Ніде в продажу знайти їх вже не можу бо стара і не дуже поширена модель, але раптом у когось завалялася то звільню вам місце
Новини
Останні статті і огляди
[Україна, Київ] Rapoo N7200 US ANSI
-
nazar-pc
Ентузіаст
Придбаю саме Rapoo N7200 з US ANSI розкладкою, ніякі інші клавіатури, навіть візуально подібні (як E9070 чи інша розкладка) не цікавлять.
Ніде в продажу знайти їх вже не можу бо стара і не дуже поширена модель, але раптом у когось завалялася то звільню вам місце
-
daesz
Member
https://hard.rozetka.com.ua/ua/a4tech_4 ... 266139451/
Мб буде цікава
(чи ваша механіка, не бачу інфи в інтернеті, але візуально +- теж саме, тільки з нам блоком)
Мб буде цікава
(чи ваша механіка, не бачу інфи в інтернеті, але візуально +- теж саме, тільки з нам блоком)
-
nazar-pc
Ентузіаст
Не буде, написано ж що цікавить абсолютно конкретна модель.
У тої навіть розкладка не ANSI, я такий Enter терпіти не можу.
Не механіка, там ножничний механізм типу ноутбучного.
Візуально як Rapoo E9070, але провідна. Конструкція, правда, простіша/дешевша (пластик замість металу в деяких місцях і через це практично не піддається розбиранню/ремонту).
-
daesz
Member
Так я вам не пропоную мою до покупки, тому й кинув сторінку на розетці. В любому випадку - просто підкинув варіант. А що із ним робити - вирішувати вамnazar-pc: ↑ 24.07.2025 22:31 Не буде, написано ж що цікавить абсолютно конкретна модель.
Останній раз піднімалось nazar-pc на 24.07.2026 14:52.