Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 05.07.2025 23:38Проблема в тому що за 15к ледь саб купиш
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sabv ... VmxAN.html для кіна піде, не для музики. Дли комфортного кіна нижчі вимоги

Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
По ціні дивно https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sabv ... VxH8J.html
l-m
Member

Повідомлення

Radio Bay
Я про нові.

А так-то наступна модельному ряду модель - Mordaunt Short MS309 - і для музики піде, не дуже глибоко копає, але зате доволі швидкий. В далекому 2005 була одна з кращих моделей до $600.
Але, їм по 20 років вже, там не рідка проблема з підсилювачем, купиш і не знаєш через скільки місяців-років у ремонт тягнути.
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 05.07.2025 23:55купиш і не знаєш через скільки місяців-років у ремонт тягнути
Так, є різки

А нові, я теж прихильник нового, але б/в теж буває, чому б і ні. Навушники б/в купував, геть понти )
WakeMe
Member

Повідомлення

DaKaR: 05.07.2025 19:35 Допоможіть вибрати саундбар для 55".
Хотів взяти JBL Cinema SB550. Але у відгуках пишуть що через блютуз саб - відвалюється Wi-Fi у приміщенні. :(
Без тилових динаміків гроші на вітер, в кіно не буде об'єм відчуватися як треба. Так, воно буде бумкати, більш якісно звучати все, але...
Radio Bay
Member

Повідомлення

WakeMe: 06.07.2025 03:04Без тилових динаміків гроші на вітер, в кіно не буде об'єм відчуватися як треба
Як треба - це ваша суб'єктивна думка. Гарній саудбар завжди ліпше ніж поганій ДКТ, а гарно побудувати повноцінний оточуючий звук - це коштовно, та окрема кімната. Саундбар дозволяє досить комфортной дивится фільми із зануренням та отримувати куда більше задоволення ніж від поганого стерео або динаміків телевізора
WakeMe
Member

Повідомлення

Не буде без тилів занурення в саундбарі, зовсім не той звук що з ними.
Radio Bay
Member

Повідомлення

WakeMe: 06.07.2025 03:43Не буде без тилів занурення в саундбарі, зовсім не той звук що з ними
В мене ямаховсыкий саундбар з сабом Мордаунд Шорт, все норм. Чудово дивимося кино. Дивлюся на телеку кино 1-2 рази на тиждень. Ради цього розколупати кімнату та втратити умовні $5K не бачу сенсу. Крім того я знаю, шо таке гарний ДКТ, поганий ДКТ, непоганий ДКТ, але який немає можливості нормально розставити все та можу порівняти з саундбаром. Я можу собі дозволити витратити $5K але обираю саундбар. Родина такої ж думки, усіх влаштовує
WakeMe: 06.07.2025 03:43Не буде без тилів занурення в саундбарі
Занурення - це суб'єктивний процес, тут у кожного по власному
DaKaR
Member

Повідомлення

Radio Bay: 05.07.2025 23:46
l-m: 05.07.2025 23:38Проблема в тому що за 15к ледь саб купиш
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sabv ... VmxAN.html для кіна піде, не для музики. Дли комфортного кіна нижчі вимоги

Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
По ціні дивно https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sabv ... VxH8J.html
На скільки я зрозумів саби до саундбарів підключаються тільки по блютуз :(
Radio Bay
Member

Повідомлення

DaKaR: 06.07.2025 13:22На скільки я зрозумів саби до саундбарів підключаються тільки по блютуз
В мене вихід на саб 1 RCA
DaKaR
Member

Повідомлення

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/saun ... derIndex=0
хотів такий купити і саб докупити. Але бачу туди тільки блютуз можливо підключити і то не зрозуміло чи будь-який підійде :(
Radio Bay
Member

Повідомлення

DaKaR: 06.07.2025 15:23хотів такий купити і саб докупити
Він новий йде з бездротовим сабом, якого у комплекті нема. Працює все разом, окремо докупити сумніваюсь
DaKaR
Member

Повідомлення

а така штука. Виглядає більш-менш солідно. Тілька долби атмос немає :insane:
https://synthetic.ua/ru/product/domashn ... 0/P101TDVK
WakeMe
Member

Повідомлення

Radio Bay: 06.07.2025 10:08
WakeMe: 06.07.2025 03:43Не буде без тилів занурення в саундбарі, зовсім не той звук що з ними
В мене ямаховсыкий саундбар з сабом Мордаунд Шорт, все норм. Чудово дивимося кино. Дивлюся на телеку кино 1-2 рази на тиждень. Ради цього розколупати кімнату та втратити умовні $5K не бачу сенсу. Крім того я знаю, шо таке гарний ДКТ, поганий ДКТ, непоганий ДКТ, але який немає можливості нормально розставити все та можу порівняти з саундбаром. Я можу собі дозволити витратити $5K але обираю саундбар. Родина такої ж думки, усіх влаштовує
WakeMe: 06.07.2025 03:43Не буде без тилів занурення в саундбарі
Занурення - це суб'єктивний процес, тут у кожного по власному
До чого тут 5к$? У нього озвучений бюджет 360$. Нормальний саундбар з тилами коштує 550$, це трохи більше, але ж явно не 5к. Взагалі там є хісенс в бюджеті прямо, з 5.1.2, але це хісенс, як воно буде працювати, сказати не можу, в живу їх не бачив.
Radio Bay
Member

Повідомлення

WakeMe: 06.07.2025 17:57До чого тут 5к$
Це я мав на увазі ДКТ з будівництвом адекватного оточующего звука 5.1 про що й писав.

