AMD розкрила потенціал Radeon RX 9070 XT у свіжих драйверах. Вона тепер швидша за GeForce RTX 5070 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

bez5dva: 03.07.2025 23:23 Главное -- на реддит не заходить, а так то карта нормальная, можно брать :D
Що, зависає коли заходиш на реддіт?
Striker
Member

Повідомлення

bez5dva: 03.07.2025 23:23Главное -- на реддит не заходить, а так то карта нормальная, можно брать
Поки за 2 місяці використання якихось проблем не спостерігав. Типу на Нвідіа було все так гладко, вже забули трабли з дровами в березні-квітні? Ще й до цього втрачені ROPs.
Не заходьте на Reddit)
https://www.reddit.com/r/nvidia/comment ... _rtx_5090/
Hells Angels
Member

Повідомлення

Striker: 03.07.2025 23:39Ще й до цього втрачені ROPs.
ці карти обмінювались без проблем взагалі :laugh:
Striker
Member

Повідомлення

Hells Angels: 04.07.2025 08:48ці карти обмінювались без проблем взагалі
Це ж чудово. Але проблема то була, з драйверами також, а на Радеонах з самого початку 9000 серії все ок. Тому я не розумію цього підколу на рахунок Реддіту.
Vlaad13
Member

Повідомлення

MqM: 03.07.2025 15:56
Kyro: 03.07.2025 10:13 Боже какая у меня класная видеокарта и сколько всего умеет. Вот только мне абсолютно пофиг на все кроме игр. В новости описан прирост в играх, тут же набежали "профи" рассказывать как все плохо в софте. :lol:
Пишатися споживацтвом таке вже покоління 21 століття.
Напевно перші розробники пк, якби знали, що основне призначення майбутніх пк це ігри офігіли би. Вони там супутники на Місяць запускали, але то виявляється все фігня порівняно з високим фпсом в іграх)
Я так розумію з такими пріоритетами у суспільстві Марс нам не світить)
Проблема полете на Марс в том что это финансово невыгодно и особо ничего не даст. Точно так же как и в полёте на луну. Маск говорил что полетит на луну к 2027 но это все сказки учитывая то что последние 18 запусков его ракеты провалились.
Striker
Member

Повідомлення

Я вже літав на місяць і на Марс в Mass Effect, накуй того безтолкового Маска. :laugh:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Striker: 04.07.2025 10:07а на Радеонах з самого початку 9000 серії все ок
даа, гаряча пам'ять, з самого початку все ок :laugh: даже 7ххх не була такою гарячою
Striker
Member

Повідомлення

Hells Angels
Я за драйвера писав, не пересмикуйте. Гаряча пам'ять якось впливає на стабільність роботи? В Нвідіа GDDR6X також була гаряча, якось до сих пір умовні 3080 живуть і працюють. Не бачу жодної проблеми. А в моєму випадку взагалі 4 роки гарантії. Це як раз нормальний життєвий цикл для відеокарти, якщо цей строк пропрацює - це вже ок. І пам'ять 90 градусів на Hynix, на Samsung чипах поменше.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Striker: 04.07.2025 10:58А в моєму випадку взагалі 4 роки гарантії.
да не бігай ти з тими 4 роками гарантії з теми в тему як манною небесною, ми не живемо в штатах/європі де взагалі немає проблем з RMA коли карта використовувалась згідно інструкції.
Striker
Member

Повідомлення

Hells Angels
Я нікуди не бігаю, це ви тут тільки постійно щось доводите незрозуміло навіщо. В мене поки не було проблем з жодною залізякою, я і роутери здавав, і ssd, завжди повертали кошти. А ви й далі носіться зі своєю гарячою пам'яттю.
Ektalion
Member

Повідомлення

Hells Angels: 04.07.2025 10:45 даа, гаряча пам'ять, з самого початку все ок :laugh: даже 7ххх не була такою гарячою
Раджу глянути на RTX 3000 з GDDR6X, а то виглядаєш петросяном :-/
Hells Angels
Member

Повідомлення

Ektalion: 04.07.2025 12:04Раджу глянути на RTX 3000 з GDDR6X, а то виглядаєш петросяном :-/
в нас розмова про нове покоління, а не старе .. тому мимо.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Vladys77: 03.07.2025 12:19
OldGoodGames: 02.07.2025 23:02
що, що?
дежавю або ми це вже проходили,
"амд розкриває потанцевал" це вже мем :laugh:
AMD не дає Гуангу підняти ціни на свої відеокарти одразу вдвічі. Тому треба дякувати Лізі і її колегам.

