Assassin’s Creed Shadows залучила п’ять мільйонів гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Draqoon
Member

Повідомлення

waryag: 23.07.2025 17:54
Draqoon: 23.07.2025 17:33 Нікогода, альтернатив немає на пк, хбокс, пк-ручні та плейстейшн, лише нінтендо для себе зельду робить та інші екзи
Альтернатив купа, як опенворлдів, так і інших жанрів.
Я б знав про них :-/ тцусіму пройшов давним давно, а на Rise of the Rōnin грошей поки немає, все інше не юбісофтободібне
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 23.07.2025 17:59Тут люди на сайті дуже розхвалювали гру і казали, що вони нічого не розуміють в іграх
Тут якраз більше гру хейтили, типу це просто треш, чорний в історичній грі і все таке(в "історичній", лол). Вийшла чергова гра із вишками від Юбіків.
Draqoon
Member

Повідомлення

kairo: 24.07.2025 00:58
MqM: 23.07.2025 17:59Тут люди на сайті дуже розхвалювали гру і казали, що вони нічого не розуміють в іграх
Тут якраз більше гру хейтили, типу це просто треш, чорний в історичній грі і все таке(в "історичній", лол). Вийшла чергова гра із вишками від Юбіків.
За жінку наче норм по відосам, а чоловіка погано продумали (геймплей), дивне рішення.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Та цілком норм гра на 1 раз. Бойовка краща, ніж в попередніх частинах, є боси, який не який сюжет. Мініігри, 2 різні за стилем персонажа.
Якщо від юбі хтось очікував рівня редів, то сам собі завищені очікування створив.
Ну і графоній звісно, в такі гарні відкриті світи мабуть більше ніхто й не вміє, крім юбіків.
MqM
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 23.07.2025 20:35
MqM: 23.07.2025 17:59
Тут люди на сайті дуже розхвалювали гру і казали, що вони нічого не розуміють в іграх
Ну это как минимум не треш игра но от "лучшей игры серии" и "возвращении к истокам" ожидаешь большего чем просто езды на лошади, зачистке замков и собирания вышек
Дивлячись на стелс та ші противників я дуже сміявся, я навіть колекцію роликів на ютубі зібрав для покращення настрою
Vladys77
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.07.2025 13:55
FurryGentleman: 23.07.2025 12:41

Я вот лично ни разу не хейтер этой серии - прошел все части вдоль и поперек - и вот даже по сравнению с миражом - шадоус прям максимально посредственная игра - конечно она не хуже ориджинс или одиссеи - но хотелось бы хоть какого то развития за 10 лет - но нет мы получаем практически ту же игру из года в год

Да и вообще разработчики придумали веселую схему что бы сократить рефанды - накидать первые 2 часа максимально линейную игру с катсценами, сюжетом, постановкой и тд что бы ты сидел и вовлекался в это а потом бац - 2 часа прошло - рефанд не сделать - и сразу же после этого мы тебя выпускаем обратно в гигантский открытый мир в котором миллион вопросиков и развлекай себя как хочешь :rotate:
Який розвиток? Ігри юбіків не те що стагнують, вони деградують. Графіка - єдиний аспект, який намагається розвиватись в їх іграх і це під питання. Настільки всратих анімацій, особливо лицевих як у шадоус я взагалі пригадати не можу, якого дідька юніті і синдикат в цьому плані на багато голів кращі, я не розумію. Те ж питання до паркуру, як після юніті з кожною частиною тільки гіршає, короче шляпа їх останні ігри - це факт
Тому не треба грати у всі ігри серії. Треба зіграти в одну, максимум дві версії Far Cry та Assassin's Creed і тоді це будуть чудові ігри.

Відправлено через 7 хвилин 56 секунд:
kairo: 24.07.2025 00:58
Хейтили спочатку за чорного і історичність. Нафіга туди чорного треба було пхати - то інше питання.

А от з вежами- так, задовбали. А в асасінів толком ніеоли не грав. Але грав у два Far Cry. І от запустив Assassin's Creed Shadows, а це той самий Far Cry, лише в середньовічній Японії. Тобто вже не всі асасіни однотипні, а вони від фаркраїв не відрізняються.

Можна реально б вже придумати якусь механіку без тих дебільних веж. Невже там в усьому Ubisoft фантазія скінчилась? По колишнім співробітникам бачим, що люди з фантазією є. Мабуть у менеджмента немає фантазії. Їм лише качай бабло, поки качається і нічого не міняй, раптом стане гірше.
Але гірше стає з кожним разом без змін :-/
avuremybe
Member

Повідомлення

Vladys77: 28.07.2025 14:06запустив Assassin's Creed Shadows, а це той самий Far Cry, лише в середньовічній Японії. Тобто вже не всі асасіни однотипні, а вони від фаркраїв не відрізняються.
Таке положення справ вже близько 15 років тримається. Це і є основа того, чому їх хейтять. А не тому, що в якійсь окремо взятій грі головний персонаж чорний.
Ну і ще один стовп, на якому тримається цей хейт - конвейєр чим далі тим сильніше знижує якість заради кількості.
Відповісти