Што?..
Новини
Останні статті і огляди
Higround представляє ігрову клавіатуру Basecamp 75+ з розмитими текстурами замість символів
-
saren
Member
Пропоную обговорити Higround представляє ігрову клавіатуру Basecamp 75+ з розмитими текстурами замість символів
Што?..
Што?..
-
Telcontar
Member
Хіба для сліпого друку, очі витікають 
-
Anytime
Member
Уже не знають щоб такого "незвичайного" вигадати, щоб продати. А головне знайти пласт людей, які куплять. А потім щось і ще і ще незвичніше.
Пласт людей, які грали в ті старі ігри вже давно з дорослими дітьми, а хтось і внуками.
Пласт людей, які грали в ті старі ігри вже давно з дорослими дітьми, а хтось і внуками.
-
Steelmax
Member
В ретро как раз таки было все ч0тко, это скорее капы для ценителей модерн классикс гейминга
Именно капы, сама клава - это китаеза за 30 баксов.
И viral реклама в тиктоках в придачу.
И viral реклама в тиктоках в придачу.
-
leif
Member
По опису єдине, що тут хоч трохи цікаве так це світчі — якась варіація Venus/Neptune від ТТС. Все решта — доволі типово і стандартно, а дизайн капів сильно на любителя, мені взагалі не подобається.
З.і.
ще знаю одного форумчанина, який плюсане саме за цю версію 75%-го лейатуту
З.і.
ще знаю одного форумчанина, який плюсане саме за цю версію 75%-го лейатуту
-
Dr_Earnhardt
Member
Дивишся на неї і гадаеш "оце так зір погіршився" ))) А у людей с гіршим зором то вже і підсвідка неяка не допоможе. (по собі сужу)
-
Mozdev
Member
Це хтось на виробництві налажав, а щоб не втрачати кошти, маркетолухи це подають як крутий дизайн 
-
Devijack
Member
Це типо щоб в окулярах і без виглядало однаково.
-
Wahoo
Member
Я так понял, у них там какой-то маркетолух совсем с катушек съехал. И они спецом в серию продукт запустили в серию, чтобы был повод его с конторы попячить.
-
leif
Member
Та може там серія штук 100 клавіатур, а всратий дизайн суто для привернення уваги до брендуWahoo: ↑ 24.07.2025 16:20 Я так понял, у них там какой-то маркетолух совсем с катушек съехал. И они спецом в серию продукт запустили в серию, чтобы был повод его с конторы попячить.
Не те щоб я ЦА, але серед тих, хто прочитає про сабж, буде народ і з неї. Профіт? Біс його знає
-
MqM
Member
Чи то зір впав чи то текстура не завантажилася 
-
-seraphim-
Junior
так, а шо вони винайшли, в мене на усіх клавах, так букави виглядають)))
-
Bukakanga
Member
можно еще продавать клавиатуры с уже стертыми клавишами, типа battle-scared
-
daesz
Member

-
Sashkotem
Member
Зараз не перше квітня
-
saren
Member
драные джинсы передают привет(C)(R)Mozdev: ↑ 24.07.2025 14:49 Це хтось на виробництві налажав, а щоб не втрачати кошти, маркетолухи це подають як крутий дизайн![]()
-
Elegante
Junior
FSR Ultra Performance