Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ostin: 15.07.2025 12:34Тому все як завжди: міряти, слухати, порівнювати
Звісно, це можуть бути чудові навушники, які чомусь не підійшли комусь
Та є питання, хоча може бути суб'ктивщіна. Що до 6хх, я б ще дивився у бік того, що їм не завадило б непогане джерело. 650 з Asus Xonar Essence ST, Asus Xonar Essence ST + Creek OBH21SE, Schiit Lyr Multibit, то зовсім різні навушники
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Radio Bay: 15.07.2025 12:59
Ostin: 15.07.2025 12:34Тому все як завжди: міряти, слухати, порівнювати
Звісно, це можуть бути чудові навушники, які чомусь не підійшли комусь
Та є питання, хоча може бути суб'ктивщіна. Що до 6хх, я б ще дивився у бік того, що їм не завадило б непогане джерело. 650 з Asus Xonar Essence ST, Asus Xonar Essence ST + Creek OBH21SE, Schiit Lyr Multibit, то зовсім різні навушники
То вже буде наступний крок. і то, періодично подивлявся в бік кращого цапа, а тут бац і потрібно міняти навушники. :weep:

Нікому 900 Pro X не потрібно? Стан гарний, гарантія коробки все є. :shuffle:
SERGBILL
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.07.2025 12:55 Цікаво як сцена буде впливати на позиціювання в іграх ? Краще ширша сцена чи вужча як на 650 ?
краще ширша. такош впливає роздільна здатність навушників в цілому. але в іграх трохи не так, як з музикою. В музичних композиціях мої DT880 та Porta Pro - це просто різні світи. А в тій же CS2 коли одягяю Porta Pro після 880, одразу чую менше, але буквально через пів години вже не відчуваю жодного дискомфорту й чую все що треба.
Pathfinder
Member

Повідомлення

SERGBILL: 15.07.2025 14:23 А в тій же CS2 коли одягяю Porta Pro після 880, одразу чую менше, але буквально через пів години вже не відчуваю жодного дискомфорту й чую все що треба.
Не знаю, ніколи з деталізацією і позиціюванням на аудіофльских вухах не мав проблем. В апексі взагалі чудово було чутно позиціювання і в планарах і в баєрах. :shuffle:
SERGBILL
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.07.2025 14:43 Не знаю, ніколи з деталізацією і позиціюванням на аудіофльских вухах не мав проблем. В апексі взагалі чудово було чутно позиціювання і в планарах і в баєрах. :shuffle:
я й не писав про якісь проблеми
feniks_tm
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.07.2025 11:30 китайці в останню чергу. В саму останню
Даремно, я б дав шанс тим же Aune AR5000.
Pathfinder
Member

Повідомлення

feniks_tm: 15.07.2025 15:13
Pathfinder: 15.07.2025 11:30 китайці в останню чергу. В саму останню
Даремно, я б дав шанс тим же Aune AR5000.
Та ні, по оглядам наче норм, але Китай, свої амбушури...
Radio Bay
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.07.2025 16:45 свої амбушури...
У Hifiman норм
feniks_tm
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.07.2025 16:45 свої амбушури...
Так а що з ними не так? Звичайні, універсальні амбушюри (Наскільки розумію, розмір той же, що для Hifiman HE-серії) з достатнім вибором альтернативних. Оригінальні, звісно ж, теж продаються. Після пропрієтарних баєровських на PRO X серії я б тільки радів такому. Для відкритих вух амубшюри не грають таку велику роль для вихідного звуку, як у випадку з закритими, тому можна сміливо експериментувати.
Pathfinder
Member

Повідомлення

feniks_tm
Зазвичай свої - якісь трабли з заміною на інші. Хоча це Китай, наштампують 100500 із шкіри з жопи дракона.
Але це про особливість, не мінус як на фіделіо.
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm: 16.07.2025 05:38Для відкритих вух амубшюри не грають таку велику роль для вихідного звуку, як у випадку з закритими, тому можна сміливо експериментувати.
Купував на Єбеї абухи до Hifiman HE560, з виду такі ж, але різнокольорові (red, black). Для меня red - це завжди right, давно навчили )
З погляду та на дотик типа такі ж, просів бас
Royter
Member

