Нові тести спростовують твердження про великий приріст продуктивності Radeon RX 9070 XT у свіжих драйверах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Enjthesilence
Легко, щось накосячів - в нього не перший раз. Він там таке буває робить на БВ збірках смішне, що одразу видно що він прям не дуже шарить. До того ж обидва канали конкуренти в Австралії, тож може хотів зачепити/хайпонути
Kyro
Member

Enjthesilence: 07.07.2025 15:58
yurius_r: 07.07.2025 15:55 Tech YES City значно технічно слабший за Hardware Unboxed. Або він помилився, та/або буде нове відео від Hardware Unboxed
технічно слабший зробити тест на 2х різних драйверах? це як
Там одни кацапские срыватели покровов уже опровергали HU. Результат всем известен.
А казалось бы чего проще протестить видяху на 2х разных процессорах :lol:
Enjthesilence
Member

yurius_r: 07.07.2025 16:01 Enjthesilence
Легко, щось накосячів - в нього не перший раз. Він там таке буває робить на БВ збірках смішне, що одразу видно що він прям не дуже шарить. До того ж обидва канали конкуренти в Австралії, тож може хотів зачепити/хайпонути
ну як я і казав, тіпи просто взяли результат своїх тестів, які робили пів року назад і порівняли з останнім драйвером. "професіоналізм".
https://x.com/HardwareUnboxed/status/19 ... 3295810729
пояснювати чому це лайно, а не тест?
1) відсутні скрінкасти, наприклад я хочу порівняти свої результати з відео (це неможливо, тому що я не знаю що вони тестують, яку саме сцену у грі)
2) порівнювати продуктивність драйверів, треба за один раз, тому що оновлення операційної системи, драйвера для іншого заліза, апдейти самих ігор можуть сильно впливати на результати тестів за пів року.
чомусь той хто накосячив до цього додумався, а хв вкотре виправдовують свої "тести" у твітері.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 07.07.2025 16:15, всего редактировалось 5 раз.
Tyler
Member

Enjthesilence: 07.07.2025 16:05
yurius_r: 07.07.2025 16:01 Enjthesilence
ну як я і казав, тіпи просто взяли результат своїх тестів, які робили пів року назад і порівняли з останнім драйвером. "професіоналізм"
https://x.com/HardwareUnboxed/status/19 ... 3295810729
от за пост дякую, таки накосячили
Filabatya
Member

Опечатався а народ вже карток поназамовляв і на банківському рахунку баланс змінився, всім приємно, через недільку дві запилить сльозний фак ап пост)
Последний раз редактировалось Filabatya 07.07.2025 16:14, всего редактировалось 1 раз.
Earanak
Member

Просто нужно смотреть тесты только на Testing Games.
Они никогда не ошибаются и самые опытные в этом деле, 1800 видосов тестами, сила :super:

хи-хи-хи
yurius_r
Member

Я не зовсім розумію в чому косяк тестування Hardware Unboxed. Є ситуація на момент виходу як абсолютна так і відносно зелених. І є зараз. Вона змінилася. Зміни комплексні і не вся справа в драйверах, але стало краще як в абсолюті так і відносно зелених. В чому проблема?
Vlaad13
Member

Enjthesilence: 07.07.2025 15:24 за хардвер анбоксінг вже не перший раз таке помічають) дуже "незацікавлені" блогери як то кажуть, без жодного скрінкаста тести, навіть без опису яку "ділянку" у грі вони тестують)
чому неможливо зробити нормальне порівняння з 2 скрінкастами поруч? релізного драйвера і останнього, щоб було видно сцену, температури, частоти і фпс. замість цього у відео отримаємо таблички, клоунада а не тести.
Мене до речі теж це завжди дивувало, що дуже дивно що вони не можуть поділити екран на дві частини і показати реалтайм фпс. Замість цього вони показують графік. Я колись з цього приводу вже писав у темі відеокарт - так мені сказали що я не шарю і так краще :lol: . Вони що з Аркою тоді натупили - що зараз. Коротше з Унбоксед для мене все ясно...
Последний раз редактировалось Vlaad13 07.07.2025 16:21, всего редактировалось 1 раз.
Васильович
Member

yurius_r: 07.07.2025 16:16Я не зовсім розумію в чому косяк тестування
Ну, для правильного тестування потрібні однакові версії стенду, ігор, ОС і т.д.
І тоді вже спробувати різні версії драйверів, щоб уникнути впливу через інші фактори.
yurius_r
Member

Васильович
А навіщо? Як на мене мета не дізнатися скільки дають нові драйвери. Мета дізнатися яка продуктивність карти на зараз.
Васильович
Member

Щоб:
yurius_r: 07.07.2025 16:21дізнатися яка продуктивність карти на зараз
Vlaad13
Member

Чекаю з нетерпінням наступний тест від Хардварів де у зеленої карти буде і3 на ддр 4 та ХДД а у червоної 9800х3д ддр5 на 6400 з низькими таймінгаии і якийсь дорогий ССД :laugh:
Я думаю це буде чесно
0kie
Member

То, что HU тупые лошары - давно факт. Меня больше другое удивляет - почему наши форумные пользователи видяхи 9700 ХТ и процессора 9800x3d не сделают свои тесты? Есть же тут такие или только в теме подбора комплектующих все умничать привыкли, а сами сидят на Интел + Нвидия? Непонятно.... :think:
yurius_r
Member

