Анонсовано екшен Darksiders 4 про вершників Апокаліпсиса

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Nehrk
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано екшен Darksiders 4 про вершників Апокаліпсиса

Обливион, титаны, сакред и теперь это вот :banan:
Scoffer
Member

Повідомлення

Третю частину пройшов на ютубі. Чертверту мабуть пройду в шортсах :D
MaxZema
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.08.2025 15:19 Третю частину пройшов на ютубі. Чертверту мабуть пройду в шортсах :D
Грав тільки в першу. В свій час зайшло. 3тя дуже погана?
Dragobes
Member

Повідомлення

Жодної не грав, але всі є в Бібліотеці :spy:
Scoffer
Member

Повідомлення

MaxZema: 03.08.2025 15:243тя дуже погана?
Та не те щоб, просто майже нічим не відрізняється від перших двох, а це не ті ігри, котрі перепороходяться по сто раз.

Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
Мені перша теж зайшла, та і друга в цілому теж, а потім якось пробував переграти - от не той ефект зовсім. По другому колу нудна механіка виходить. Так і забив.
Devijack
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.08.2025 15:33 майже нічим не відрізняється від перших двох
Саме так, гра однієї частини. Так сяк можна пройти якусь але не всі три. Я якщо честно і першу не осилив, бо в якийсь момент набридло и вже треба було пересилювати себе щоб грати далі.
Dremjke
Member

Повідомлення

Nehrk: 03.08.2025 14:49Обливион, титаны, сакред и теперь это вот
В цьому немає нічого хорошо. Суцільні ремастери, перевидання та продовження продовжень.
MqM
Member

Повідомлення

Dremjke: 03.08.2025 18:43
Nehrk: 03.08.2025 14:49Обливион, титаны, сакред и теперь это вот
В цьому немає нічого хорошо. Суцільні ремастери, перевидання та продовження продовжень.
Але й гравці не дуже, то звертають увагу на нові тайтли варто визнати. Багатьом Асасінс Крід з тим самим значно цікавіше ніж якась нова гра навіть в тому ж жанрі
mult
Member

Повідомлення

Я всі три пройшов не один раз, мені сподобалось.
Не грав тільки в генезіс, якось руки не дійшли і відгуки про керування персонажем погані.
Друга частина під кінець задушує безкінечними головоломками, але в цілому нормально.
Третя красива своїм світом, грати теж прикольно не з мечем як по класиці а батогом чи що там в неї в руках :)
Геральт
Member

Повідомлення

GoW здорової людини. Почекаю.
MqM: 03.08.2025 19:16 Але й гравці не дуже, то звертають увагу на нові тайтли варто визнати. Багатьом Асасінс Крід з тим самим значно цікавіше ніж якась нова гра навіть в тому ж жанрі
Бо та нова гра з ймовірністю в 99% буде такою самою посередністю гейплейно тільки ще й слабенька технічно.
Scoffer
Member

Повідомлення

mult: 03.08.2025 19:18Друга частина під кінець задушує безкінечними головоломками, але в цілому нормально.
ДС душить не стільки головоломками як такими, скільки тим що вони повторюються рази по 3-4 підряд. Я розумію прагнення розтягнути геймплей, але під кінець ну аж коробить.
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 03.08.2025 19:24 GoW здорової людини. Почекаю.
MqM: 03.08.2025 19:16 Але й гравці не дуже, то звертають увагу на нові тайтли варто визнати. Багатьом Асасінс Крід з тим самим значно цікавіше ніж якась нова гра навіть в тому ж жанрі
Бо та нова гра з ймовірністю в 99% буде такою самою посередністю гейплейно тільки ще й слабенька технічно.
Зі старечим песимізмом щодо майбутніх ігор тоді немає чому дивуватися, що всі надіються на стару фанбазу, яка принаймні віддана, а не на хайпожерів :)
Lekrs
Member

Повідомлення

В чекалочку!
Slavon84
Member

Повідомлення

Першу частину пройшов де тільки можна було, Xbox 360, PS3, Xbox One притому на стільки заклинило, що рубанув з плеча на апокаліпсисі
спойлер
Screenshot_20250803_214000_Xbox.jpg
Другу теж пройшов, подобалася атмосфера і музика, хоча це й не дивно, враховуючи хто композитор.
Коли вийшла третя частина, я вже не грав в ігри, тому свого часу пропустив, але в стімі вже куплена. Дуже радий що цей всесвіт все ще живий.
Hagen
Junior

Повідомлення

Scoffer: 03.08.2025 15:33
MaxZema: 03.08.2025 15:243тя дуже погана?
Та не те щоб, просто майже нічим не відрізняється від перших двох, а це не ті ігри, котрі перепороходяться по сто раз.

Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
Мені перша теж зайшла, та і друга в цілому теж, а потім якось пробував переграти - от не той ефект зовсім. По другому колу нудна механіка виходить. Так і забив.
Як вона може майже нічим не відрізнятись від перших двох, якщо перші дві між собою суттєво так відрізняються?) Перша була шикарна своїми головоломками, а ось друга уже була сильно менше про них а більше про грінд (там щей зброя різних рідкостей як в діаблі сипалась).
Моє імхо як шанувальника серії хто пройшов усі - то 3тя все ж таки ближча до 1шої ніж до другої (1ша мені більше подобається, особливо головоломки в башті останнього акту це було чудово).
І доречі для тих хто не вкурсі - 3 частини сюжетно ідуть +- паралельно в хронології сюжету, тобто це не сиквели чи приквели а частини загального сюжету. Раніше ходили чутки що 4та буде про те чим в цей час займався Розбрат ака Раздор ака Страйф, а уже потенційна 5та мала б бути якраз таки уже продовженням де були б всі 4ро. Але мабуть плани змінились і Розбрату лишили лише спінофф(
proos
Member

Повідомлення

Keyser Soze
Комунсайдерс :D

Первую часть прошёл, вторая задушила порталами своими, дропнул.
Посмотрим что тут сделают.
LordTornado
Member

Повідомлення

MaxZema: 03.08.2025 15:24 Грав тільки в першу. В свій час зайшло. 3тя дуже погана?
Первая часть - лучшая. Вторая тоже неплохая, хоть и немного испорчена гриндом. Третью начал, но хватило меня на полтора акта - очень нудная и сюжет тупой.
mult
Member

Повідомлення

MaxZema
Треба самому пробувать, погана третя частина чи ні.
Вона зараз в стімі за 125 гривень делюкс версія.
Ну або торент.
Бо скільки людей, стільки і думок, все дуже субєктивно :)
В стімі наприклад рейтинги за весь час в основному позитивні, за останній час дуже позитивні.
Як і люба гра, комусь заходить, комусь ні.
waryag
Member

Повідомлення

MqM: 03.08.2025 19:16Але й гравці не дуже, то звертають увагу на нові тайтли варто визнати. Багатьом Асасінс Крід з тим самим значно цікавіше ніж якась нова гра навіть в тому ж жанрі
Великий дорогий опенворлд це не зовсім той жанр, де молодим студіям легко нав'язувати конкуренцію.
Але й там асасіни занадто часто програють новішим ІР від серйозних студій. З великими проектами накшалт кіберпанку чи опенворлдів від соні, вони просто неконкурентні.
Не знаю, чи програв шедовс другій частині ККД або ремастеру обли в абсолютних цифрах, але з оглядом на кількість затрачених ресурсів і вихлоп це десь між провалом і сумнівним успіхом.
Відповісти