Obsidian знизила ціну The Outer Worlds 2 з $79,99 до $69,99

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

waryag: 25.07.2025 10:18Мета майків - просування геймпасу, а невдах завжди можна звільнити
А вона часом не планує потім збільшити вартість?

Питаня: Для Геймпасу потрібен акаунт від Майків? Чи достатньо активованої Він10?
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

З такими цінами тільки з розпродажів через рік-два :gigi:
спойлер
sale.jpg
waryag
Member

Повідомлення

VovaII: 25.07.2025 12:19 А вона часом не планує потім збільшити вартість?
У ігрового підрозділу майків немає нормального планування.
VovaII: 25.07.2025 12:19 Питаня: Для Геймпасу потрібен акаунт від Майків? Чи достатньо активованої Він10?
Потрібно зареєструвати акаунт хбокс/майкрософт. Він не прив'язаний до вінди.
IronWithin
Member

Повідомлення

SERGBILL: 24.07.2025 15:52
IronWithin: 24.07.2025 10:46 є приколи, є гарні сюжетки, нормальні длц, але ні масштабу ні епіку
перші 2 пункти, як на мене - головніші. мене в першій частині дратувала заскриптованість та халтурність, наприклад дівчина, яку треба було повернути додому, насправді просто з'являлася дома ще однією копією, а та, з якою говорили - залишалася у таборі бандитів. і друге - абсолютно халтурний фінал.
Ну ви праві, але таких штук там небагато, та і зробіть знижку на те що обсідіан далеко не топ-студія, такі штуки їм пробачити можна, але 70 баксів за їх ігри це точно забагато :insane:

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
VovaII: 25.07.2025 12:19
waryag: 25.07.2025 10:18Мета майків - просування геймпасу, а невдах завжди можна звільнити
А вона часом не планує потім збільшити вартість?

Питаня: Для Геймпасу потрібен акаунт від Майків? Чи достатньо активованої Він10?
Я думаю це питання навіть писали ви довше аніж зайняла перевірка)) :laugh:
(Треба звісно їх аккаунт)

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
VovaII: 24.07.2025 09:53
Ostin: 24.07.2025 09:39З мого погляду, варто дочекатись в EGS, як і рекомендовано вище
Може логічно, спочатку дочекатись "виходу" на Ютуб?
Сподіваюсь ви фільми хоч так не оцінюєте :laugh: , а взагалі не так працює - проходить виставка з трейлерами -> обираєте те що сподобалось -> купуєте/качаєте -> якщо не сподобалося -> рефанд/деліт
SERGBILL
Member

Повідомлення

IronWithin: 26.07.2025 09:27 Ну ви праві, але таких штук там небагато, та і зробіть знижку на те що обсідіан далеко не топ-студія, такі штуки їм пробачити можна, але 70 баксів за їх ігри це точно забагато :insane:
там навіть щоб "хороший" фінал отримати, напрягатися не потрібно, потрібно спеціально маньячити, щоб "поганий" вийшов. Я повністю загеноцидив перший світ (чи якийсь з них, вже не пам'ятаю, грав рік тому приблизно), буквально не залишивши там живих і завершив гру з добрим фіналом, тільки астронавігатор сказала, шо її капітан - психопат. Ще декілька дрібниць бісило, які можна поодинці простити, але всі разом доволі таки напрягають.
daesz
Member

Повідомлення

FoX_UA: 25.07.2025 13:09 З такими цінами тільки з розпродажів через рік-два :gigi:
спойлер
sale.jpg
Це я - коли купляю ігри юбіків :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

daesz: 26.07.2025 17:55
FoX_UA: 25.07.2025 13:09 З такими цінами тільки з розпродажів через рік-два :gigi:
спойлер
sale.jpg
Хтось ще купує ігри від юбісофт?
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

7mindfields: 26.07.2025 18:12
daesz: 26.07.2025 17:55
Хтось ще купує ігри від юбісофт?
Зображення
Я купляю деякі на -95% :D
Зараз от очікую коли аутлоз буде за -95%, це якщо на торентах не з'явиться раніше :rotate:
VovaII
Member

