мільйони мух не можуть помилятися
Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
Filabatya
Member
heidfeld
-
Gold_Star
Member
Дивно що японське сміття зроблене на аутсорсі ще десь продаєтьсяheidfeld: ↑ 25.06.2025 21:01так LG от китайпрома недалеко ушел, такое же лайно
-
Ektalion
Member
Твій любимий Соні виходить теж, бо купує матриці в ЛЖ. По твоїй логіці.
-
strang
Member
там нема логіки, тупо фанатизм.Ektalion: ↑ 25.06.2025 21:28По твоїй логіці.
-
Gold_Star
Member
З тих пір як на японській техніці зникла позначка "Made in Japan" - японською вона не в праві вважатись апріорі, відповідно таке ж "лайно" як усе рештаEktalion: ↑ 25.06.2025 21:28Твій любимий Соні виходить теж, бо купує матриці в ЛЖ. По твоїй логіці.
PS: LG i TCL в топах продаж телевізорів в японських магазинах електроніки
-
Ektalion
Member
Як він то переживеGold_Star: ↑ 25.06.2025 21:36 PS: LG i TCL в топах продаж телевізорів в японських магазинах електроніки![]()
-
heidfeld
Member
просто кроме помойных матриц от лг др. нету. демпингом вытеснили всех японских производителей матриц и клепают свой шлак теперь без конкуренции.Ektalion: ↑ 25.06.2025 21:28 Твій любимий Соні виходить теж, бо купує матриці в ЛЖ. По твоїй логіці.
А вообще, процессор обработки изображения решает. А у Сони он лучший. Ну еще у панасоника крутой. и поэтому на одной и той же матрице тв показывают по разному.
Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
пруф хоть дай. сказочник. или одно балабольство как всегда?Gold_Star: ↑ 25.06.2025 21:36 PS: LG i TCL в топах продаж телевізорів в японських магазинах електроніки![]()
-
l-m
Member
Японці ніколи не робили ОЛЕД матриць для ТВ, кого там витісняти?heidfeld: ↑ 25.06.2025 22:12просто кроме помойных матриц от лг др. нету. демпингом вытеснили всех японских производителей матриц и клепают свой шлак теперь без конкуренции.
Крім того, Самсунг зайшов в ОЛЕД значно пізніше, та щось це не заважає йому в ЛГ відбирати долю.
-
Gold_Star
Member
Ну його напевно мало хвилює що останнім випускаємим в Японії телевізором до 2013 року був Pioneer Kuro, а інші виробники вже років 20 штампуються по різним малайзіям і навіть картопляндії. Я вже мовчу про те що марки JVC i TOSHIBA давно ліцензовані китайцями для випуска своєї, не пов'язаної з японцями продукції (в самих же японців колишня тошиба продається нині під торговою маркою REGZAEktalion: ↑ 25.06.2025 21:42Як він то переживе
Ти хотів сказати що алгоритми кращі. Ну може, напевно, як не як якісна калібровка теж чогось вартує. Але під капотом усе ганяється дешевеньким медіатекомheidfeld: ↑ 25.06.2025 22:12А вообще, процессор обработки изображения решает. А у Сони он лучший.
Та мені не шкода. Як бачиш, там і своє купляють, просто не так фанатично як можна собі уявитиheidfeld: ↑ 25.06.2025 22:12пруф хоть дай. сказочник.
-
heidfeld
Member
ты конечно не просто сказочник, а сказочныйGold_Star: ↑ 25.06.2025 22:37 Та мені не шкода. Як бачиш, там і своє купляють, просто не так фанатично як можна собі уявити![]()
В общем другого от тебя и не ожидал.
Отправлено спустя 4 минуты 55 секунд:
ну так малайзия это топ. делают очень круто.Gold_Star: ↑ 25.06.2025 22:37 а інші виробники вже років 20 штампуються по різним малайзіям
Отправлено спустя 8 минут 42 секунды:
ну да, ну да. Еще в 2004 делали прототипы в 40 дюймов https://www.oled-info.com/oled_tv/seiko ... s_oled_tvsl-m: ↑ 25.06.2025 22:29 Японці ніколи не робили ОЛЕД матриць для ТВ, кого там витісняти?
когда твоя лг еще кинескопники штамповала
-
Gold_Star
Member
Власне, серед бюджетного мотлоху на 32 і 40 дюймів в найпопулярніших є преміум-мініледи від TCL i лижі олед с4. А в "рекомендованих" зверху крім TCL взагалі нічого не тулятьheidfeld: ↑ 25.06.2025 23:15и даже в нем не вижу на 1 месте тцл и лг. точнее лг там вообще нету на 1 странице, есть пару тцл на задворках.
Найпопулярніший японський магазин побутової технікиheidfeld: ↑ 25.06.2025 23:15какой-то японский магазин
Та хай би вже в Україні робили, чим ми гірші помийки з ВВП між Аргентиною і Філіпінами? В бульбостані панасоніки досі штампуютьheidfeld: ↑ 25.06.2025 23:15ну так малайзия это топ. делают очень круто.
Та то всьо фігня. Не в залежності від підтипу азіатів, нормально вони вміють тільки збирати готове, а все у цьому світі придумується білими людьми:heidfeld: ↑ 25.06.2025 23:15лг еще кинескопники штамповала
- спойлер
-
heidfeld
Member
Это касается только корейцев и китайцев (вторые и собирать норм. не умеют), эти да. ниче не придумали, а только воруют технологии у японцев и европейцев.Gold_Star: ↑ 25.06.2025 23:34 Та то всьо фігня. Не в залежності від підтипу азіатів, нормально вони вміють тільки збирати готове, а все у цьому світі придумується білими людьми:
Касательно компов, япы придумали технологии матриц
IPS (англ. in-plane switching), или SFT (super fine TFT), была разработана компаниями Hitachi и NEC в 1996 году.
