Гра Titan Quest 2 вийшла в дочасному доступі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dmytro
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Гра Titan Quest 2 вийшла в дочасному доступі
Чудово, довго чекав її. Купив. Але багатьох при старті є помилка в dx12, хтось вже розібрався як то по фіксити?
zalizo_org
Member

Повідомлення

В чому її прикол? Хіба це не просто ще один Diablo-клон, як Path of Exile?
Polaroid1962
Member

Повідомлення

zalizo_org: 02.08.2025 12:03 Хіба це не просто ще один Diablo-клон, як Path of Exile?
Хіба це не просто ще один Path of Exile-клон, як Diablo?

Виправив.
zalizo_org
Member

Повідомлення

Polaroid1962: 02.08.2025 12:31
zalizo_org: 02.08.2025 12:03 Хіба це не просто ще один Diablo-клон, як Path of Exile?

Виправив.
Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують. :rotate:
Alex646
Member

Повідомлення

zalizo_org: 02.08.2025 12:40 Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують. :rotate:
Це для тих, хто хоче пограти в дьябло, але в давньогрецькій міфічній стилістиці. І взагалі-то клоном Path of Exile вона не є, бо Titan Quest 1 виходила задовго до.
The_Rusik
Member

Повідомлення

zalizo_org
По вашей логике, только по одной игре должно быть в каждом жанре?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

zalizo_org: 02.08.2025 12:40

Виправив.
Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують. :rotate:
Так, класичний екшн рпг піджанру "діаблоїд", але з упором в сінглплеєр з відсутністю соцільних активностей, як в поє чи діабло. Перша частина дуже лампова з приємним сеттінгом, на свій час мала пристойний візуал і артдизайн, все.
Georgin
Member

Повідомлення

Оце чудова новина! Перша частина була просто шикарна - нехай і друга буде не гірше :)
Досі пам'ятаю фізику пшеничного колосся у полі на стартовій локації - вразило на роки!
Востаннє редагувалось 02.08.2025 13:09 користувачем Georgin, всього редагувалось 1 раз.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

dmytro: 02.08.2025 11:23Але багатьох при старті є помилка в dx12, хтось вже розібрався як то по фіксити?

помилка 12діректа в 90% це помилка із-за старої вінди, у мене стара 10ка (18хх або 19хх) і не запускаються іграшки на Унреал 5 = видає таку помилку.
Треба систему переставляти (до 2ххх і пойде)
zalizo_org
Member

Повідомлення

Alex646
Enjthesilence
Нарешті притомні відповіді, дякую :beer:

The_Rusik: 02.08.2025 12:45По вашей логике, только по одной игре должно быть в каждом жанре?
Зовсім ні. Навпаки, що більше всякого різного в кожному жанрі - тим краще. (ключову слово - різного)

Я задавав питання вище щоб дізнатися чи вартує Titan Quest 2 на увагу. Сам полюбляю Diablo ще з середини 90-х приблизно (як перша частина вийшла). Кілька разів пройшов Diablo ІІІ, пробував Diablo IV теж сподобалася, але але ще не купував (на разі дорогувато).
Polaroid1962
Member

Повідомлення

zalizo_org: 02.08.2025 12:40

Виправив.
Конкретно мій підкол стосується лише сьогодення. Блізи довго та цілеспрямованно скатувались з Д3 та Д4. У той час як безкоштовна (монетизація є але вона дійсно адекватна) ПоЕ має купу контенту, якісного геймплею та уваги до дрібниць.
Hotspur
Member

Повідомлення

Має бути добра гра :beer:
DDt
Member

Повідомлення

UE 5 если шо :/
Барбарис
Member

Повідомлення

Polaroid1962, діабло була першою, тому це неможливо.

zalizo_org, краще Сакред, Грім давн тощо. Можливо 2 буде краще, але 1 - нудна лінійна шинковка, де магія не відрізняється від махання зброєю, де маса непотрібної зброї та обладунків.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Барбарис: 02.08.2025 13:44краще Сакред, Грім давн тощо. Можливо 2 буде краще, але 1 - нудна лінійна шинковка, де магія не відрізняється від махання зброєю, де маса непотрібної зброї та обладунків.
перший ТітанКв був чисто про графон, він і зараз там більш\менш окей, розлітаючи тушки по хавоку, рослінність і тд. Коли він вийшов він цім привернув увагу, а в іншому це копія механік Діабло 2.
А Сакрети і тд = тоді брали вільним світом та тонною механік, в якіх теж мало що адекватного будло.
ГрімДавн , ПоЕ це вже нові діаблойди і це вже трохи інше.
tablestikus
Member

Повідомлення

Рано її купляти, судячи по відгукам - контенту там на 5 годин.
Lekrs
Member

Повідомлення

Платний бета тест, почекаю релізу, хоча за такою ціною...
VladimirV
Member

Повідомлення

480 грн це непогана ціна. Я просто не фанат діаблоїдів, вже нецікаво крабити, свого часу діабло 2 замучав досмерті, але тоді це був типу шедевр.
А зараз продивляюсь періодично, бачу і лайна багато діаблоїдного випускають (типу Undecember хоча вже давно),
деякі наче прикольні, але теж в бета-тесті продають (напр. No Rest for the Wicked). Думаю її придбати, але все одно там крабство після сюжету по оглядам. А не хочеться зациклюватись на одній грі.
tablestikus
Member

Повідомлення

VladimirV
останні роки ще проблема що в ранньому доступу дуже багато ігр після роки разраби закидають
Zealoth
Member

Повідомлення

Ощущается как тот же титан квест 20 летней давности, только на 5 анриле. Окружение красивое симпатичное, на этом собственно все. Любая современная арпг будет пободрее и интереснее, но те кому нужен именно сеттинг античной Греции наверное получат свою долю дофамина. Технически игра пока так себе, сильно много статтеров.
Відповісти