Enjthesilence: ↑
30.07.2025 19:41
daesz: ↑
30.07.2025 19:38
Ну так я свідомо оригінальну гру сюди не кидав, бо там плакати хочеться
https://steamdb.info/app/4880/charts/#max
І так, я знаю, що гра 2000них, але навіть в 2000 вона не змагалась із умовним warcraft 3, чи всякими ред алертами з генералами лол.
Добре, що ваші душевні почуття не мають ніякого відношення до реальності в які українському ігродеву ще далеко до польського, який навіть без зовнішнього фінансування може випускати свої оригінальні франшизи по типу того ж леєрс оф фір, чи фростпанків, та чи навіть снайпір іліт.
Яка в нас є своя "оригінальна" франшиза. Бо навіть метро та сталкер основані на новеллах в першу чергу.
Да я ж наче з тобою погодився, чи ще раз написати?
"оригінальна франшиза" це що ще один плюс до "світового рівня?" ну в сдпр багато своїх напевно. яка різниця, оригінальна ідея, чи на ліцензії якійсь, якщо гра хороша?
Ну так очевидно, що в нас окрім метро та сталкера немає хороших ігор чи то на ліцензії, чи оригінальний своїх розробок. Інакше вони були б популярні та був би прилив коштів в українську індустрію ігробудування. Але цього немає. Сталкера 2 робили майже 20 років через те, що й гра була настільки цікава загальній аудиторії, це вже не кажучи про її технічний стан, який настільки ж хороший, як і в сталкера 2.
Світовий рівень - це загальна популярність гри, чи хоча б популярність в конкретній ніші. Які поляки успішно зайняли.
А в нас все що змогли, це якийсь сурвач в антуражах дюни, код (той шутан який вчергове перенесли) та диско асайлум копіпейст щоб "поживитись" на актуальній тематиці війни поки вона ще актуальна. І самі смішне, що навіть більшість україської аудиторії про них не знають, а в нас форумі про них чули суто через те, що запостили в новинах.
Ви говорите, що польський ігродев не в тік від нашого. А потім переводите на "душевні симпатії" лол. Ні. він втік, бо їхній ігродев має капіловкладення, їхні ідеї цікаві інвесторам. Це або невігластво із вашої сторони, або копіум.