І ви в це вірите? Вони обидва утримують ринок як їм вигідно. Вони родичі + партнери.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Ektalion: 04.07.2025 12:04на RTX 3000 з GDDR6X
якщо зацепитись за старе покоління карт, то з власного досвіду реф 7900хтх від асрок відкинувся через мертві банки памяті, магазин відправив на сервіс, ті відразу дали добро на заміну. Банальний перегрів, чим страждають всі рефи в тій чи іншій степені тяжкості, також можна додати сюди де випарна камера гнила в перших ревізіях, але так кидайте більше гівна на вентилятор в сторону НВ.
Ektalion
Member

Повідомлення

Hells Angels: 04.07.2025 12:21 якщо зацепитись за старе покоління карт, то з власного досвіду реф 7900хтх від асрок відкинувся через мертві банки памяті, магазин відправив на сервіс, ті відразу дали добро на заміну. Банальний перегрів, чим страждають всі рефи в тій чи іншій степені тяжкості, також можна додати сюди де випарна камера гнила в перших ревізіях, але так кидайте більше гівна на вентилятор в сторону НВ.
Мова була про то, що gddr6x ще більше гріється. Щось не було масових відвалів з 100+ температурою :-/
Hells Angels
Member

Повідомлення

Ektalion: 04.07.2025 12:25Мова була
мова була про проблеми НВ от просрані ропси, пробеми з дровами, а от у нього всьо зашибісь ноль проблем і 9000 серія прям конфетка.
Ektalion: 04.07.2025 12:25що gddr6x ще більше гріється
те що вона гріється і валить в жару за сотку і сам знаю і багато форумчан то на собі відчули, але розмова таки про 9ххх vs 5xxx.
Patruletz
Member

Повідомлення

Striker: 04.07.2025 10:58Гаряча пам'ять якось впливає на стабільність роботи?
тротлінг - скидання частот - втрата фпс у іграх, лаги/статтери, швидша деградація чіпів, нє?
Striker
Member

Повідомлення

Patruletz
Нє, тому що при 90 градусах ніякого троттлінгу і близько немає. А за деградацію я вже писав на прикладі 3080, де температури на пам'яті аналогічні і якось воно живе до сих пір. Може тому що гранична температура 105-115 градусів, нє?
Hells Angels: 04.07.2025 12:59мова була про проблеми НВ от просрані ропси, пробеми з дровами, а от у нього всьо зашибісь ноль проблем і 9000 серія прям конфетка
Ви такі смішні тут. Просто тут один сернув на АМД, як наче на Нвідіа проблем не вистачає. Останнім часом їх було більше саме на Нвідіа, якщо що.
Patruletz
Member

Повідомлення

Striker: 04.07.2025 13:59Може тому що гранична температура 105-115 градусів, нє?
максимально для роботи 85, критична 95, 105 то вже для дураків.
Striker: 04.07.2025 13:59А за деградацію я вже писав на прикладі 3080
де? бо бачу що була лише 3060
Striker: 04.07.2025 13:59Останнім часом їх було більше саме на Нвідіа, якщо що.
то як у нашої влади, коли проблеми не замічаєш то їх і немає, амд мабуть на озброєння таку ж схему бере :laugh:
Ektalion
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.07.2025 14:14 то як у нашої влади, коли проблеми не замічаєш то їх і немає, амд мабуть на озброєння таку ж схему бере :laugh:
Виручу, куплю твій 9800 за пів ціни. Будеш краще спати.
Відповісти