Razer випускає док-станцію для відеокарт Core X V2 з підтримкою Thunderbolt 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Razer випускає док-станцію для відеокарт Core X V2 з підтримкою Thunderbolt 5

Як завжди у рейзера все буде оверпрайс, а потім через пару рочків візьмем на олх за 8000 тисяч :rotate:
Raynor
Member

350 баксів за коробку в яку ти сам повинен ще докупити відеокарту та блок живлення....
Ortyomko
Member

Raynor: 16.07.2025 12:13 350 баксів за коробку в яку ти сам повинен ще докупити відеокарту та блок живлення....
а скільки зазвичай коштують eGPU на п'ятому тандерболті?
tablestikus
Member

Raynor: 16.07.2025 12:13 350 баксів за коробку в яку ти сам повинен ще докупити відеокарту та блок живлення....
ну це для тих хто хоче пограти на ноутах викручуючи повзунки праворуч
yariksom
Member

tablestikus: 16.07.2025 12:40
Ну вони можуть додати ціну коробки + карти до ціни ноута і взяти нормальний ноут, а якщо в них ноут заточений під портативність то проц там просто не розкриє нормальну карту.
Чи я чогось не розумію? :shuffle:
Lekrs
Member

Більше 100 воно не коштує.
Shaolin_Style
Member

Ortyomko: 16.07.2025 12:38
а скільки зазвичай коштують eGPU на п'ятому тандерболті?
им сколько не скажи — всё дорого :gigi: Пофиг что один разор на PCIE 4.0 может спокойно 50$ стоить.

вместе с тем согласен, наценка за логотип Razer тут есть. Оптимальная цена устройства была бы в районе 200-250$. Либо 350$ но с модульным 500вт блоком питания в комплекте.
tablestikus
Member

yariksom: 16.07.2025 13:34
tablestikus: 16.07.2025 12:40
Ну вони можуть додати ціну коробки + карти до ціни ноута і взяти нормальний ноут, а якщо в них ноут заточений під портативність то проц там просто не розкриє нормальну карту.
А в якому ноуті не урізанні відяхи є?
wigar
Member

AFU_power: 16.07.2025 12:10 Пропоную обговорити Razer випускає док-станцію для відеокарт Core X V2 з підтримкою Thunderbolt 5

Як завжди у рейзера все буде оверпрайс, а потім через пару рочків візьмем на олх за 8000 тисяч :rotate: o
Я свою першої версії, продав за 10 тисяч :shuffle:

Річ якісна, блок живлення, езернет, додаткові юсб, підсвітка!!!
AFU_power
Member

wigar: 16.07.2025 17:03
AFU_power: 16.07.2025 12:10 Пропоную обговорити Razer випускає док-станцію для відеокарт Core X V2 з підтримкою Thunderbolt 5

Як завжди у рейзера все буде оверпрайс, а потім через пару рочків візьмем на олх за 8000 тисяч :rotate: o
Я свою першої версії, продав за 10 тисяч :shuffle:

Річ якісна, блок живлення, езернет, додаткові юсб, підсвітка!!!
Там пару версій є, в тебе прем версія. Я мав не рейзер, а від OWC попрощє, то її продав за 5к
yariksom
Member

tablestikus: 16.07.2025 16:21
yariksom: 16.07.2025 13:34
А в якому повноцінні проци?
tablestikus
Member

yariksom: 17.07.2025 07:46
tablestikus: 16.07.2025 16:21
А в якому повноцінні проци?
То на моє питання ти боїшся відповідати?
Inqizitor2022
Member

Да вротмненоги, пока не будет интерфейса, аналогичного ПСИ 5.0 х16 по скорости, не будет смысла никакого к подключению внешней видяхи в ноут, это равноценно выкрасить и выбросить; плюс охлаждение у ноутов не способно держать температуру нормально процессора, чтобы он не снижал частоты. Поэтому смысла в ноуте нет никакого для игр, только десктоп с 420 мм водянкой.
yariksom
Member

Inqizitor2022: 17.07.2025 15:45 Да вротмненоги, пока не будет интерфейса, аналогичного ПСИ 5.0 х16 по скорости, не будет смысла никакого к подключению внешней видяхи в ноут, это равноценно выкрасить и выбросить; плюс охлаждение у ноутов не способно держать температуру нормально процессора, чтобы он не снижал частоты. Поэтому смысла в ноуте нет никакого для игр, только десктоп с 420 мм водянкой.
Бери вже чілер на рідкому азоті, от тоді буде Великдень :lol:
Sub-Zero
Member

Ну я ещё с натяжкой могу понять, тех кто играет на ноутах где-то в разъездах, но дома ещё покупать эту коробку... Почему не стационар мощный?
Или эту коробку тоже с собой в дорогу брать предлагается?
yariksom
Member

Sub-Zero: 17.07.2025 23:22 Ну я ещё с натяжкой могу понять, тех кто играет на ноутах где-то в разъездах, но дома ещё покупать эту коробку... Почему не стационар мощный?
Или эту коробку тоже с собой в дорогу брать предлагается?
Це для моряків, в них в кожнім порту така коробка :D
sselesnes
Member

Розкажіть мені що нема сенсу у pcie v3@1x. Так, воно трохи повільніше стартує. Але у мене нема ніякого thunderbolt взагалі. Текстури завантажило і поїхали. На будь-який товар знайдеться покупець.
Ответить