Гра Avatar: Frontiers of Pandora отримає вид від третьої особи та новий режим

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Anytime
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гра Avatar: Frontiers of Pandora отримає вид від третьої особи та новий режим

А новий бустер-пак для прокачки завезуть? :rotate:
По відгукам, через рік після виходу, і досі проблеми з технічним станом.
Yalg
Member

Повідомлення

Очень красивый графон местами. На этом - всё.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Anytime: 22.07.2025 10:38 По відгукам, через рік після виходу, і досі проблеми з технічним станом.
Пройшов на релізі, особливих проблем не бачив. Ну, гра жере, так. Але хоч видно на що апетити йдуть
Lekrs
Member

Повідомлення

Нарешті норм ціна.
Евгений King
Member

Повідомлення

не знаю яку версію у мене дівчина собі взяла, але я був щиро здивований, що вона дуже часто отримує нові оновлення з контентом.
Всі технічні проблеми, з котрими я зтикався, це:
- грі в 2к з апскейлом і домальовкою кадрів треба більше 14Гб пам'яті, прийшлось замінити дівчині 8+8 на 16+16 озу, через нестачу пам'яті на ландшафті недогружались текстури і земля виглядала як шахматне поле з чорними недогруженими фрагментами
- в результаті оновлень кілька разів ламався XeSS, перший раз були трабли з промальовкою місцевості вдалині, останній - почав видавати помітні гріфічні артефакти вже в ближньому полі, інколи деякі текстури зникали, щось схоже я бачив коли грі не вистачало оперативної пам'яті
І все, це ВСІ баги, так що хто там каже що у гри проблеми, ті мабуть не бачили реально сирі продукти
PS: дівчина пройшла гру на ноуті з 4060 з зовнішнім монітором в 2к і генерацією кадрів в високих налаштуваннях і фпс 60-85 і лишилась дуже довольна.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

масів ентертеймент, дайте дівіжку 3, йомайо. от мені здається що той св аутлавс і цей аватар принесли грошей менше ніж дівіжн
Відповісти