Огляд ігрових мишей Lamzu: Atlantis Pro, Maya X Aimlabs та Inca

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрових мишей Lamzu: Atlantis Pro, Maya X Aimlabs та Inca
Може бути занадто легкою
хіба так буває? :)
ніколи не бачив, що б ті, хто вже визначився, що легкі миші це кайф, сказали, що миша аж занадто легка для них
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
Зі столу здуває, коли проходиш повз
Geinz21
Member

Повідомлення

leif: 30.07.2025 14:07 Пропоную обговорити Огляд ігрових мишей Lamzu: Atlantis Pro, Maya X Aimlabs та Inca
Може бути занадто легкою
хіба так буває? :)
ніколи не бачив, що б ті, хто вже визначився, що легкі миші це кайф, сказали, що миша аж занадто легка для них
Честно кажучи, я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію. То батарейки важкі, то корпус. Цікаво, щоб зараз сказали про Logitech g5/g9x з можливістю міняти вагу за допомогою обтяжувачів :lol:
funkwish
Member

Повідомлення

Geinz21: 30.07.2025 14:32 я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію....
Теж так думав, поки не замінив свій старенький razer basilisk на razer deathadder v3, який в 2 рази легше. Думка швидко змінюється і тепер повертатись до гризунів вагою з цеглу я точно не буду.
leif
Member

Повідомлення

Geinz21
Так які проблеми?) не розумієте — не купуйте :idea:

Я буквально пару тижнів як перейшов на 35гр мишу для іграшок і для мене це :banan: :pray: :super: :banan:

Але, як і в інших подібних випадках — кожному своє, мишок на ринку вистачає на будь-який смак, треба просто знайти те, що більше підходить саме вам. У мене окрім 35гр а950wing є Майкрософт pro інтелімаус на гарному гамінг сенсорі (2021р) і вагою потужні 107гр, є керіс2 асе 54-грамовий. цілком собі можу скзати, шо я спробував різне: і важке і легке і середнє і 35гр для іграшок це абсолютний топ. Але я ж не стану комусь доводити, що це для всіх так як для мене, тут тільки самому пробувати і дізнаватися :beer:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

У ламзу коври непогані
Geinz21
Member

Повідомлення

leif
я себе однаково відчуваю що з "важкими", що з "легкими" гризунами. До недавнього часу користувався подарунком далекого друга з Німеччини, який прислав мені Endgame Gear XM1, зараз сиджу на Logitech G309 з "надважкою" батарейкою. Якщо чесно, то остання більш до вподоби плюс змінний АА-акумулятор. По відчуттям, все ж більше подобається свобода від дротів ніж якась легкість :beer:
Ostin
Member

Повідомлення

А раніше "грузики" в комплект підкладали, а зараз 35г і ще менше хочеться. Прогрес :rotate:
Ніколи ті "грузики" не "грузив", взагалі не розумів, нахіба воно. Але обойма була прикольною зазвичай)
Devijack
Member

Повідомлення

Geinz21: 30.07.2025 14:32Честно кажучи, я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію
Коли бачу що хтось скаржиться що мишка важка, в голові десь така картинка
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

Geinz21
бачите, у вас такі вподобання, а у когось вони схиляються в бік легких мишей, і перше і друге має повне право на існування.

І ні, легкі миші це аж ніяк не "шизофренія", як ви кажете, і не "маркетологи розводять", це справді зовсім інші відчуття, які багатьом до вподоби :gamer:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

коли бачу:
Devijack: 30.07.2025 15:05
Geinz21: 30.07.2025 14:32Честно кажучи, я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію
Коли бачу що хтось скаржиться що мишка важка, в голові десь така картинка
спойлер
Зображення
в голові десь така картинка
спойлер
Зображення
Devijack
Member

Повідомлення

спойлер
Рученьки терпнуть, злипаються віченьки...
Боже, чи довго тягти?
З раннього ранку до пізньої ніченьки
Мишкою денно верти.
(коли дистрофічний геймер пограв мишкою 96гр)
Telcontar
Member

Повідомлення

Devijack: 30.07.2025 15:18 (коли дистрофічний геймер пограв мишкою 96гр)
До чого тут пасажі про дистрофію? Легша миша - менше навантаження на зап'ястя і менше шансів заробити собі тунельний синдром. Також менша інерція і оперувати такою мишею швидше. Чи ви зі старовірів з грузиками, не читав але засуджую?
MqM
Member

Повідомлення

Telcontar: 30.07.2025 15:34
Devijack: 30.07.2025 15:18 (коли дистрофічний геймер пограв мишкою 96гр)
До чого тут пасажі про дистрофію? Легша миша - менше навантаження на зап'ястя і менше шансів заробити собі тунельний синдром. Також менша інерція і оперувати такою мишею швидше. Чи ви зі старовірів з грузиками, не читав але засуджую?
Щоб його не було, треба змінити положення руки, а для цього треба вертикальна миша :)
Ostin
Member

Повідомлення

MqM: 30.07.2025 15:54треба вертикальна миша
Я таке пробував в дешевій реалізації. І не зайшло) Можливо, варто було б спробувати дорогу брендову)
Telcontar
Member

Повідомлення

MqM: 30.07.2025 15:54 Щоб його не було, треба змінити положення руки, а для цього треба вертикальна миша :)
Звісно треба, треба регулярно робити розминку, давати фізичні навантаження і т.д. Але ж ми живемо не в ідеальному світі і більшість людей не переймаються своїм здоров'ям :(
niccotin
Member

Повідомлення

Раніше топові миші від виробників першого ешелону мали коробку з гирями, як в радянських магазинах доби розвиненого соціалізму. А зараз всім потрібні легенькі та дірявенькі мишаки). Хоча й сам користуюсь легеньким девайсом :)
grezet
Junior

Повідомлення

Де оптичний енкодер на коліщатку як в Lamzu Paro?
Devijack
Member

Повідомлення

Telcontar: 30.07.2025 15:34 Чи ви зі старовірів з грузиками, не читав але засуджую?
Так я накачався грузиками і тепер підіймаю мишу лише мізинцем. :lol:
те безглуздя що ти пишеш якесь зашкварне. Тунельний сендром не від цього не вигадуй маячні.
Rage86
Member

Повідомлення

funkwish: 30.07.2025 14:48
Geinz21: 30.07.2025 14:32 я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію....
Теж так думав, поки не замінив свій старенький razer basilisk на razer deathadder v3, який в 2 рази легше. Думка швидко змінюється і тепер повертатись до гризунів вагою з цеглу я точно не буду.
Для меня basilisk благодаря своей форме просто идеальнейшая мышь, лучше всего что я перепробывал.
Відповісти