У Китаї модифікують GeForce RTX 5090 для серверів ШІ і вони не страждають від проблем із вигоранням роз’єму живлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Grava: 31.07.2025 20:13Бо коли цих карта купа, отримаємо мільйон кабелів, які будуть заважати потоку повітря.
спойлер
Зображення
- на цій фотці видно, що там є куди це все сховати, імовірно, що в більшості аналогічних корпусів, в які вони встановлюються, також:
спойлер
Зображення
- особливо використовуючи кабелі як на цій фотці:
спойлер
Зображення
- враховуючи скільки вони морочаться, щоб взагалі цей шушпанцер зробити, то докласти ще трошечки зусиль на кабель менеджмент не мало б бути великою проблемою
- причина полягає виключнов в тому, як сформульована назва сабжевої новини. немає ніякої потреби городити город, коли все нормально працює і нічого не горить. якби такі випадки, я думаю, що вони б розпаювали інші роз'єми живлення.
EvhenS
Member

Повідомлення

1) 1000 відеокарт - не показник.
2) Звідки ви знаєте що жоден роз'єм не згорів? Навряд там з ВЦтеха ходили і під лупою дивилися роз'єми на кожній карті.
Melofon
Member

Повідомлення

Показательная ситуация, которая говорит о том, что в будущих видеокартах NVIDIA надо менять расположение разъема или весь подход к подключению питания.
Нет, думаю проще давать с картой переходник у которого 90 градусов и тогда не будет никакого перегиба и проблем с выгоранием, да и производителям БП нужно их тоже делать 90 градусными или давать в комплекте оба варианта в случае другого расположения карты в корпусе (хотя даже в вертикальном случае 90 градусов тоже не будет где-то создавать проблемы). А вот если они на всех картах его будут делать сбоку то не в каждом корпусе будет место для кабеля и его правильного изгиба учитывая огромные размеры современных топовых карт.
Відповісти