залишилось надибати десь $13k й можна теж погоняти
Новини
Останні статті і огляди
Флагманський AMD Ryzen Threadripper PRO 9995WX набрав понад 173 тисячі балів у Cinebench R23
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Флагманський AMD Ryzen Threadripper PRO 9995WX набрав понад 173 тисячі балів у Cinebench R23
-
Earanak
Member
С такими мощностями Cinebench скорее всего уже теряет репрезентативность — процессор проходит тест слишком быстро, и к концу часть бакетов может просто отваливаться.
Раньше для таких ситуаций делали экстрим версию Сайнбенча, где сложнее сцена и/или выше разрешение рендера
А так что, он его походит за 5 секунд ? Или быстрее 
Я знаю что там есть режим цикличных тестов в 10-30 минут, ну по моему это сути проблемы не меняет.
Раньше для таких ситуаций делали экстрим версию Сайнбенча, где сложнее сцена и/или выше разрешение рендера
Я знаю что там есть режим цикличных тестов в 10-30 минут, ну по моему это сути проблемы не меняет.
-
dead_rat
Member
Не погано, але і близько не М4
- спойлер
-
Не бийте ногами
-
kairo
Member
Не важливо, де 9995WX рве М4, важливо де М4 виграє! Юра має знайти такий тест!dead_rat: ↑ 19.07.2025 13:18Не погано, але і близько не М4
-
l-m
Member
Ну так в Single Core обійде, це найголовніше! Байдуже що є ще 95 ядер, кому вони потрібні, всі ж запускають рендер не більше ніж на одному ядріkairo: ↑ 19.07.2025 13:23Не важливо, де 9995WX рве М4, важливо де М4 виграє! Юра має знайти такий тест!dead_rat: ↑ 19.07.2025 13:18Не погано, але і близько не М4
-
tornadox
Member
В Юри просто pro innovation bias з оцими фразами "х86 це регрес, АРМ це прогрес, я за прогрес, ви за регрес"

Pro-innovation bias — це когнітивне упередження, при якому люди або організації переоцінюють позитивні сторони нової технології чи ідеї, недооцінюючи її обмеження, ризики або контекст застосування.

Pro-innovation bias — це когнітивне упередження, при якому люди або організації переоцінюють позитивні сторони нової технології чи ідеї, недооцінюючи її обмеження, ризики або контекст застосування.
- спойлер
-
Основні риси:
Ідеалізація інновацій
Вважається, що нова технологія автоматично краща за стару, незалежно від конкретних обставин.
Ігнорування недоліків
Мінуси або побічні ефекти часто замовчуються або не беруться до уваги.
Недооцінка змін, потрібних для впровадження
Наприклад, впровадження нового ПЗ в компанії може вимагати навчання персоналу, зміни процесів, культурних змін — але це ігнорується через фокус на перевагах.
Знецінення тих, хто не приймає нове
Скептики або консерватори можуть сприйматися як «ретрогради» замість того, щоб зрозуміти їх аргументи.
Приклади:
Впровадження електронних журналів у школах без урахування рівня цифрової грамотності вчителів.
Заміна традиційних методів лікування модними біотехнологіями без достатньої перевірки ефективності.
Захоплення штучним інтелектом без врахування етичних чи соціальних наслідків.
Чому це важливо:
Pro-innovation bias може призвести до:
провалу проєктів,
неефективного витрачання ресурсів,
розчарування користувачів,
негативного впливу на репутацію інновацій.
-
gregory_amd
Member
це теж не важливо. важливо, що б Володя знайшов причини чому компанія першого ешелону - компанія першого ешелону.kairo: ↑ 19.07.2025 13:23 Не важливо, де 9995WX рве М4, важливо де М4 виграє! Юра має знайти такий тест!
-
dead_rat
Member
Хто в здоровому глузді купить тупіковий х86, ще й не від першого ешелону? 