Для розташуваання тилових колонок треба диван метра на півтора від стіни ставити, щоб тили були позаду, а не в ухо долбили.
За 550 сам бар, саб, 2 вбудований ресівер, 2 активних тили. Ага, й кавоварка у подарунок. Ліпше менше та ліпше. Адже це моя думка, сперечатися не збираюсь
Може бути, треба відгуки попалити.
OverPow
Member

Повідомлення

DaKaR: 05.07.2025 19:35 Допоможіть вибрати саундбар для 55".
Хотів взяти JBL Cinema SB550. Але у відгуках пишуть що через блютуз саб - відвалюється Wi-Fi у приміщенні. :(
OverPow: 02.01.2024 21:19
N3CRO: 02.01.2024 19:59
Ой дарма Ви це написали,зараз понабігають аудіофіли-мінусатори які кричать шо всі саундбари це Г,не звучить,звук як з колонок за 20$ і т.і. обов'язково треба брати якісь вундервафлі типу Klipsh за десятки тисяч гривень і бажано такі що займають мінімум половину робочого місця)))
маю саундбар creative catana,до нього були едіфаер 5.1 C6XD і якісь мікролаби 2.1. Так ось звук з саундбару набагато більше подобається,що в іграх,що при прослуховуванні музики (слухаю Dnb,trance та ін.електроніку якщо що).Трохи більше 10к,але як на мене вартує того,особливо якщо хочется чогось компактного і незвичного.звуковуха не потрібна,конект до пк по усб)
Ну я из собственного опыта посоветовал.
У меня чего только небыло, есть что вспомнить)
Усилки Pioneer, Yamaha, 3х полосные напрльники 140 Вт Pioneer . Саб активный 100 вт Pioneer,Yamaha. Правда я его оставил, юзаю с саундбаром. Хотя баса там хватает с головой.
Полочники Targa duo 2, Edifire и прочее.
Пришел к выводу, что места занимает овердофига. Расскачать их в однушке ну не выйдет, если она не 60+ квадратов.
Сводить соседей с ума громкой музыкой и фильмами не в кайф.

Саундбар выгляд более чем пристойно, лежит в аккурат под тв 50 дюймов. Звук очень качественный, детализация в фильмах на высоте. Бас мягкий, плотный. не знаю , что ещё добавить )
Если вы не шизик-аудиофил, думаю выбор очевиден.
Речь о Yamaha B20a
Radio Bay
Member

Повідомлення

OverPow: 06.07.2025 18:25Речь о Yamaha B20a
И один RCA на саб, знакомая схема, то, что надо
OverPow
Member

Повідомлення

Radio Bay: 06.07.2025 18:35
OverPow: 06.07.2025 18:25Речь о Yamaha B20a
И один RCA на саб, знакомая схема, то, что надо
Чем клава проще, тем баба лучше :beer:
MSiAventador
Member

Повідомлення

А давайте я розповім як в юності саундбар купував, вже маючи міді центр Айва. Ось яка послідовність купівлі "саундбара" :gigi: :
1.Рес Яма 459 (+ фрони від Айви)
2.Далі Концепт на фронти (Рес Яма 459 + тили від Айви)
3.Саб Яма 030 (Далі Концепт на фронти + Рес Яма 459 + тили від Айви)
4.Центр Далі Ікон Вокал 2 (Саб Яма 030 + Далі Концепт на фронти + Рес Яма 459 + тили від Айви)
5.Далі Ікон 1 на фронти (Центр Далі Ікон Вокал 2 +Саб Яма 030 + Далі Концепт на тили + Рес Яма 459)
Це заняло пару років але це було 5 приводів для радості ніж 1, та й якість вийшла вища. :beer:
DaKaR
Member

Повідомлення

MSiAventador
Та я купую саундбар не тому що я дуже хочу саундбар. А для економії місця.
Його призначення виводити звук із фільмів. Ніякого аудіофільства.
MSiAventador
Member

Повідомлення

DaKaR: 06.07.2025 19:32 MSiAventador
Та я купую саундбар не тому що я дуже хочу саундбар. А для економії місця.
Його призначення виводити звук із фільмів. Ніякого аудіофільства.
Без аудіофільства означає - без крітеріїв.
Без крітеріїв означає - без цінника потолочного.
Є потолок 15К значить якісь критерії мають таки бути.
DaKaR: 06.07.2025 17:15 а така штука. Виглядає більш-менш солідно. Тілька долби атмос немає :insane:
Долбі Атмос і 15К - це як "Долбі Атмос" у смартфоні, DSP "Долбі Атмос" працює - всі задоволені.
Востаннє редагувалось 06.07.2025 20:49 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти