Почекаємо, коли в EGS будуть роздавати
Новини
Останні статті і огляди
Obsidian знизила ціну The Outer Worlds 2 з $79,99 до $69,99
-
Mike88
Member
Пропоную обговорити Obsidian знизила ціну The Outer Worlds 2 з $79,99 до $69,99
-
VovaII
Member
Обсідіани Вам вже мінусів накидали, хоча:Mike88: ↑ 24.07.2025 09:02Почекаємо, коли в EGS будуть роздавати
.Реліз гри відбудеться 29 жовтня поточного року.
-
LetterBee
Member
За 70$ оправдано брать разве что некоторые игры от sony и рокстаров и т.п. Даже будущий ghost of yutei стоит 2199, а это полуинди чудо-юдо 2299грн
-
mr-enic
Member
Obsidian знизила ціну The Outer Worlds 2 з $79,99 до $69,99
ні, ідіть нафік
ні, ідіть нафік
-
Lekrs
Member
Через трійку літ після релізу візьму за десятку. Хоча, вона певно гейм пассі буде!
-
Ostin
Member
Фіг знає, але після Вегасу я жодного разу не був від цієї студії в захваті. А сабжева перша частина взагалі не зайшла. З мого погляду, варто дочекатись в EGS, як і рекомендовано вище 
І це ще я ціну не почав коментувати
І це ще я ціну не почав коментувати
-
VovaII
Member
Може логічно, спочатку дочекатись "виходу" на Ютуб?Ostin: ↑ 24.07.2025 09:39З мого погляду, варто дочекатись в EGS, як і рекомендовано вище
-
Ostin
Member
Don't push the horses, ага?VovaII: ↑ 24.07.2025 09:53Може логічно, спочатку дочекатись "виходу" на Ютуб?
-
IronWithin
Member
Ну перша частина як бідний брат фолаута, є приколи, є гарні сюжетки, нормальні длц, але ні масштабу ні епіку, якщо буде в геймпасс то дуже навіть можна пограти, в іншому - вона абсолютно точно не коштує фулпрайс, 30-35-40 і то з великою натяжкою
-
kairo
Member
Гра буде в Геймпасі. МС з таким підходом остаточно доб'є свої студії.
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
Pillars of Eternity 1, 2 - топчик
Tyranny - топчик
The Outer Worlds - норм
Pentinent - хороша
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
South Park: The Stick of Truth - хорошаOstin: ↑ 24.07.2025 09:39Фіг знає, але після Вегасу я жодного разу не був від цієї студії в захваті.
Pillars of Eternity 1, 2 - топчик
Tyranny - топчик
The Outer Worlds - норм
Pentinent - хороша
-
saren
Member
эх, Обсидиан, (это они делали Нью-Вегас), где новый фолач? 
-
NUN4AG
Member
Майки такі тупі, що просто 
Спочатку накупили безліч компаній та франшиз (Активіжн Бліззард у якості вишеньки на торті), а потім додають всі їх ігри в Game Pass на релізі ставлячи неадекватні цінники в магазинах.
Масові скорочення працівників, закриття студій, відміна дороговартісних ААА проєктів..
Далі буде
Спочатку накупили безліч компаній та франшиз (Активіжн Бліззард у якості вишеньки на торті), а потім додають всі їх ігри в Game Pass на релізі ставлячи неадекватні цінники в магазинах.
Масові скорочення працівників, закриття студій, відміна дороговартісних ААА проєктів..
Далі буде
-
MetalistForever
Member
Обычная корпоративная деградация , со всеми такое было и не разNUN4AG: ↑ 24.07.2025 12:06 Майки такі тупі, що просто
Далі буде![]()
-
Skiff93
Member
Обсідан уже не та... Абоба з супутником Каньє Вестом (відсилочка до South Park)
Ну якби регіональна ціна була б, то можна й подумати.
Ну і які 80 баксів чи навіть 70.
Бюджет там точно скромний. 50-60 максимум
Ну якби регіональна ціна була б, то можна й подумати.
Ну і які 80 баксів чи навіть 70.
Бюджет там точно скромний. 50-60 максимум
-
SERGBILL
Member
перші 2 пункти, як на мене - головніші. мене в першій частині дратувала заскриптованість та халтурність, наприклад дівчина, яку треба було повернути додому, насправді просто з'являлася дома ще однією копією, а та, з якою говорили - залишалася у таборі бандитів. і друге - абсолютно халтурний фінал.IronWithin: ↑ 24.07.2025 10:46 є приколи, є гарні сюжетки, нормальні длц, але ні масштабу ні епіку
-
tornadox
Member
Тінь нінтендо не дає спокою. От тільки там дуже лояльна аудиторія, на ПК зовсім все по іншому.
-
daesz
Member
А рейтинг з АААА до ААА також знизив? 
-
1234waltz
Member
Перша частина мені сподобалась, другу частину "куплю" в Геймпасі за двісті гривень, хвала широкому Філу за це 
-
waryag
Member
Мета майків - просування геймпасу, а невдах завжди можна звільнитиNUN4AG: ↑ 24.07.2025 12:06Спочатку накупили безліч компаній та франшиз (Активіжн Бліззард у якості вишеньки на торті), а потім додають всі їх ігри в Game Pass на релізі ставлячи неадекватні цінники в магазинах.