Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Qbit
Junior
Вдалося програвання DSD налаштувати?feniks_tm: ↑ 18.05.2025 15:37 Xз, яка там "типова ціна", але 2900 доволі таки смачно виходить за Fiio KA15. 2xCS43198, 2xSGM8262, Икранчик і підтримка PEQ зі збереженням профілів, який можна крутити через веб морду в тому числі. Враховуючи, що той же ONIX ALPHA XI1 на ідентичній базі виходить ближче до 3.4-3.5, але при цьому не має підтримки PEQ. Думаю все ж пощупати, бо щось G6 почала робити мізки, рандомно вимикаючись з необхідністю перетикання кабелю.
![]()
-
feniks_tm
Member
Не тестував, якщо чесно. Музику слухаю в основному зі стрімінгів (deezer, підписка з flac). Можу глянути, якщо треба.Qbit: ↑ 09.07.2025 15:29Вдалося програвання DSD налаштувати?feniks_tm: ↑ 18.05.2025 15:37 Xз, яка там "типова ціна", але 2900 доволі таки смачно виходить за Fiio KA15. 2xCS43198, 2xSGM8262, Икранчик і підтримка PEQ зі збереженням профілів, який можна крутити через веб морду в тому числі. Враховуючи, що той же ONIX ALPHA XI1 на ідентичній базі виходить ближче до 3.4-3.5, але при цьому не має підтримки PEQ. Думаю все ж пощупати, бо щось G6 почала робити мізки, рандомно вимикаючись з необхідністю перетикання кабелю.
![]()
-
Radio Bay
Member
-
Qbit
Junior
Програвання DSD вдалося налаштувати, дякую. Можливо, стане у нагоді:feniks_tm: ↑ 09.07.2025 19:18 Не тестував, якщо чесно. Музику слухаю в основному зі стрімінгів (deezer, підписка з flac). Можу глянути, якщо треба.
[Guide] Play DSD files with FiiO KA15
Залишилося вирішити проблему з уповільненим програванням PCM вище 48 кГц на Windows 10 LTSC на офіційних драйверах. Судячи з коменту #15 у цій темі, проблема не нова. При використанні нативних дров Вінди усе ок, але з ними нема підтримки ASIO
А так, то девайс доволі цікавий, desktop mode, non-os filter.
-
MSiAventador
Member
-
feniks_tm
Member
А чого у пана "Авентадор" бугаті на столі (технічно, на ресівері, але то таке)MSiAventador: ↑ 11.07.2025 19:38 Ніяких Блютуз-наркоманів на вашій вечірці, тільки Бітперфект-друзі.![]()
![]()
-
DEVES
Member
MSiAventador
Еще не наигрался китайской коробочкой?
Еще не наигрался китайской коробочкой?
-
MSiAventador
Member
Твої пропозиції за $760 альтернативної коробочки з Британії, США чи Японії - в студію.
P.S.
Відправлено через 17 хвилин 45 секунд:
Ламборгіні теж занеслиfeniks_tm: ↑ 11.07.2025 19:40А чого у пана "Авентадор" бугаті на столі (технічно, на ресівері, але то таке)MSiAventador: ↑ 11.07.2025 19:38 Ніяких Блютуз-наркоманів на вашій вечірці, тільки Бітперфект-друзі.![]()
![]()
![]()
-
MSiAventador
Member
Щось тихо тут. Треба розшевелити трішки цікавинкою...
-
Radio Bay
Member
Оптікал? Навіть у Бугатті подскочило одне вухо від несподіванки.MSiAventador: ↑ 18.07.2025 21:22Треба розшевелити трішки цікавинкою
-
MSiAventador
Member
То я звук з телека підключив по оптиці, бо блютуз SBC з телевізора звучав ... надто простецькі.Radio Bay: ↑ 19.07.2025 00:07Оптікал? Навіть у Бугатті подскочило одне вухо від несподіванки.MSiAventador: ↑ 18.07.2025 21:22Треба розшевелити трішки цікавинкою
-
Radio Bay
Member
І що там у Бугатті з вухом, коми по USB?MSiAventador: ↑ 19.07.2025 00:38То я звук з телека підключив по оптиці, бо блютуз SBC з телевізора звучав ... надто простецькі.
-
MSiAventador
Member
Тороїд слухає.Radio Bay: ↑ 19.07.2025 01:13І що там у Бугатті з вухом, коми по USB?MSiAventador: ↑ 19.07.2025 00:38То я звук з телека підключив по оптиці, бо блютуз SBC з телевізора звучав ... надто простецькі.
-
Radio Bay
Member
-
MSiAventador
Member
Підозріло не чутно, ніби не на електриці працює а на Святому дусі.Radio Bay: ↑ 19.07.2025 13:07Гучний?MSiAventador: ↑ 19.07.2025 02:18Тороїд слухає.![]()
В мене таке бувало?
-
MSiAventador
Member
Новий Рік ще не скоро а прикраси вже завезли.
-
Radio Bay
Member
MSiAventador
WBT з Алі?
WBT з Алі?
-
DEVES
Member
MSiAventador
На тебе весь китайпром держится?
На тебе весь китайпром держится?
-
Radio Bay
Member
WBT-0110 CU - мене жаба давить 
-
vltk
Member
Radio Bay
Я только у Михаила (который Iprostir, знаком уже больше 20 лет) менял (перепаивал) разъемы и балансные и рса, укорачивал/разделывал акустические провода под лопатки или под припайку центрального стержня в вбт разъем. Всегда фирменный серебросодержащий припой и чистый флюс, очень аккуратная работа в перчатках и вообще абсолютный перфекционизм по отношению к делу. Да, не дешево, но если это не механика и на годы, то не жалко. Без рекламы, общих интересов не имею.
Я только у Михаила (который Iprostir, знаком уже больше 20 лет) менял (перепаивал) разъемы и балансные и рса, укорачивал/разделывал акустические провода под лопатки или под припайку центрального стержня в вбт разъем. Всегда фирменный серебросодержащий припой и чистый флюс, очень аккуратная работа в перчатках и вообще абсолютный перфекционизм по отношению к делу. Да, не дешево, но если это не механика и на годы, то не жалко. Без рекламы, общих интересов не имею.