Та почнеться срач
Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA стала першою в історії компанією, чия ринкова капіталізація досягла $4 трлн
-
Tiufin
Member
Пропоную обговорити NVIDIA стала першою в історії компанією, чия ринкова капіталізація досягла $4 трлн
Та почнеться срач
Та почнеться срач
-
Nekros
Member
Ясно. Зниження цін не буде 
-
Afit
Member
Хто там куртку своєю НЕпокупкою збирався наказать?
Клав він на всіх 
-
Scoffer
Member
Читати як: доллар нарешті впав до такого ступеня, що якась там контора коштує стільки, скільки вся світова економіка передкризового 72го року.
-
dead_rat
Member
Генерація фото котиків і чатиків має більше цінності, ніж уся економіка 1972 рокуScoffer: ↑ 09.07.2025 21:40 Читати як: доллар нарешті впав до такого ступеня, що якась там контора коштує стільки, скільки вся світова економіка передкризового 72го року.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Компанія з $4млрд капіталізацією не вміє відсипати більше 8 ГБ VRAM... тепер зрозуміло в чому секрет

-
Afit
Member
Поправочка. 4 триллионаStingerYar: ↑ 09.07.2025 22:19 Компанія з $4млрд капіталізацією не вміє відсипати більше 8 ГБ VRAM... тепер зрозуміло в чому секрет![]()
![]()
-
penetrator
Member
Только бакс упал нехило так)
Я крайний раз NVDA по 120 брал и должен бы сейчас быть в +35% по этой позиции, а по факту только +18%
Я крайний раз NVDA по 120 брал и должен бы сейчас быть в +35% по этой позиции, а по факту только +18%
-
espo
Member
Він цього заслуговує
-
Rex
Member
А как же Эпл??
-
MaKCuMyC
Member
Все що має початок має і кінець, Нео.
-
AssayMAS
Member
жизнь конечна - деяния вечны... из какого фанфика по WH40KMaKCuMyC: ↑ 09.07.2025 22:57Все що має початок має і кінець, Нео.
"демон" технического прогресса один раз будучи выпущенным может закончится только с людьми
обычно (за писанную историю) техноуклад цивилизации не резко падал, а плавно деградировал за 1-3 поколения(20-90лет). А вот для расти надо 3-6 поколений (60-180лет).
-
cspp
Member
Мнения инвесторов бывают круто повернуты, все меняется, хотя я не думаю что Хуанг потонет
-
Ekz0rcyst
Member
cspp
Як і 3dfx? Все міняється, але треба час. До приходу в Nvidia Дженсен Хуанг працював в ATI.
Як і 3dfx? Все міняється, але треба час. До приходу в Nvidia Дженсен Хуанг працював в ATI.
-
Kashtan
Member
3 трлн було 13 місяців тому.
5 трлн ми побачимо через рік?
І так далі?
5 трлн ми побачимо через рік?
І так далі?
-
OldGoodGames
Member
"трильйони мух не можуть помилятись"© 
-
alexeygalas
Member
Час купляти акції ))
-
Lekrs
Member
Цікаво на скільки вони такими залишаться
-
tablestikus
Member
треба було купляти до, а не після високих цінalexeygalas: ↑ 10.07.2025 08:57 Час купляти акції ))
-
alexeygalas
Member
Само собою, але компанія безперечно буде рости. Зараз все вигідно купляти, поки рудий дід гробить фондовий ринок. Але надія є, що він не зможе його добитиtablestikus: ↑ 10.07.2025 09:14треба було купляти до, а не після високих цін