-
kairo
Member
Треба організувати батл: Володя aka "Перший Ешелон" VS Юра "М4".dead_rat: ↑ 19.07.2025 13:45 Хто в здоровому глузді купить тупіковий х86, ще й не від першого ешелону?![]()
-
FastBullet
Member
Bring it on!kairo: ↑ 19.07.2025 15:40Треба організувати батл: Володя aka "Перший Ешелон" VS Юра "М4".dead_rat: ↑ 19.07.2025 13:45 Хто в здоровому глузді купить тупіковий х86, ще й не від першого ешелону?![]()
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
on this Saturday
-
zhenyapan
Member
балів наче й багато, а по суті те ж що й пара епіків 7713 або 7763 котрі коштують в 4 рази дешевше зараз 
-
Afit
Member
Вы просто сделали мне настроение на весь вечер
Заряд на лайки хоть и бесплатный, но тоже заканчивается 
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Цей комент вершина цього))dead_rat: ↑ 19.07.2025 13:45 Хто в здоровому глузді купить тупіковий х86, ще й не від першого ешелону?![]()
-
1234waltz
Member
Можливо тому, що там ддр4 та pcie 4zhenyapan: ↑ 19.07.2025 16:27 балів наче й багато, а по суті те ж що й пара епіків 7713 або 7763 котрі коштують в 4 рази дешевше зараз![]()
-
yuriy_dd
Member
для цього є тест Cinebench 2024Earanak: ↑ 19.07.2025 13:13С такими мощностями Cinebench скорее всего уже теряет репрезентативность — процессор проходит тест слишком быстро, и к концу часть бакетов может просто отваливаться
9995WX - це хороший проц для своїх задач - я би знайшов йому роботуkairo: ↑ 19.07.2025 13:23Не погано, але і близько не М4
Не важливо, де 9995WX рве М4, важливо де М4 виграє!
але його не ставлять в ноути чи міні ПС - де важливий одно-потік. Для його задач - важливий багато-потік
до прикладу проц на АРМ - Altra MAX продають на ebay за $900 (типу новий)
Altra MAX - це проц 2021 року. Ядра Neoverse N1 - 2019 рік
Cinebench 2024 багато-потік - результат 5000, SPEC-2017 (FP) - 232
і це при споживанні 250 Вт
якщо хтось хоче мірятись - прошу давати результати в Cinebench 2024 і відразу споживання
пс: хто вміє думати - розуміє наскільки серйозною загрозою для серверного ринку є АРМ, якщо навіть важко подолати рішення 2019 року
і проци є, і будуть нові, і це не зупинити
те що я пробую вам всім сказати - що у х86 нема майбутнього у порівнянні з АРМ
-
Alligator
Member
У понеділок піду скажу директору, що неважливо наскільки конкуренти швидше виконали задачу, головне скільки вони затратили Вт!yuriy_dd: ↑ 19.07.2025 23:26якщо хтось хоче мірятись - прошу давати результати в Cinebench 2024 і відразу споживання
-
Earanak
Member
Alligator, потребление тоже при определенных раскладах имеет значение. Я вот после обстрелов, с частыми и длительными отключениями света вынужден был работать и рендрить по долгу на процах, с нескольких компов на зарядных станциях, прочухал это на себе. Раньше тоже писал тут на форуме что пофиг сколько там железо тянет с розеток, главное побыстрее что бы было 
-
yuriy_dd
Member
якщо ви приймаєте такі рішення, і не знаєте що таке енергоефективність - я би вас звільнивAlligator: ↑ 19.07.2025 23:35якщо хтось хоче мірятись - прошу давати результати в Cinebench 2024 і відразу споживання
У понеділок піду скажу директору, що неважливо наскільки конкуренти швидше виконали задачу, головне скільки вони затратили Вт!
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
рожеві поні не в курсі, що якщо проц спожив 1 кВт, то в Дата Центрі - потрібно ще затратити енергію щоб ці 1 кВт тепла - охолодитиEaranak: ↑ 19.07.2025 23:44Раньше тоже писал тут на форуме что пофиг сколько там железо тянет с розеток, главное побыстрее что бы было
а також потрібно зарезервувати необхідну потужність на UPS, генераторі
-
IronWithin
Member
Форум силами пари ослів перетворено на цирк, і пів року не минуло, ідіотизм - страшна штука 
P.S окрема дяка модерації, якої немає…
P.S окрема дяка модерації, якої немає…
-
7mindfields
Member
Ще ніхто не був так близько до офферу на керівну посаду в купертіноyuriy_dd: ↑ 19.07.2025 23:26 хто вміє думати - розуміє наскільки серйозною загрозою для серверного ринку є АРМ
Дуже цікаве обговорення нового тредріпера, доречі
-
yuriy_dd
Member
а при чому тут Купертіно? я ж ніби обговорюю порівняння багатоядерних проців х86 та АРМ. Конкретно вказав АРМ проц (явно не від Епл)7mindfields: ↑ 19.07.2025 23:55Ще ніхто не був так близько до офферу на керівну посаду в купертіно
чи у вас червона тряпка на АРМ? вважаєте що все що АРМ - це Епл?
може у вас смарт не на АРМ?