Васильович
Бррр. Це ж нереальна ситуація. На момент виходу були одні версії драйверів, ігор та апдейтів windows. На зараз - інші. В користувача не буде капсули часу із старими драйверами і новими версіями ігор/апдейтів чі навпаки. В чому сенс окрім академічності тестування?
Enjthesilence
Member

yurius_r: 07.07.2025 16:30 Васильович
Бррр. Це ж нереальна ситуація. На момент виходу були одні версії драйверів, ігор та апдейтів windows. На зараз - інші. В користувача не буде капсули часу із старими драйверами і новими версіями ігор/апдейтів чі навпаки. В чому сенс окрім академічності тестування?
ти дивишся тест системника хв анбоксінг чи 9070хт? продуктивність самої карти не змінилась, що тут розуміти? чому в "хв" за пів року змінився фпс, ніхто не знає крім них, тому що якщо ти зараз на своїй системі протестуєш 2 драйвера, ніякої 30% продуктивності в кс чи в "павука" не буде. справа може бути в версії гри, версії відни, драйвері чіпсету, біосі мат плати і тд, купи всього.
це ж питання і до сайтів типу текпаверап, які НЕ роблять ретести старих карт і порівнюють результати гпу 4 річної давнини з новими картами, це маячня повна, ті старі тести втратили свою актуальність, як і тести піврічної давнини від хв анбоксінг, як ти міг вже замітити. це просто маніпулятивнинько вкинути, що "9070хт стала краще", але насправді нічого не змінилось, абсолютно
yurius_r
Member

Enjthesilence
Так мене не цікавить що там додав лише драйвер. Взагалі абстрагуйся від драйверів. Мене цікавить як було на момент запуску карти взагалі і як стало. Якщо при тих самих налаштуваннях оновлення вінди додали бусту - супер. Якщо випустили патчі під ігри під RDNA4 - супер.

Єдина моя претензія до написів на діаграмах де написано Latest Drivers, що якраз вводить в оману
Enjthesilence
Member

yurius_r: 07.07.2025 16:40 Enjthesilence
Так мене не цікавить що там додав лише драйвер. Взагалі абстрагуйся від драйверів. Мене цікавить як було на момент запуску карти взагалі і як стало. Якщо при тих самих налаштуваннях оновлення вінди додали бусту - супер. Якщо випустили ратчі під ігри під RDNA4 - супер.

Єдина моя претензія до написів на діаграмах де написано Latest Drivers, що якраз вводить в оману
так тоді не треба "маніпуляцій" про те що це "9070хт" через драйвери стала краще, лол)) передивись їх відео
але, дивись, повірим в той приріст неймовірний, як мені порівняти продуктивність з "професійними" тестами від хв анбоксінг? от я їм не вірю, чи хочу перевірити фепеси чи температуру своєї 9070хт, як це зробити по їх тестах?
Inqizitor2022
Member

Яо Минг
спойлер
Изображение
или Ризитас?
спойлер
Изображение
Вот в чём вопрос! :super:

Что то не сомневался, красный лагерь и с процессорами почти наврал 9800 х3Д быстрый, но в номинале со всеми отключенными бустами разница с Интелом 265К не в 2 раза от никакой до 1,5х самый максимум, а с учётом всего гемора у АМД - если бы знал раньше, что тесты все туфта и с бустами, с которыми нельзя сидеть ибо перегрев или ручным тюнингом, который нафиг не впёрся - может быть лучше было бы взять Интел, хотя всё равно вряд-ли, ибо на Интеле нет апгрейда процессора.
Но то ладно, 9800 х3Д в целом гут в номинале, не вызывает отвращения как бульдозер или феном х6 убогий.
А с видяхами тем более красный лагерь постоянно пытается рассказывать сказки, но мы знаем всю их историю, когда после хорошей 9800 про в 2003 году - больше ни одного хорошего продукта от красного лагеря никто никогда в глаза не видел и так Хуанг стал монополистом. Монополия - это всегда плохо, но что сделала Лиза - снизила серьёзно цены? Купила лицензию на ДЛСС или у Интела? Улучшили лучи до уровня НВ? Ничего подобного. А теперь уже и с тестами сказки рассказывают.
Последний раз редактировалось Inqizitor2022 07.07.2025 16:55, всего редактировалось 2 раза.
Васильович
Member

yurius_r: 07.07.2025 16:30В чому сенс окрім академічності тестування?
Сенс в тому, при подібній логіці відкривається широке поле для маніпуляцій.
Наприклад, в конкурента також змінилися показники через сторонні фактори. Але це можуть не врахувати.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

ти дивишся тест системника хв анбоксінг чи 9070хт? продуктивність самої карти не змінилась, що тут розуміти? чому в "хв" за пів року змінився фпс, ніхто не знає крім них, тому що якщо ти зараз на своїй системі протестуєш 2 драйвера, ніякої 30% продуктивності в кс чи в "павука" не буде. справа може бути в версії гри, версії відни, драйвері чіпсету, біосі мат плати і тд, купи всього.
А по факту купляєш ВК в свою систему з іншим залізом, іншим ПЗ іншими налаштуваннями і т.д. Якщо так ставитися до чистоти результатів - то потрібно тестувати тільки на своїй системі. Ті ж тести виробників які ведуться за певних умов всіма вважаються рекламою.
Подивимося на їх відповідь.
Ответить