Новости
Последние статьи и обзоры
В Epic Games Store дарують Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition
-
kairo
Member
Пропоную обговорити В Epic Games Store дарують Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition
Роздача топова. Сьому частину ще рік-два будуть допилювати, тому беріть шосту не вагаючись. В мене вже 300 годин в грі.
Роздача топова. Сьому частину ще рік-два будуть допилювати, тому беріть шосту не вагаючись. В мене вже 300 годин в грі.
Последний раз редактировалось kairo 17.07.2025 18:07, всего редактировалось 1 раз.
-
Devijack
Member
Весь тиждень чекав, дочекався. Пішов забирати а вона у бібліотеці 
-
MqM
Member
Минулий раз роздавали лише базову гру, а тепер наче з длц
-
DEVES
Member
Недоступно 
-
skorpion-yura
Member
а мне не дает получить(((
базовую версию раньше получал
базовую версию раньше получал
-
yurarad
Member
У меня тоже в библиотеке, но там только базовая версия вроде как пишет, а обнова к платите кнопка не активна хотя там и написано что бесплатно, а на базовой висит цена 53 грн -90%, но кнопка купить так же не активна)), я так понимаю не забрать платиновую версию
-
kairo
Member
Цива грається із усіма ДЛЦ. Без них гра неповноцінна. Тут повне видання.
-
vmsolver
Member
Забрал 15 мин тому назад.
Ждать это мощный скилл, на такие раздачи хочется думать, что ждуны платины таки победили дождались ))
Ждать это мощный скилл, на такие раздачи хочется думать, что ждуны платины таки победили дождались ))
-
kairo
Member
Насправді, повне видання вже сто разів із -90% знижкою в Стім продавали. Гра вартує кожної копійки. Але якщо людина до цього ніколи не грала, є стимул спробувати.vmsolver: ↑ 17.07.2025 18:28 Забрал 15 мин тому назад.
-
EvgeniyK86
Member
У мене теж було недоступно, і була базова версія на акаунті. Я зміг отримати і цю версію.
Зайшов під впн. Доходив до етапу підтвердження покупки і там не давало завершити покупку. Тоді я створив новий акаунт, отримав гру на нього. Після того я перелогінився на свій перший акаунт на сторінці гри і знов спробував придбати, після цього отримав гру.
Зайшов під впн. Доходив до етапу підтвердження покупки і там не давало завершити покупку. Тоді я створив новий акаунт, отримав гру на нього. Після того я перелогінився на свій перший акаунт на сторінці гри і знов спробував придбати, після цього отримав гру.
-
leif
Member
Остання частина в яку я грав це була 3-тя
але було прикольно.
Може спробувати цю, якщо вже аж така халява)
Може спробувати цю, якщо вже аж така халява)
-
Kashtan
Member
З недавніх - 61%, змішані.
-
yurarad
Member
Написал в поддержку, уже можно забрать для тех у кого есть базовая
Думаю был просто баг 
-
kairo
Member
Хейтять 2К. Там і в загальній оцінці грі через видавця нормально перепало за роки.Kashtan: ↑ 17.07.2025 18:43 З недавніх - 61%, змішані.
-
OldGoodGames
Member
без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву 
-
kairo
Member
Може через те, що Україна отримала незалежність лише в 91-му році(та після WW1 ненадовго, нажаль), а раша, одна із найпотужніших імперій в історії Європи, хотілось би нам того чи ні. Ніщо не заважає поставити мод - Київська Русь та анігілювати рашку в черговій партії.OldGoodGames: ↑ 17.07.2025 18:58 без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву![]()
-
Hotspur
Member
Чудоова халява. І з ДЛС 
-
Nekros
Member
Для русні
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Раша підписала незалежність у 1990 рокуkairo: ↑ 17.07.2025 19:06Може через те, що Україна отримала незалежність лише в 91-му роціOldGoodGames: ↑ 17.07.2025 18:58 без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву![]()
Последний раз редактировалось Nekros 17.07.2025 19:50, всего редактировалось 2 раза.
-
daesz
Member
Мені також "сказали", що частина цього "бандлу" у вас вже є. Я так розумію - плат едішн має в комплекті всі діелсі?