Можно гвозді забивати - в мене цей ноут покатався по Україні, падав безліч разів, працював в мінусових температурах і тп. Не кажучи вже за наявність всіх можливих портів. З цього, здебільшого їх ціна і складається. Дивлячись на те, як в колеги на МакПрошці тачбар здох після першого падіння з офісного стола, думаю зрозуміло, що такі пробуки беруть не для дому та офісу часто. В одній конторі закупали їх сервісним інженерам, жоден з буків не сдох. Знайомим військовим також підганяли такі, все працює.
yuriy_dd: ↑
25.07.2025 14:55
ну я теж маю HP ProBook (і не один, і EliteBook теж маю) - що там такого особливого?
кусок лайна з поганим всім у порівнянні з макбуком - екран, тачпад, динаміки, батарея, корпус, ..
Про ЕлітБук нічого не скажу, ніколи не юзав. По батареї (Не знаю, як так сталось, що у вас погана батарея в конкретній моделі.) - На інтеловському кип'ятильнику 10210U тримав 6-8 годин роботи від батареї, залежно від навантаження. Динаміки - зірок з неба не хватають, достатньо гучні, на більшості ультрабуків інших виробників ставлять краще. По корпусу - на смак фломастери різні. Екран - дійсно лайно за свої грощі, мабуть найгірший в своєму класі, факт. Знаючи HP сумніваюсь, що з екранами ситуація краща стала, хоча сам вже пару років як не юзаю їх продукцію. Зараз нормальні екрани на віндобуках це або Асус з ОЛЕД брати, або якісь Сьорфейси з 4К дисплеями, або ігрові з HDR та високою герцовкою.