Інтел не може продавати більше тому що на усіх торгових площадках сині камені не входять навіть у топ 10 продаваємих моделей процессорівtablestikus: ↑ 25.07.2025 23:06 так би і сказав - що це цифри продажів на амазоні в рітейлі в штатах
Новини
Останні статті і огляди
Intel підбила фінансові підсумки другого кварталу: $2,9 млрд збитків
-
Nekros
Member
-
l-m
Member
Навіщо?Nekros: ↑ 25.07.2025 22:57100% ти же не будеш брехати?l-m: ↑ 25.07.2025 22:01 Так що саме так, АМД значно поступається за продажами на ринку чіпів для ноутбуків та десктопів.![]()
Я ж не навіжений, як деякі, що не можуть повірити даним фінансової звітності, фальсифікація якої публічними компаніями це дуже серйозне порушення, яке може закінчитися тюрмою для керівництва, штрафами для компанії, крахом довіри інвесторів і падінням акцій.
Крім того AMD, Intel та інші топ-компанії знаходяться під суворим наглядом аудиторів, біржових регуляторів і аналітиків.
Але ти вивів їх на чисту воду! Твої докази беззаперечні!
Тобі ось сюди з ними - https://www.sec.gov/enforcement-litigat ... er-program
Середня виплата $5 мільйонів доларів, але ти отримаєш значно більше, адже мова про мільярди які приховує чи то Інтел (завищуючи свої продажі в рази), чи то АМД (применшуючи їх). Вірю в тебе, в усі новини потрапиш, такого розміру розкриття фальсифікацій вже не було певно понад 20 років, з часів Enron та WorldCom
Відправлено через 41 секунду:
Доведи та стань мільйонером.Nekros: ↑ 25.07.2025 23:11Інтел не може продавати більше
- спойлер
- Listed by amount of each award issued:
$279 million - May 5, 2023
$114 million - Oct. 22, 2020
$110 million - Sept. 15, 2021
$82 million - Aug. 23, 2024
$50 million - April 15, 2021
$50 million - March 19, 2018
$50 million - June 4, 2020
$39 million - Sept. 6, 2018
$37 million - Dec. 19, 2022
$37 million - July 26, 2024
-
Nekros
Member
Стільки написав а пруфів звідки ти взял цифри не скинувl-m: ↑ 26.07.2025 00:37 Я ж не навіжений, як деякі, що не можуть повірити даним фінансової звітності, фальсифікація якої публічними компаніями це дуже серйозне порушення, яке може закінчитися тюрмою для керівництва, штрафами для компанії, крахом довіри інвесторів і падінням акцій.
Крім того AMD, Intel та інші топ-компанії знаходяться під суворим наглядом аудиторів, біржових регуляторів і аналітиків.
-
l-m
Member
Тобто ти сперечався 3 сторінки навіть не подивившись звіти?Nekros: ↑ 26.07.2025 01:01Стільки написав а пруфів звідки ти взял цифри не скинувl-m: ↑ 26.07.2025 00:37 Я ж не навіжений, як деякі, що не можуть повірити даним фінансової звітності, фальсифікація якої публічними компаніями це дуже серйозне порушення, яке може закінчитися тюрмою для керівництва, штрафами для компанії, крахом довіри інвесторів і падінням акцій.
Крім того AMD, Intel та інші топ-компанії знаходяться під суворим наглядом аудиторів, біржових регуляторів і аналітиків.![]()
Клініка (с)
Що ж, для альтернативно обдарованих, що навіть гуглом користуватись не вміють:
https://www.intc.com/news-events/press- ... al-results
https://ir.amd.com/news-events/press-re ... al-results
Скажеш якщо не знайдеш потрібних цифр (думаю так і буде), обведу тобі фломастером.
-
tablestikus
Member
Я не казав що інтел більше. Я казав що пару десяток тисяч проців це ні про що, а не продажі.Nekros: ↑ 25.07.2025 23:11Інтел не може продавати більше тому що на усіх торгових площадках сині камені не входять навіть у топ 10 продаваємих моделей процессорівtablestikus: ↑ 25.07.2025 23:06 так би і сказав - що це цифри продажів на амазоні в рітейлі в штатах
-
Timedemo
Member
пошукай інфо. та зрозумієеш. ще чим.
-
dreikk91
Member
Колись за часів fx бачив відео, де казали, що інтел для нормального функціонування має займати мінімум 75% ринку.