Як там домініони Британії, очі не муляють? Усілякі племена тумба-юмба радують око? Зате щоб пограти за КР треба моди ставити. І все ж 1917р Україна отримала незалежність.kairo: ↑ 17.07.2025 19:06Може через те, що Україна отримала незалежність лише в 91-му році
Новини
Останні статті і огляди
В Epic Games Store дарують Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition
-
ramm
Member
Востаннє редагувалось 17.07.2025 19:53 користувачем ramm, всього редагувалось 1 раз.
-
Devijack
Member
daesz
Ось прямо зі сторінки роздачі
Ось прямо зі сторінки роздачі
Sid Meier’s Civilization VI
Civilization VI – Vikings Scenario Pack
Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack
Civilization VI: Rise and Fall expansion
Civilization VI: Gathering Storm expansion
-
StingerYar
HWBOT OC Team
На старті було "недоступно", бо вже була базова гра на акаунті. Прямо зараз все добре, отримав без проблем, тепер є гра + 9 DLC 
-
Enjthesilence
Member
воно може зруйнувати вашу дружбу наче "монополія"
-
Polyaan
Member
Отличная раздача, уже устанавливается. Не фанат циви, но заценю 
-
amfiton
Junior
а ще лаунчер Epic Games тепер має українську локалізацію, (не знаю коли підвезли, сьогодні побачив) не по темі, але якщо що
-
Devijack
Member
amfiton
Локалізація лаучера є а от описів немає все на англійскій
Локалізація лаучера є а от описів немає все на англійскій
-
kairo
Member
ПАР, Нова Зеландія, Ірландія? Не було і немає досі. Чи вас дивує присутність Індії в грі? Австралію та Канаду, взагалі вперше додали в серію в шостій частині і то, як ДЛЦ.ramm: ↑ 17.07.2025 19:50 Як там домініони Британії, очі не муляють?
Які конкретно?Усілякі племена тумба-юмба радують око?
В світі зараз 195 країн. Якщо враховувати історично важливі країни, то під 300 буде. В Цив 6 разом із усіма ДЛЦ - 44 країни. Ніхто не обіцяв додати в гру усі існуючі країни в історії.Зате щоб пограти за КР треба моди ставити.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Рекомендую новичкам начинать играть с базовой версии (ванильной (с) / без DLC) - для освоения механик.
В базовой версии правительства заканчиваются на 3-м уровне (Демократии / Коммунизме / Фашизме), и космическая гонка (научная победа) ближе к стилю XX века проработана (и её срывы - в духе холодной войны).
С DLC будут: правительства 4-го уровня, другие условия гонки, климат, губернаторы и прочие дополнительные механики, которые - без базовых навыков - только всё усложнят (в голове). Про зомби и прочую экзотику (дополнительные режимы) для тех, кому стало скучно в классике, я вообще молчу.
А так, то все кто хотел - давно купил и поиграл. Мимокрокодилы не факт что даже до селитры дойдут в тестовой катке - умрут со скуки
В базовой версии правительства заканчиваются на 3-м уровне (Демократии / Коммунизме / Фашизме), и космическая гонка (научная победа) ближе к стилю XX века проработана (и её срывы - в духе холодной войны).
С DLC будут: правительства 4-го уровня, другие условия гонки, климат, губернаторы и прочие дополнительные механики, которые - без базовых навыков - только всё усложнят (в голове). Про зомби и прочую экзотику (дополнительные режимы) для тех, кому стало скучно в классике, я вообще молчу.
А так, то все кто хотел - давно купил и поиграл. Мимокрокодилы не факт что даже до селитры дойдут в тестовой катке - умрут со скуки
-
Input_Lag
Member
Я бы поиграл но боюсь что через несколько часов засну просто на клавиатуре, у меня со стратегиями всегда так.acm_fan: ↑ 18.07.2025 02:02 Рекомендую новичкам начинать играть с базовой версии (ванильной (с) / без DLC) - для освоения механик.
А так, то все кто хотел - давно купил и поиграл. Мимокрокодилы не факт что даже до селитры дойдут в тестовой катке - умрут со скуки![]()
Такие игры для особого типа людей - смеси фантазеров и бухгалтеров.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
В таком виде - нет, а маори - есть.kairo: ↑ 18.07.2025 00:27Нова Зеландія
Из украинского следа здесь (в 6-й) есть великие люди - их нанимает кто успеет (любая нация). Леонтович - один из последних великих музыкантов (смотря как рандом сгенерит список).
-
kairo
Member
Чому саме таку комбінацію обрали?))Input_Lag: ↑ 18.07.2025 02:10Такие игры для особого типа людей - смеси фантазеров и бухгалтеров.
-
ramm
Member
Всі види індійських племен, які внесли ну стільки культурного і історичного впливу в світі... Марокканці, якіх чомусь відділили від узагальнених арабів. Бразильці, які невідомо що забули як виділена окремо "цивілізація", в той час як забули про мексиканців, бо бачите є ацтеки. Брити дублюють кельтів, тоді розділяй на ще більше племен. Полінезійці прямо імперія-імперій, світоч людської цивілізації прямо як ті ж самі зулуси. О а який потужний був Сонгай, котра не проіснувала і ста років.kairo: ↑ 18.07.2025 00:27Які конкретно?