VA (сокр. от vertical alignment — вертикальное выравнивание) была представлена в 1996 году компанией Fujitsu.
NAND-тип флеш-памяти был анонсирован Toshiba в 1989.
-
fantomrulezz
Member
Я за себе особисто говорю якбиEktalion: ↑ 25.06.2025 20:59Від тебе іншого не чекав. Ще скажи - на кухню і тількиfantomrulezz: ↑ 25.06.2025 14:18 Для ТВ 55 - малувато, а на 77 - космос ціна.
От би 42-ку за 1200-1500 десь![]()
Якщо я вже 10 років сиджу на 65-тих діагоналях, то на 55 не перейду, це даунгрейд, навіть на кращій матриці.
Старий 65 cx хочу поміняти на якийсь 77" олед, коли ціни на 77 діагоналі впадуть до рівня пропорційності, бо зараз поки приріст ціни більший за приріст корисної площі.
-
Gold_Star
Member
heidfeld
Угу, японці все придумали, тільки їх американці завалювали технологіями і грошима. Перша аутсорсингова держава, яка починала зі збуту своєї продукції тільки для штатів, цікаво чому це.
Коли рівень дохідності японців виріс, американці так само завалили грошима і технологіями "відвойовану" частину Кореї - до речі, колишніх же "братушек" японців, до відомих подій вони були з ними один народом, звідки взагалі хейт такий до корейців?) А потім так само гроші і технології влились у Китай, і зараз якраз настає переломний момент, коли після Китаю в чергову "трудолюбиву" помийку інвестують щоб наступні 20 років забезпечувала світ доступною продукцією
Тому без фанатизму і націоналізму в сторону азіатів скажу що немає кращих чи гірших націй, любого аборигена можна відмити, вивчити і зробити з нього людину
Угу, японці все придумали, тільки їх американці завалювали технологіями і грошима. Перша аутсорсингова держава, яка починала зі збуту своєї продукції тільки для штатів, цікаво чому це.
-
Ektalion
Member
Даунгрейд - це вибирати гіршу якість з більшою діагоналлю, а не навпаки.fantomrulezz: ↑ 26.06.2025 09:49 Я за себе особисто говорю якби![]()
Якщо я вже 10 років сиджу на 65-тих діагоналях, то на 55 не перейду, це даунгрейд, навіть на кращій матриці.
Я дивився 55 і 65 і не побачив якогось воу ефекту в +10".
-
fantomrulezz
Member
Погоджуюсь у випадку "купити якусь хріновеньку VA-шку, зато величезну, замість трохи меншого, зато оледа".Ektalion: ↑ 26.06.2025 10:15Даунгрейд - це вибирати гіршу якість з більшою діагоналлю, а не навпаки.
Але в мене якби не фігня якась, а 65 олед C серії, який досі видає близьке до ідеалу зображення і так щоб суттєво помітити різницю, то лише G-серія може бути виправданим апгрейдом (ну або дочекатись, коли Primary RGB Tandem спустять в C серію, хоча це навряд, MLA цешки так і не дочекались).
Не помітив різницю в 40% по площі? Майже в півтора рази? Дурня.Ektalion: ↑ 26.06.2025 10:15Я дивився 55 і 65 і не побачив якогось воу ефекту в +10".
Таке не помітити неможливо. Звісно, якщо реально його використовувати, а не "я там мимо нього в магазині проходив".
-
Maxhope
Member
уже в С6 ожидается Primary RGB Tandem, но с более дешевым составом и скорее всего без радиатора, так что до G5 наверное не дотянет. Весь прикол в том что MLA это дорогой в производстве костыль, его скорее добавили только что бы не проиграть в хлам QD OLED , пока пилили свои 4х слойные панели. Сейчас они уже в производстве дешевле чем MLA. Поэтому в С5 и не добавили MLA, они бы в производстве были дороже чем G5fantomrulezz: ↑ 26.06.2025 10:41Primary RGB Tandem спустять в C серію, хоча це навряд, MLA цешки так і не дочекались
-
VovaII
Member
Побачив в Епіцентрі 8К ОЛЕД 65" ТВ.... — Не хочу я більше ніяких моніторів...
Конкретніше: QE65QN900FUXUA
-
Rucha
Member
VovaII
Невже є різниця в зображенні (якщо лупою не користуватися) між 4K та 8K?
Замість цього 65" 8K краще купіть 85" 4k - задоволення буде набагато більше.
Невже є різниця в зображенні (якщо лупою не користуватися) між 4K та 8K?
Замість цього 65" 8K краще купіть 85" 4k - задоволення буде набагато більше.
-
fantomrulezz
Member
QE65QN900FUXUA - не є оледом, це QLED, тобто простенька VA-шка з full array.VovaII: ↑ 15.07.2025 15:49Побачив в Епіцентрі 8К ОЛЕД 65" ТВ.... — Не хочу я більше ніяких моніторів...
Він і поруч з оледами не валявся.
8K оледи існували, правда, не в масс маркеті
Наприклад
LG SIGNATURE 8K OLED OLED88Z
Але там і ціна в мільйон гривень