Повідомлення

waryag: 25.07.2025 15:15Потрібно зареєструвати акаунт хбокс/майкрософт. Він не прив'язаний до вінди.
:beer:
IronWithin: 26.07.2025 09:27Сподіваюсь ви фільми хоч так не оцінюєте , а взагалі не так працює - проходить виставка з трейлерами -> обираєте те що сподобалось -> купуєте/качаєте -> якщо не сподобалося -> рефанд/деліт
На жаль це поступово перестає працювати. Розробники роблять 2 години "інтро-кіна", і кошти вже не не повернути, а все ще не зрозуміло сподобається гра чи ні. Тому для себе лишаю спершу проходження на Ютуб. За виключенням тих що точно буду проходити, як от Сталкер2.
Доречі Авовд придбав після перегляду на Ютуб. А до того навіть не цікавився що воно таке.
IronWithin
Member

Повідомлення

VovaII: 28.07.2025 13:12
waryag: 25.07.2025 15:15Потрібно зареєструвати акаунт хбокс/майкрософт. Він не прив'язаний до вінди.
:beer:
IronWithin: 26.07.2025 09:27Сподіваюсь ви фільми хоч так не оцінюєте , а взагалі не так працює - проходить виставка з трейлерами -> обираєте те що сподобалось -> купуєте/качаєте -> якщо не сподобалося -> рефанд/деліт
На жаль це поступово перестає працювати. Розробники роблять 2 години "інтро-кіна", і кошти вже не не повернути, а все ще не зрозуміло сподобається гра чи ні. Тому для себе лишаю спершу проходження на Ютуб. За виключенням тих що точно буду проходити, як от Сталкер2.
Доречі Авовд придбав після перегляду на Ютуб. А до того навіть не цікавився що воно таке.
Тобто для вас таких слів як твіст чи сюжетний поворот, інтрига не існує)) йдемо на фільм-детектив в кіно, але спочатку гуглимо в інтернеті хто злодій, і тд.
Я сподіваюсь що ти хоча б з часом зрозумієш якою фігнею займаєшся…
Спочатку було смішно, потім стало сумно :-/
waryag
Member

Повідомлення

VovaII: 28.07.2025 13:12На жаль це поступово перестає працювати. Розробники роблять 2 години "інтро-кіна", і кошти вже не не повернути, а все ще не зрозуміло сподобається гра чи ні. Тому для себе лишаю спершу проходження на Ютуб. За виключенням тих що точно буду проходити, як от Сталкер2.
Не простіше подивитися 2-3 огляди від людей, смаки яких в цілому розділяєш? Менше витрат часу, мінімальні спойлери, більше змістовності.
VovaII
Member

Повідомлення

IronWithin: 28.07.2025 19:22Тобто для вас таких слів як твіст чи сюжетний поворот, інтрига не існує))
Де? У комп'ютерній грі? Де у більшості випадків підводка до сюжетного вибору така, що інформації для вибору не більше ніж при киданні монетки? І щоб обрати інший вибір, бо із обраним ти банально не вгадав наслідків, потрібно завантажитись за годину-другу, бо перед моментом вибору розробники не заморочились хоча би автосейвом. — Я давно не чекаю від ігор якихось надгеніальних відкриттів. Як і безліч інших гравців, що проходять цікаву гру по декілька разів. — Тому, враховуючи все вище сказане, подивитись що обирати, щоб пройти гру максимально комфортно, для мене абсолютно логічно.
IronWithin: 28.07.2025 19:22демо на фільм-детектив в кіно, але спочатку гуглимо в інтернеті хто злодій, і тд.
А якщо Ви не відрізняєте кіно від комп'ютерної гри, — то не рівняйте всіх по собі. Ви не пуп Землі.

waryag: 28.07.2025 20:07Не простіше подивитися 2-3 огляди від людей, смаки яких в цілому розділяєш? Менше витрат часу, мінімальні спойлери, більше змістовності.
Тобто Ви мені пропонуєте всрати купу часу, передивитись купу відео від якихось недорозвинених, щоб із них вибрати 2-3. А те що нема людей які однаково добре проходять ігри різних жанрів, Ви не знаєте? А стрімлять Всі все під ряд.
waryag
Member

Повідомлення

VovaII: 30.07.2025 12:59Тобто Ви мені пропонуєте всрати купу часу, передивитись купу відео від якихось недорозвинених, щоб із них вибрати 2-3. А те що нема людей які однаково добре проходять ігри різних жанрів, Ви не знаєте? А стрімлять Всі все під ряд.
Огляд звичайно 20-40 хвилин. Зазвичай, для складання враження достатньо одного, у складних випадках 2-3. Для пошуку тих, хто плюс-мінус співпадає з вами по оцінкам, треба витратити певний час, і все. У більшості випадків ігри робляться під певний середній скіл гравців, так що впливає не так сильно.

