Вчора в аудіо конекторі застрягла частинка штекера від навушників. Дістав. Але прийшлося зняти материнську плату і трохи відігнути металевий кожух і дістати через нішу сторону потім продув материнку з компресора і почав збирати. Зібрав, вмикаю, нічого не відбувається. Я ще спочатку один саташник підключив двома сторонами в материнську плату... Я вже і оперативну витягував, і куллера відключав, і таблетку біоса. Нічого не допомагає. Вмикаю в розетку і тупо 0 реакції. Але як я розумію мамка жива, бо коли вмикаю відеокарти в матернську плату без додаткового живлення і вмикаю dvi кабель в відеокарти, то на моніторі висвічується підключення по dvi але з класом все одно нічого не відбувається
Материнка amd ryzen pro b650 m-p
Новини
Останні статті і огляди
Не вмикається пк
-
Sween
Junior
-
f24gun69
Member
продув материнку з компресора

я розумію мамка жива,
Якщо до свіжого трупа під'єднати електроди та дать напругу, він теж може подавати ознаки життя
Несіть у сервіс
я розумію мамка жива,
Якщо до свіжого трупа під'єднати електроди та дать напругу, він теж може подавати ознаки життя
Несіть у сервіс
-
oletym
Junior
витягни материнку і попробуй запустити її на столі. Уважно передивись десять раз, що і куди пхаєш.
-
Sub-Zero
Member
Тільки не об стіл.oletym: ↑ 11.07.2025 16:12на столі
-
Sween
Junior
Якщо я її в ремонт по гарантії здам, її приймуть?
-
Zero0
Member
Дивлячись, що вони побачать на ній. Тут у вас два варіанти будуть по ній:
1 Коли її знімали відколоми/збили щось
2 Мамки мають захист від замикання і можуть переходити в захист , коли не включаються потім самі. Лікується перепрошивкою аварійною біоса чи витягуванням і по новій встановлення проца, озу, відео.
Так що напевно у вас механічне пошкодження. Але більш за все вони не будуть ретельно в ній колупатися, так як вона дешева. Простіше вам нову видати чи повернути гроші за неї
1 Коли її знімали відколоми/збили щось
2 Мамки мають захист від замикання і можуть переходити в захист , коли не включаються потім самі. Лікується перепрошивкою аварійною біоса чи витягуванням і по новій встановлення проца, озу, відео.
Так що напевно у вас механічне пошкодження. Але більш за все вони не будуть ретельно в ній колупатися, так як вона дешева. Простіше вам нову видати чи повернути гроші за неї
-
waryag
Member
Sween
З механічним пошкодженням ні. Але є ймовірність, що проблема в іншому (загнало пил при обдувці, наприклад) чи що пошкодження не помітять. Так що краще подумати, що їм говорити.
З механічним пошкодженням ні. Але є ймовірність, що проблема в іншому (загнало пил при обдувці, наприклад) чи що пошкодження не помітять. Так що краще подумати, що їм говорити.