Новини
Останні статті і огляди
Новий трейлер знайомить з особливостями RoboCop: Rogue City — Unfinished Business
-
Sailor Popeye
Member
Пропоную обговорити Новий трейлер знайомить з особливостями RoboCop: Rogue City — Unfinished Business
Хороша гра. в 90-х коли бачив фільм про таке тільки можна було мріяти.
Зараз оригінальна гра в стімі -90% за 99 грн.
-
Dr_Earnhardt
Member
Навіть 89 ґр.Sailor Popeye: ↑ 03.07.2025 15:37 Пропоную обговорити Новий трейлер знайомить з особливостями RoboCop: Rogue City — Unfinished Business
-
denizen
Member
Ідея хороша, реалізація на трійочку. Коли граєш, видно багато дрібних недоліків, недоопрацювань. Скажімо так, гра зроблена без душі, використано набір знайомих механік, та підходів. В грі немає родзинки, але сподіваюсь зроблено роботу на помилками і це продовження буде краще.
-
Kashtan
Member
Чудова гра з легендарної франшизи. Я б за Кейна зіграв би із задоволенням, юбер- одиниця все ж.
-
MaxZema
Member
не знаю чому всі так вихваляють гру!? Гра тупо прохідний, корявий середняк рівня шутерів на консольки 2010х років.
-
maxn
Member
Гра лайно.Читать посты Мессии где у него все фризит и то интересней.
-
lividum
Member
Поиграл в демку. Ну максимально овощной геймплей. Я не могу сказать, что суперфанат, но фильм мне очень нравился как и персонаж. Но игра откровенное тоскливое ничто. Ни геймплея, ни АИ у противников, ни графики. Серое как визуально, так и геймплейно. Играть откровенно скучно, роасстреливая лопающихся как арбузы болванчиков.
-
illyha
Member
Мені гра сподобалась. Може через те що начитався відгуків місцевих аналітиків яка гра лайно і тому не було очікувань
Насправді виявився класичний ненабридливий шутер з атмосферою із дитинства від фільмів про робокопа, які я пам'ятаю уривчасто але ту атмосферу із спогадів ні з чим не сплутаєш. Зараз якщо передивитися фільми то зовсім по іншому сприймається. Думаю ті хто тоді не жили не зрозуміють тієї атмосфери.
Приємним бонусом виявилося те як розмовляє робокоп, що не фраза то пєрл
Насправді виявився класичний ненабридливий шутер з атмосферою із дитинства від фільмів про робокопа, які я пам'ятаю уривчасто але ту атмосферу із спогадів ні з чим не сплутаєш. Зараз якщо передивитися фільми то зовсім по іншому сприймається. Думаю ті хто тоді не жили не зрозуміють тієї атмосфери.
Приємним бонусом виявилося те як розмовляє робокоп, що не фраза то пєрл
-
Enjthesilence
Member
так і є. чисто вивести на ностальгії фільму, все. середняк за 80 грн - норм.MaxZema: ↑ 03.07.2025 16:50 не знаю чому всі так вихваляють гру!? Гра тупо прохідний, корявий середняк рівня шутерів на консольки 2010х років.
-
N0il
Member
Тільки народженні в початкових 80х зрозуміють цю гру, це не про нового робокопа. Старий мав над низький бюджет та доволі тривіальний сюжет, весь фільм тупо на фантазії глядачів.
-
kairo
Member
Хороший у Ротокопа був бюджет на 1987 рік - $14 млн. Для прикладу, у перших Зоряних Війн(Ер.4), бюджет - $11 млн.N0il: ↑ 03.07.2025 18:52Старий мав над низький бюджет та доволі тривіальний сюжет, весь фільм тупо на фантазії глядачів.
-
Voozy
Member
Подивився перший фільм і прочитав сюжет другого, щоб пройти.
Гра сподобалася. Перестрілки кайфові, бандюки перетворюються в фарш, відсилки до фільмів. Навіть Термінатора купив від цих сже поляків після Робокопа.
Гра сподобалася. Перестрілки кайфові, бандюки перетворюються в фарш, відсилки до фільмів. Навіть Термінатора купив від цих сже поляків після Робокопа.
-
Kashtan
Member
Я в свій час так само зробив. Пройшов робокопа, переглянув повторно фільм, тільки не третю частину, вона геть не така як друга і тим паче перша, надихнувся, пограв у термінатора , повторно поглянув першу частину фільму.Voozy: ↑ 04.07.2025 07:29 Подивився перший фільм і прочитав сюжет другого, щоб пройти.
І я не можу згадати коли восстаннє ігри настільки затягували , щоб змушували грати допіздна, один раз до 6 ранку.
-
unique-neon
Member
Поганяв демку. Якось не пішло. Ніби в aim lab пограв в легкому режимі. Сюжет теж не моє, що гри, що фільмів.
-
Prescott
Member
За 100 грн однозначно взять. Чисто на расслабоне пострелять отключив мозг.
-
Icipher
Member
на хороші ігри 90% скідки не дають 
-
Voozy
Member
хорошие игры порой даже беcплатно раздают, в EGS