А за пару годин у грі ви добре, якщо зможете пройти пролог та трішки помацати базові механіки.
Draqoon
Member

Повідомлення

Це майкрософт знизила чи ні?
waryag
Member

Повідомлення

Draqoon: 30.07.2025 14:55Це майкрософт знизила чи ні?
Швидше за все студія переконала майків. У дорогих ігор з релізом у ГП не дуже добре з продажами.
Draqoon
Member

Повідомлення

SERGBILL: 26.07.2025 16:06
IronWithin: 26.07.2025 09:27 Ну ви праві, але таких штук там небагато, та і зробіть знижку на те що обсідіан далеко не топ-студія, такі штуки їм пробачити можна, але 70 баксів за їх ігри це точно забагато :insane:
там навіть щоб "хороший" фінал отримати, напрягатися не потрібно, потрібно спеціально маньячити, щоб "поганий" вийшов. Я повністю загеноцидив перший світ (чи якийсь з них, вже не пам'ятаю, грав рік тому приблизно), буквально не залишивши там живих і завершив гру з добрим фіналом, тільки астронавігатор сказала, шо її капітан - психопат. Ще декілька дрібниць бісило, які можна поодинці простити, але всі разом доволі таки напрягають.
Щось мене в грі напрягало, але я не можу згадати що саме, пройшов на супер нові за 26 години, але було таке відчуття наче пройшов готику 2 порівняння втоми.
:shuffle:
VovaII
Member

Повідомлення

waryag
Ні шукати голку в стозі сіна, я не буду. Подивитись пару годин гри, промотавши пролог — більш ніж достатньо. І якщо не сподобається, то навіщо мені чиїсь враження, якщо я не буду в неї грати? Мене цікавлять мої враження. Я ж не за зарплату в неї буду грати. То нехай стрімери мучаться.
IronWithin
Member

Повідомлення

VovaII: 30.07.2025 12:59
IronWithin: 28.07.2025 19:22Тобто для вас таких слів як твіст чи сюжетний поворот, інтрига не існує))
Де? У комп'ютерній грі? Де у більшості випадків підводка до сюжетного вибору така, що інформації для вибору не більше ніж при киданні монетки? І щоб обрати інший вибір, бо із обраним ти банально не вгадав наслідків, потрібно завантажитись за годину-другу, бо перед моментом вибору розробники не заморочились хоча би автосейвом. — Я давно не чекаю від ігор якихось надгеніальних відкриттів. Як і безліч інших гравців, що проходять цікаву гру по декілька разів. — Тому, враховуючи все вище сказане, подивитись що обирати, щоб пройти гру максимально комфортно, для мене абсолютно логічно.
IronWithin: 28.07.2025 19:22демо на фільм-детектив в кіно, але спочатку гуглимо в інтернеті хто злодій, і тд.
А якщо Ви не відрізняєте кіно від комп'ютерної гри, — то не рівняйте всіх по собі. Ви не пуп Землі.

waryag: 28.07.2025 20:07Не простіше подивитися 2-3 огляди від людей, смаки яких в цілому розділяєш? Менше витрат часу, мінімальні спойлери, більше змістовності.
Тобто Ви мені пропонуєте всрати купу часу, передивитись купу відео від якихось недорозвинених, щоб із них вибрати 2-3. А те що нема людей які однаково добре проходять ігри різних жанрів, Ви не знаєте? А стрімлять Всі все під ряд.
Ну в принципі питань більше не маю :rolleyes: - агов, санітари, можете забирати, в нас тут ще один «розвинений» котрий «непуп Землі», так можете його в палату до «единственного представителя бриллиантовой рассы на земле» :D :yes:
gast_
Member

Повідомлення

Перша частина дуже сподобалась сюжетом та гумором, чекаю другу. Але купувати звісно не буду, краще на дрони закинути.
Відповісти