Tiufin: ↑
27.07.2025 17:46Китайці тут дуже до чого, бо саме вони мають таку філософію виробництва, що треба будь що, але зробити дешевше ніж у інших.
це неправда. вони просто зайняли ту частку ринку, яку змогли зайняти, пропонуючи відповідну якість за відповідну ціну. в чому тут ви бачите проблему -- категорично не зрозуміло. яких якісних товарів вам не вистачає? що проблема купити для вас?
залежить від товару. є якісне, є ні. ще раз кажу, огляди і відгуки зараз на все знайти не складно, незалежно від країни виробництва. скоро китайці повідкривають свої заводи в африці і люди будуть дивитись на африканське як на китайське, а на китайське як на корейське, ставлю 2 снікерса
27.07.2025 17:46Та що завгодно. Починаючи від зарядки на телефон, де вказано 45-100вт (в залежності від фантазії та нахабності китайця)
а ви хотіли якісну зарядку за 1 бакс? у мене от скажімо cуто китайська
Ugreen на 160вт, заряджає як і обіцяно ноутбуки, павербанки по PD3.1, ну так, це не за 1 бакс зарядка, була недешева, купував невдовзі після того як з'явилась, але це саме про те, про що я вам кажу: різні товари за різну ціну.
27.07.2025 17:46А проводити години і тижні, вивчаючи реальні характеристики та відгуки, щоб нарешті із цієї купи лайна придбати щось, що справді відповідає заявленим характеристикам - дякую, за пораду, але мені таке не дуже подобається.
ну як у вас такі запити, то купуйте просто
дуже дороге, в більшості випадків буде норм
27.07.2025 17:46Але знову ж таки, проблема в тому, що для багатьох товарів вже або не залишилось не-китайщини, або інші виробники також вдаються до такого.
це для яких? що вам не подобається? що раніше було краще крім зарядок?