Коли вже додадуть народи карибських островів, не можу дочекатися.
-
BoKl
Member
Видання не повне, нема 9 dlc, де ще купа націй і лідерів.daesz: ↑ 17.07.2025 19:42Мені також "сказали", що частина цього "бандлу" у вас вже є. Я так розумію - плат едішн має в комплекті всі діелсі?
П.С. Сподівався, що роздадуть ще циву 6 на андроїд, але ні(
-
kairo
Member
Ще раз, Цива 6 ніколи не була про сотні країн та народів за всю історію світу. У грі немає єдиних критеріїв відбору: вплив, унікальність, впізнаваність, символізм, а саме головне - баланс. Там не те, що Київської Русі немає, відсутні: Ассирія, Хети, Мадагаскар, Тибет, Велика Моравія, Андалузія і ще купа історично важливих Цив. Тому, о це все ниття - "немає України, розробники погані", мені просто смішне. Треба розробляти свої ігри, та репрезентувати через них Україну, а не вимагати, щоб це за нас робили американські розробники.ramm: ↑ 18.07.2025 07:39Всі види індійських племен, які внесли ну стільки культурного і історичного впливу в світі... Марокканці, якіх чомусь відділили від узагальнених арабів. Бразильці, які невідомо що забули як виділена окремо "цивілізація", в той час як забули про мексиканців, бо бачите є ацтеки. Брити дублюють кельтів, тоді розділяй на ще більше племен. Полінезійці прямо імперія-імперій, світоч людської цивілізації прямо як ті ж самі зулуси. О а який потужний був Сонгай, котра не проіснувала і ста років.kairo: ↑ 18.07.2025 00:27Які конкретно?
Коли вже додадуть народи карибських островів, не можу дочекатися.
-
ramm
Member
kairo
В мене нема проблем з тим чи є Україна в якійсь грі чи нема, в мене питання конкретно до тебе і тобі подібних - чого ти одразу перевзуваєшся з "Україна незначна і нецікава" в "У грі немає єдиних критеріїв відбору". Тебе ж зачепило, що хтось хотів побачити в циві Україну чи історичні держави з її історі, бо це не расіюшка потужна мега-імперія, а тепер виявляється в циву можуть пхати острівні мікро-племена бо єто другоє.
В мене нема проблем з тим чи є Україна в якійсь грі чи нема, в мене питання конкретно до тебе і тобі подібних - чого ти одразу перевзуваєшся з "Україна незначна і нецікава" в "У грі немає єдиних критеріїв відбору". Тебе ж зачепило, що хтось хотів побачити в циві Україну чи історичні держави з її історі, бо це не расіюшка потужна мега-імперія, а тепер виявляється в циву можуть пхати острівні мікро-племена бо єто другоє.
-
OldGoodGames
Member
ви про цей мод? коменти під ним звісно не затирають бо вони "не порушують правил спільноти"?kairo: ↑ 17.07.2025 19:06Може через те, що Україна отримала незалежність лише в 91-му році(та після WW1 ненадовго, нажаль), а раша, одна із найпотужніших імперій в історії Європи, хотілось би нам того чи ні. Ніщо не заважає поставити мод - Київська Русь та анігілювати рашку в черговій партії.OldGoodGames: ↑ 17.07.2025 18:58 без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву![]()
а взагалі чи ви не знаєте якісні моди з Україною для цив 3,4,5?
-
kairo
Member
Почнемо із того, що не треба брехати. Моя відповідь стосувалась коментаря - "без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву". Очевидно, що Україна, яка отримала незалежність в 1991му році, не в пріоритеті в грі, де всього 44 цивілізації. Якщо хтось хоче бачити Україну в грі, може: а) зробити мод, б) зробити свою гру про Україну чи Київсьуу Русь.ramm: ↑ 18.07.2025 12:58Тебе ж зачепило, що хтось хотів побачити в циві Україну чи історичні держави з її історі
-
OldGoodGames
Member
ramm: ↑ 18.07.2025 12:58 kairo
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
а має бути у пріоритеті саме Україна зараз, бо ігори це також потужна інформаційна зброя проти єдиного ворога як для України так і всьгг західного світу,kairo: ↑ 18.07.2025 13:29Почнемо із того, що не треба брехати. Моя відповідь стосувалась коментаря - "без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву". Очевидно, що Україна, яка отримала незалежність в 1991му році, не в пріоритеті в грі, де всього 44 цивілізації. Якщо хтось хоче бачити Україну в грі, може: а) зробити мод, б) зробити свою гру про Україну чи Київсьуу Русь.ramm: ↑ 18.07.2025 12:58Тебе ж зачепило, що хтось хотів побачити в циві Україну чи історичні держави з її історі
а вони боягузливо не додають Україну,
тоді питання якщо так складно зробити Україну, чому вони не можуть видалити рашу?
-
kairo
Member
По-перше, гра вийшла 9 років назад, по-друге, з якого перепугу для американців має бути в пріоритеті Україна? Що це за незріла позиція, де нам усі винні?OldGoodGames: ↑ 18.07.2025 13:36а має бути у пріоритеті саме Україна зараз