Новини
Останні статті і огляди
Розробники показали новий трейлер Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition і назвали дату релізу
-
Anytime
Member
Пропоную обговорити Розробники показали новий трейлер Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition і назвали дату релізу
Нічого собі, за DoW згадали, особливо після провалу 3го. Тому треба зробити перевидання першого з оновленими текстурами і спробувати ще раз продати. І як завжди, моди які існують роками, будуть на кілька голів кращими, тому покажемо тільки 'покращений вступний ролик'). Було б добре, якщо був повноцінний ремастер на новішому рішії, в якому не було проблем з більшою кількістю юнітів і хорошим мультиплеєром.
Нічого собі, за DoW згадали, особливо після провалу 3го. Тому треба зробити перевидання першого з оновленими текстурами і спробувати ще раз продати. І як завжди, моди які існують роками, будуть на кілька голів кращими, тому покажемо тільки 'покращений вступний ролик'). Було б добре, якщо був повноцінний ремастер на новішому рішії, в якому не було проблем з більшою кількістю юнітів і хорошим мультиплеєром.
Востаннє редагувалось 12.07.2025 12:10 користувачем Anytime, всього редагувалось 1 раз.
-
OldGoodGames
Member
Пропоную обговорити Розробники показали новий трейлер Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition і назвали дату релізу
якщо відродиться мультиплееєр то це буде дуже круто
я вважаю цю гру найкращою ртс у всесвіті вахі
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
так обіцяють підтримку х64 модів, бо у старій версії була тільки підтримка х32 через цей ліміт неможливо було реалізувати шось масштабне, а тут цей ліміт зняли, можливо серія відродитьсяAnytime: ↑ 12.07.2025 12:09 Пропоную обговорити Розробники показали новий трейлер Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition і назвали дату релізу
Нічого собі, за DoW згадали, особливо після провалу 3го. Тому треба зробити перевидання першого з оновленими текстурами і спробувати ще раз продати. І як завжди, моди які існують роками, будуть на кілька голів кращими, тому покажемо тільки 'покращений вступний ролик'). Було б добре, якщо був повноцінний ремастер на новішому рішії, в якому не було проблем з більшою кількістю юнітів.
-
EvgeniyK86
Member
Буде так само як з варкрафтом 3. Нажаль жанр помер
-
Anytime
Member
Вже давненько в DoW не грав. Здається була якась модифікація, по заміні певних файлів в грі (здається також пов'язане х32\х64), яка дозволяла рушію використовувати більше ресурсів, але не було панацеєю. Свого часу стільки награв і в моди також.OldGoodGames: ↑ 12.07.2025 12:11 так обіцяють підтримку х64 модів, бо у старій версії була тільки підтримка х32 через цей ліміт неможливо було реалізувати шось масштабне, а тут цей ліміт зняли, можливо серія відродиться
-
proos
Member
вчера поставил ориг игру, дарк крусейд и соулсторм. как же офигенно играется до сих пор, да графоний конечно это понятно, но геймплей прекрасный.
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
не только во вселеной вахи а вообще, на уровне с первым кохOldGoodGames: ↑ 12.07.2025 12:11я вважаю цю гру найкращою ртс у всесвіті вахі
-
Alex646
Member
І за це просять 30 баксів.
-
Tyler
Member
вони трейлер запороли. ТРЕЙЛЕР! фантастичний рівень по**їзму. І за це хтось же бабки отримує і бабки великі
-
Inqizitor2022
Member
Да ладно, и что, будет много фпс в Ультимейт Апокалипсис моде? И движок будет кучу ядер использовать? Или просто пересоберут под х64 и скажут - всё, игра сделана, а на жалобы скажут - радуйтесь хоть этому.
Сделали бы 300 баксов за игру, например, но чтобы нормально сделали, с многоядерностью - озолотились бы.
Сделали бы 300 баксов за игру, например, но чтобы нормально сделали, с многоядерностью - озолотились бы.
-
MqM
Member
Гра весела, але цінник повноцінної нової ставим не варто.
А взагалі вони не хочуть підтримувати тренди роздавати власникам оригіналу безкоштовно
А взагалі вони не хочуть підтримувати тренди роздавати власникам оригіналу безкоштовно
-
OldGoodGames
Member
як саме? як можна було запороти що вже зроблено 20 років тому, вони мобудь тільки зробили апскейлінг і кадрів домалювали для плавності, дивиться так само як і оригінал.Tyler: ↑ 12.07.2025 14:14 вони трейлер запороли. ТРЕЙЛЕР! фантастичний рівень по**їзму. І за це хтось же бабки отримує і бабки великі
ps мінус не мій
-
Tyler
Member
Апскейл виглядає так собі, чесно кажучи, але то таке. Вони понадодавали нових звуків, які абсолютно не вписуються в сцени і замінили бойовий крик сержанта і орків. Просто гляньте оригінал. Я не знаю, мені, як людині яка в перший ДОВ і аддони награв сотні годин - це якесь кощунство. Будем бачить шо з себе представлятиме сама граOldGoodGames: ↑ 12.07.2025 16:34як саме? як можна було запороти що вже зроблено 20 років тому, вони мобудь тільки зробили апскейлінг і кадрів домалювали для плавності, дивиться так само як і оригінал.Tyler: ↑ 12.07.2025 14:14 вони трейлер запороли. ТРЕЙЛЕР! фантастичний рівень по**їзму. І за це хтось же бабки отримує і бабки великі
ps мінус не мій
-
OldGoodGames
Member
по логіці так, стане краще працювати, мод повинні модмейкери пересобрати під нову гру, ви ще нічого не бачили але робити висновкиInqizitor2022: ↑ 12.07.2025 14:19 Да ладно, и что, будет много фпс в Ультимейт Апокалипсис моде? И движок будет кучу ядер использовать? Или просто пересоберут под х64 и скажут - всё, игра сделана, а на жалобы скажут - радуйтесь хоть этому.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:Warhammer 40,000: Dawn of War - Definitive Edition Updates
Warhammer 40,000: Dawn of War - Definitive Edition delivers image-based lighting and upgraded unit textures, enhancing the overall presentation. Improved world lighting, unit reflections, more detailed shadows, surface gloss, and emissive lighting make for a superior experience, while retaining the classic Dawn of War feel.
