Я несколько раз начинал и ни разу наверное до середины не доходил)) Кстати помню не охота было продолжать из-за того что техника появилась и игра как будто потеряла смысл))VovaII: ↑ 10.07.2025 11:47 Геральт
В DS так і не пограв. Не вистачило терпіння пролог пройти...
Хтось писав, що проходження в DS2 стало ще простіше: ставиш початок дороги і все. А на наступний день, вся дорога вже побудована. І нема потреби ходити і ресурси шукати.![]()
Новини
Останні статті і огляди
Офіційно: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде на PlayStation 5 наприкінці року
-
Afit
Member
-
neonglaу
Member
Ти в піратку граєш сивої давнини. Ось і нема у тебе тіней. Якщо граєш в піратку - хоч би соромився коментувати новини відносно гри.
-
VovaII
Member
А я тому і почав, що хотів зайнятись гріндом і побудовою доріг. Там воно якось зручно і просто реалізовано. Але так і не зміг дотерпіти ті нескінченні відео. — Перед тим подивився повне проходження на ютубі. Тому другий раз підряд дивитись теж саме кіно, якось особливо тяжко. А пропустити не дає...Afit: ↑ 10.07.2025 23:00Я несколько раз начинал и ни разу наверное до середины не доходил)) Кстати помню не охота было продолжать из-за того что техника появилась и игра как будто потеряла смысл))
-
Zzzz
Member
-
Timedemo
Member
ти ванга? з чого ти взяв що у мене піратка?neonglaу: ↑ 11.07.2025 09:54Ти в піратку граєш сивої давнини. Ось і нема у тебе тіней. Якщо граєш в піратку - хоч би соромився коментувати новини відносно гри.
-
анти__бот
Member
VovaII
Так в голову бронебійним краще навіть тварюкам, пістолет з обнови найт сталкер на бронебійних імбовий, в кінці гри вже можна відмовитись від дробу, там я так зрозумів є система тіру зброї, якщо пушка з пізньої стадії гри з'являється то вона буде потужніша типу автомати Дніпро або харод потужніші за ак і ар хоть і калібр однаковий. Загалом пів гри пройшов з ПП інтеграл і найт сталкером
Снайперками не користувався хіба що сву доктора, але дроб сайга з новим барабанним магазином теж імба
Так в голову бронебійним краще навіть тварюкам, пістолет з обнови найт сталкер на бронебійних імбовий, в кінці гри вже можна відмовитись від дробу, там я так зрозумів є система тіру зброї, якщо пушка з пізньої стадії гри з'являється то вона буде потужніша типу автомати Дніпро або харод потужніші за ак і ар хоть і калібр однаковий. Загалом пів гри пройшов з ПП інтеграл і найт сталкером
Снайперками не користувався хіба що сву доктора, але дроб сайга з новим барабанним магазином теж імба
-
neonglaу
Member
Бо тіні від фонарика профіксили ще декілька патчів тому. А ти заявляв зо тіней від фонарика нема, значить у тебе рання піратська версія без патчів.Timedemo: ↑ 11.07.2025 11:31ти ванга? з чого ти взяв що у мене піратка?neonglaу: ↑ 11.07.2025 09:54
Ти в піратку граєш сивої давнини. Ось і нема у тебе тіней. Якщо граєш в піратку - хоч би соромився коментувати новини відносно гри.
-
Timedemo
Member
Генійneonglaу: ↑ 13.07.2025 20:27Бо тіні від фонарика профіксили ще декілька патчів тому. А ти заявляв зо тіней від фонарика нема, значить у тебе рання піратська версія без патчів.
-
Rabbitultra
Member
Навіщо їм сталкер на плойці? Вони ж люблять ексклюзиви
-
VovaII
Member
А вони про це ще не знають.Rabbitultra: ↑ 14.07.2025 23:02Навіщо їм сталкер на плойці? Вони ж люблять ексклюзиви
-
Alligator
Member
В кінці гаус пушка на кожному кроці валяєтьсяанти__бот: ↑ 11.07.2025 12:44 VovaII
-
анти__бот
Member
Alligator
так але шрамівсяка круче, так і з припяті можна спокійно з гаускою бігати стріляти і не вмикати приціл бо там напевне 100 відсотків точності від бедра
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
може десь і раніше можна нарішати я точно не знаю
так але шрамівсяка круче, так і з припяті можна спокійно з гаускою бігати стріляти і не вмикати приціл бо там напевне 100 відсотків точності від бедра
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
може десь і раніше можна нарішати я точно не знаю