На превеликий жаль вов класік вистрілив в свій час і це леда як тримає компанію на плаву
Новини
Останні статті і огляди
Нова хвиля звільнень в ігровому підрозділі Microsoft: скорочено 9 тисяч співробітників, скасовано Perfect Dark та інші проєкти
-
daesz
Member
-
TerryCone
Member
DDt
Даремно ти про НФС...
Ну от зробили графу у NFS Heat... І навіть більш-менш цікавий тюнинг тачанки! Але це все ж перегони, серія НФС начебто про те, щоб іще і їздити на тачці! Пограв я у це. Потім запустив для прикола на емуляторі ПС2 NFS Hot Pursuit 2, без тюнингу взагалі, з квадратними колесами
І відчув, що тачка в ній відчувається і керується цікавіше і реалістичніше у 200098753678774 разів
А про дизайн та довжину трас, про копів навіть і казати не буду. І це не ностальгія, бо у NFS HP2 я майже не грав, а у її ПС2 версію - взагалі) Але після Heat вона прям зайшла. Доречі, у Heat взагалі найгірший саундтрек за всю історію відеоігор. І не через жанр музики, а через те, що він не підходить під перегони взагалі)
І це лише один приклад. Тому аргументи "раніше було краще через ностальгію" не завжди працюють. Треба на конкретні випадки дивитися)
Даремно ти про НФС...
Ну от зробили графу у NFS Heat... І навіть більш-менш цікавий тюнинг тачанки! Але це все ж перегони, серія НФС начебто про те, щоб іще і їздити на тачці! Пограв я у це. Потім запустив для прикола на емуляторі ПС2 NFS Hot Pursuit 2, без тюнингу взагалі, з квадратними колесами
І це лише один приклад. Тому аргументи "раніше було краще через ностальгію" не завжди працюють. Треба на конкретні випадки дивитися)
-
DDt
Member
TerryCone
та я ж не говорю что НФС была плохая, отличная аркадная гонка, просто мозг сглаживает такие нюансы про квадратные колёса и т.д., это ж не означает что у игры не было недостатков.
та я ж не говорю что НФС была плохая, отличная аркадная гонка, просто мозг сглаживает такие нюансы про квадратные колёса и т.д., это ж не означает что у игры не было недостатков.
-
gast_
Member
То була лише одна з причин. Інша - роздуті штати всякими непотрібними менеджерами і спеціалістами з гендерної різноманітності. Через що вартість розробки ігор зростає до неймовірних величин, хоча здавалось би, зараз цей процес повинен спрощуватись, бо нейронки та спрощений інструментарій в движках.Lionthorn: ↑ 03.07.2025 11:41 NUN4AG
І причина тому - ковід. Пандемія почалася, люди сидять вдома і... грають. Багато грають і багато витрачають на ігри. Видавництва і великі компанії це бачать і починають скуповувати всі ще попадає під руку. Вливає в ігрові напрямки величезні суми, активно набирають співробітників. А ковід... взяв і умовно закінчився. І люди перестали постійно грати і активно витрачати гроші на ігри. І пішло корегування ринки та оптимізації витрат, які, от так несподіванка, сильно збільшилися, а ігор повипускати так і не встигли.