Additionally, all units in the game have received texture upscaling of at least four times their original resolution, making for more detailed units, and a more readable experience.
Now on a 64-bit platform to support the ongoing efforts of the modding community, the Definitive Edition also includes an integrated Mod Manager and is compatible with over 20 years of lovingly crafted Community Mods.
An improved gameplay camera shows the battlefield like never before, working seamlessly on modern systems, including 4K displays. Increased draw distances make for a more cinematic experience, and the HUD and screen layout have been optimized for modern widescreen viewing.
ок, передивлюсь на пк, зараз на планшетіTyler: ↑ 12.07.2025 16:37Апскейл виглядає так собі, чесно кажучи, але то таке. Вони понадодавали нових звуків, які абсолютно не вписуються в сцени і замінили бойовий крик сержанта і орків. Просто гляньте оригінал. Я не знаю, мені, як людині яка в перший ДОВ і аддони награв сотні годин - це якесь кощунство. Будем бачить шо з себе представлятиме сама граOldGoodGames: ↑ 12.07.2025 16:34
як саме? як можна було запороти що вже зроблено 20 років тому, вони мобудь тільки зробили апскейлінг і кадрів домалювали для плавності, дивиться так само як і оригінал.
ps мінус не мій
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Alex646: ↑ 12.07.2025 13:51 І за це просять 30 баксів.
Власники старої версії Dawn of War — Anniversary Edition отримають знижку в 30%.MqM: ↑ 12.07.2025 16:08 Гра весела, але цінник повноцінної нової ставим не варто.
А взагалі вони не хочуть підтримувати тренди роздавати власникам оригіналу безкоштовно![]()
-
Mozdev
Member
OldGoodGames: ↑ 12.07.2025 12:11 Пропоную обговорити Розробники показали новий трейлер Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition і назвали дату релізу
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:так обіцяють підтримку х64 модів, бо у старій версії була тільки підтримка х32 через цей ліміт неможливо було реалізувати шось масштабне, а тут цей ліміт зняли, можливо серія відродитьсяAnytime: ↑ 12.07.2025 12:09 Пропоную обговорити Розробники показали новий трейлер Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition і назвали дату релізу
Нічого собі, за DoW згадали, особливо після провалу 3го. Тому треба зробити перевидання першого з оновленими текстурами і спробувати ще раз продати. І як завжди, моди які існують роками, будуть на кілька голів кращими, тому покажемо тільки 'покращений вступний ролик'). Було б добре, якщо був повноцінний ремастер на новішому рішії, в якому не було проблем з більшою кількістю юнітів.
Мод, Ultimate Apocalypse Mod із тобою не згоден.через цей ліміт неможливо було реалізувати шось масштабне
Але якщо обіцяють підтримку х64 модів, а також не дропнуть підтримку х32, покращать графіку, розширять ліміти( кількість юнітив на мапі), розмір мапи та керування камерою (хоча б масштаб на віддалення наближення), завезуть оптимізацію, мультіплеєр, (а ще я хочу генератор мап як у 3-х героях
-
proos
Member
не самое лучшее решениеMozdev: ↑ 12.07.2025 17:50кількість юнітив на мапі
-
Phos4
Member
Наівні люди які вірять в те що якісь лінивий ремастер може відродити онлайн ртс гри, я теж коли купував warcraft 3 remastered думав що там тьма людей на серверах ломиться його грати, а на практиці щоб набрати 3 людини в лоббі можна просидіти пів години.
-
Ararat
Member
А баги пофиксят? Или так дальше и будет уменьшатся лимит екзорцистов после смерти святой?
-
Anytime
Member
-Було б добре, щоб стати, які відображають у юнітів були коректні, а не циферки від балдиArarat: ↑ 13.07.2025 13:26 А баги пофиксят? Или так дальше и будет уменьшатся лимит екзорцистов после смерти святой?
-подвійні сержантів у підрозділів селестіанок
-чи чому Seer council мають абілку варлоків, яку випадково отримали після якогось оновлення.
Там список не коротший ніж у сталкера, мабуть
-
OldGoodGames
Member
нажаль такої впевненості немає, у ремкстерах роблять покращення графіки/керування, баланс/баги не торкаютьArarat: ↑ 13.07.2025 13:26 А баги пофиксят? Или так дальше и будет уменьшатся лимит екзорцистов после смерти святой?
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
нажаль так, класичні ртс якщо не мертвий жанр то дуже нішевийPhos4: ↑ 13.07.2025 08:54 Наівні люди які вірять в те що якісь лінивий ремастер може відродити онлайн ртс гри, я теж коли купував warcraft 3 remastered думав що там тьма людей на серверах ломиться його грати, а на практиці щоб набрати 3 людини в лоббі можна просидіти пів години.
-
TerryCone
Member
Найцінніше у цьому ремастері - 64-бітний рушій,який, теоретично, дозволить грі вивозити фанатські моди з величезними арміями. Полюбляю цю іграшку, чекаю)
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Нажаль, так і буде...Anytime: ↑ 13.07.2025 13:55 Там список не коротший ніж у сталкера, мабутьДадуть апскейл текстурок за 30$ як зараз модно робити і грайтеся.