Повідомлення

нормальные ли наушники attack shark L90 или не стоит их рассматривать?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Royter: 17.07.2025 08:35 нормальные ли наушники attack shark L90 или не стоит их рассматривать?
Безпровід за 25 баксів... сумніваюсь, що навіть якісь пристойні TWS'ки знайдете за такий прайс (Moondrop Space Travel, хіба що). Краще вже докинути до тих же Fiio JT1, якщо дротові взагалі варіант.
Royter
Member

Повідомлення

feniks_tm: 17.07.2025 08:38
Royter: 17.07.2025 08:35 нормальные ли наушники attack shark L90 или не стоит их рассматривать?
Безпровід за 25 баксів... сумніваюсь, що навіть якісь пристойні TWS'ки знайдете за такий прайс (Moondrop Space Travel, хіба що). Краще вже докинути до тих же Fiio JT1, якщо дротові взагалі варіант.
как бы цена от 3к что рекомендовали(
feniks_tm
Member

Повідомлення

Royter: 17.07.2025 08:58
feniks_tm: 17.07.2025 08:38
Алік, ближче до 2000 вийде.
спойлер
42*50=2100
IMG_3062.jpeg
Royter
Member

Повідомлення

feniks_tm: 17.07.2025 09:11
Royter: 17.07.2025 08:58

спойлер
42*50=2100
IMG_3062.jpeg
а микрофон там есть?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Royter: 17.07.2025 09:58
feniks_tm: 17.07.2025 09:11
спойлер
42*50=2100
IMG_3062.jpeg
а микрофон там есть?
Так, на кабелі. Ви не уточнювали яке у вас джерело, але якщо пк, то ще доведеться купити розгалужувач з 3.5 на 2х3.5, бо там комбінований джек. Або ж простенький свисток з підтримкою мкрофона типу Jcally JM12, може ще й гратимуть цікавіше від нього.
Востаннє редагувалось 17.07.2025 10:13 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm: 17.07.2025 10:06доведеться купити розгалужувач
Може ліпше окрему петлицю? Не вб'є звук?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.07.2025 10:08
feniks_tm: 17.07.2025 10:06доведеться купити розгалужувач
Може ліпше окрему петлицю? Не вб'є звук?
Ліпше то ліпше, питання зручності і бюджету) Так-то взагалі в ідеалі щось людське USB-шне стаціонарне, але ж воно і коштуватиме як вуха :rolleyes: Я б то взяв свисток з підтримкою мікрофона і там уже дивився, чи вистачає якості того мікрофона для поставлених задач.

Там з новорегу аліка можна JM12 взяти за 2 бакси B-) Або щось на тому ж CX31993+MAX97220, теж в межах 5$ має бути.
спойлер
Зображення
snegurrrka
Member

Повідомлення

Можливо комусь буде корисно, тому залишу тут невелике враження від JBL QUANTUM TWS Air - завітав сьогодні до магазину ближче до закриття, консультанти були ввічливими і дозволили повноцінно їх послухати, спробувати різні амбюшури - звук був ще більш менш адекватним, проте мені жоден з розмірів амбюшур не допоміг, на жаль, в цих навушників якась така форма і вони при цьому дуже легкі, що у вухах абсолютно відмовлялися триматися. До цього в мене ще не було досвіду, щоб аж настільки у вухах не трималися навушники (з останніх були air pods 1 покоління, air pods pro 1 покоління, а зараз користуюся Oppo Enco Air4 Pro). Думав можливо в оглядах перебільшували, проте все ж розумію, що дуже багатьом вони по формі не підійшли.

Ще б додав, що на свою вартість (2700 грн) виглядали та відчувалися вони досить дешево, інколи траплялися в руках потримати більш дешеві TWSки, які якось преміальніше відчувалися в плані пластику та зовнішнього вигляду.
Відповісти