше до демпіг-фатору, ніж до ват
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.08.2025 20:21
tablestikus: 04.08.2025 19:48А що значить "прокачати"?
Це коли ти отримуєш удар кінським копитом у грудину на панчі бочки
Коли я останні раз це описа своїми словами в цій темі - то мені модер видав попередження)

Але я оце так ще трохи гуляв по гостях - слухав і зрозумів що оце мінять свої кліпші не хочу ні на що інше)
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus: 04.08.2025 21:34модер видав попередження
Модер судячи з усього подумав шо ми з тобою зарубились і пропонуємо один одному оте саме, хоча я писав суто про технічний пристрій басс-шейкер :lol: :lol: :lol: Мені теж попередження виписав.
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.08.2025 21:25Панч - це скоріше до демпіг-фатору, ніж до ват
без нормального розміру динаміка панч буває дуже рідко і за дорого. тому простіше купити 7-8" або саб.

Ну і воно гарно звучить :beer:. якщо мене в кріслі не підкидує значить баса немає, універсальний спосіб заміру
Scoffer
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.08.2025 21:54без нормального розміру динаміка панч буває дуже рідко і за дорого. тому простіше купити 7-8" або саб.
панч це 70-80Гц приблизно, нормальний саб їх вже майже не грає, а мікроперділки - без проблем, то просто так здається щодо розмірів бо у концертної акустики оцей діапазон навмисно сильно випертий інакше людь не зрозуміє шо на концерт прийшов, а не качає))) еквалайзер в допомогу коротше
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur
Я 12'' взяв собі, але скажу так, що воно дуже ок бустонуло фільми. І то я виставив потужність саба на третину тіки. А от в музиці меньше. Але оце нещодавно слухав Макса Ріхтера - і ото в сучасному виконанні там чи то контрабас чи то бас-гітару так викрутили що аж мондраж пробирав.
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.08.2025 22:02діапазон навмисно сильно випертий інакше людь не зрозуміє шо на концерт прийшов, а не качає))) еквалайзер в допомогу коротше
тут момент є. якщо потужності не буде эквалайзер не допоможе

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Scoffer: 04.08.2025 22:02панч це 70-80Гц приблизно, нормальний саб їх вже майже не грає
панч це швидкий бас він + -. Панч - зона 80..120 Гц.

80 - це для мене цілком собі бас

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
людь пише - В конце концов (я занимаюсь звукорежиссурой как полу-хобби): громкость. Чтобы реально почувствовать панч, нужна много мощи, особенно обычно выше, чем можно подумать (~80 до 120 Гц).
Відповісти