Новини
Останні статті і огляди
Gigabyte позбавила плати AM5/B650 неофіційної підтримки PCIe 5.0 у свіжих прошивках
-
Georgin
Member
Пропоную обговорити Gigabyte позбавила плати AM5/B650 неофіційної підтримки PCIe 5.0 у свіжих прошивках
Вау... Це мені нагадало гру Destiny 2, коли з безплатної версії вирізали карти, які там вже були роками.
Вау... Це мені нагадало гру Destiny 2, коли з безплатної версії вирізали карти, які там вже були роками.
-
STARL1GHT
Member
Дали б коментар та залишили як є, — отримали б плюс до репутації, що вплинула б на продажі.
Але ж ні, погналися за трьома копійками тут і зараз. — Дивна політика
Але ж ні, погналися за трьома копійками тут і зараз. — Дивна політика
-
stoned
Member
Earanak
Тільки хотів про це нагадати, випередив.
Тільки хотів про це нагадати, випередив.
- спойлер

-
yurez2008
Member
Гігабайт дав, Гігабайт взяв.
Добре що дали час купити плату з 5.0, хто цього хотів, а не відразу пофіксили.
-
Klon
CG graphikos fan
так було таке, у мене на Асус Таф в450 теж спочатку було 4й потім порізали
-
Megaclite
Member
Так AMD сказали їм прибрати, інакше оштрафуютьyurez2008: ↑ 03.08.2025 10:00 Гігабайт дав, Гігабайт взяв.
-
kak_tak
Member
Прямо сейчас сижу на asrock b650M-HDV/M.2, биос 3.30, никто ничего не отбирает, pcie 5 на местеMegaclite: ↑ 03.08.2025 11:36Так AMD сказали їм прибрати, інакше оштрафуютьyurez2008: ↑ 03.08.2025 10:00 Гігабайт дав, Гігабайт взяв.
-
DDt
Member
я правильно понимаю что получается что это ограничение искусственное? интересно можно ли расковырять биос и вернут поддержку 
-
Megaclite
Member
Значить вони ігнорять специфікації від АМДkak_tak: ↑ 03.08.2025 11:46Прямо сейчас сижу на asrock b650M-HDV/M.2, биос 3.30, никто ничего не отбирает, pcie 5 на месте

-
Enjthesilence
Member
так, це чисто програмно вимкнута підтримка) хоч якось спонукають оновлювати материнки, тому що з райзенами в цьому потреби нема.DDt: ↑ 03.08.2025 11:46 я правильно понимаю что получается что это ограничение искусственное? интересно можно ли расковырять биос и вернут поддержку![]()
-
Martix
Member
ASRock таким не грешит. Не берите гнилобайт 
-
Lorichic
Member
Амд надо брать мастер класс у интела как заставить менять младший на старший чипсет, потому как версия шины pci-e не то ради чего пользователь зашевелится тратить деньги, на примере некоторых b760, режишь адекватный андервольт, и два варианта или проц задушен по производительности, или пердолит как керогаз за сотню градусов, хочешь красивый андервольт бери на z чипсете, а ещё можно память притормозить которая интелу 10-15% добавляет производительностиEnjthesilence: ↑ 03.08.2025 12:27хоч якось спонукають оновлювати материнки
-
Bloodfallen
Member
Гнилобайт не берем, це ще з витіком термосоплей було ясно 
-
coffeeman
Member
Так а що тоді брати? Biostar?!
-
Azerty
Member
Останній біос? Мабуть краще на ньому залишитися на довгоkak_tak: ↑ 03.08.2025 11:46Прямо сейчас сижу на asrock b650M-HDV/M.2, биос 3.30, никто ничего не отбирает, pcie 5 на месте
Відправлено через 9 хвилин 9 секунд:
Асус
-
Vlaad13
Member
Асрок також офіційно не підтримує, просто коли стоїть профіль Авто воно чогось працює, хоча не має бути, якщо Амуде про це дізнається буде їм попа біль. Бо інакше покупка 850 плати не має сенсу.
-
Martix
Member
Ну а как ещё раскрыть патанцевал всех восьми линий 5060Ti? Новая МП, новый проц и среднебюджетная видеокарта с прицепом в виде 16гб памяти - только такVlaad13: ↑ 03.08.2025 14:57Бо інакше покупка 850 плати не має сенсу.
Отправлено спустя 39 секунд:
Я верю в АсрокVlaad13: ↑ 03.08.2025 14:57Амуде про це дізнається буде їм попа біль
-
Azerty
Member
MSI те самеVlaad13: ↑ 03.08.2025 14:57 Асрок також офіційно не підтримує, просто коли стоїть профіль Авто воно чогось працює, хоча не має бути, якщо Амуде про це дізнається буде їм попа біль. Бо інакше покупка 850 плати не має сенсу.
-
kairo
Member
Мені Асус заблокував андервольт із оновленням біосу.Azerty: ↑ 03.08.2025 14:30Асус