Новини
Останні статті і огляди
AMD розкрила потенціал Radeon RX 9070 XT у свіжих драйверах. Вона тепер швидша за GeForce RTX 5070 Ti
-
Zealoth
Member
Учитывая что сейчас самая дешевая 5070 ти на хотлайне 39, а 9700 хт 31, неплохой выбор для тех кому не важна производительность с ретрейсингом.
-
Геральт
Active Member
Непоганий буст, і то ще зовсім мало часу пройшло від релізу.
-
Striker
Member
Геральт
Там ще Project Redstone на підході.
Там ще Project Redstone на підході.
-
ronemun
Advanced Member
Боже, який примний коментар.Mongolongo: ↑ 02.07.2025 20:16 Боже яка приємна новина , я коли бачу що у AMD щось виходить краще аніж у цього шкірного жуліка , серце починає стукати шивтше
Чисто емоційно, без всілякої політоти.
Усі б були такі. Нажаль, люди стали дуже черстві
На щастя, це все напруження означає кінець, злом, всієї історії зла.
-
man1242
Member
А это уже на 15% быстрее чем 5080Mozdev: ↑ 02.07.2025 21:50 Radeon RX 9070 XT додала у продуктивності аж на +~30%, за рахунок змін у драйверах, то добре, але ще це каже як добряче нас всіх дурять.
В будь-якому випадку я не купуватиму, дорогу карту що Radeon RX 9070 XT або GeForce RTX 5070 Ti, бо по-перше немає на те коштів( я можу назбирати з часом), а по-друге, я краще на ЗСУ задоначу їх, от в мене згоріла 1080 ti( одна з найкращих карт що колись випускала Nvidia ), і я у печалі, взяв у знайомого 460 geforce з полички, поюзати поки не куплю щось більш менш нове.
Відправлено через 31 секунду:
Люди пишут буст до 40% а это уже уровень 4090Геральт: ↑ 02.07.2025 22:02 Непоганий буст, і то ще зовсім мало часу пройшло від релізу.
Востаннє редагувалось 02.07.2025 22:41 користувачем man1242, всього редагувалось 1 раз.
-
Earanak
Member
Не ну когда +27% из за фикса драйвера случаются, у меня как бы 'вштает' вопрос, а че тип настолько большой косяк еще до релиза не могли заметить ? Вроде и игра не настолько стухшая, 2022 года. Ну ладно то Паук, а 23% в CS2 как проглядели то 
-
man1242
Member
9070хт быстрее 4090 за много долларов а скоро двойной буст в лучах на подходеEaranak: ↑ 02.07.2025 22:35 Не ну когда +27% из за фикса драйвера случаются, у меня как бы 'вштает' вопрос, а че тип настолько большой косяк еще до релиза не могли заметить ? Вроде и игра не настолько стухшая, 2022 года. Ну ладно то Паук, а 23% в CS2 как проглядели то![]()
-
Earanak
Member
man1242, да пожалуйста. Мне то что. Я деньги коплю на А5000 Блэквелл.
A6000 слишком дорого, а 4090 на 48GB с турбинным охладом от Peladn с Китайских пердей не хочется как то покупать ))
По привычке их через А называю. Они же теперь RTX Pro
В игрульки я бы наверное и на какой нить 3070 спокойно себе поиграл бы, я не требовательный в этом плане.
A6000 слишком дорого, а 4090 на 48GB с турбинным охладом от Peladn с Китайских пердей не хочется как то покупать ))
По привычке их через А называю. Они же теперь RTX Pro
В игрульки я бы наверное и на какой нить 3070 спокойно себе поиграл бы, я не требовательный в этом плане.
Востаннє редагувалось 02.07.2025 22:48 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
-
Kyro
Member
Всі фанати АМД на одному диханні такі :

-
man1242
Member
Быстро слился, написал бы хотяб что уже в гост оф цусиме были такие же показатели а в других играх сони такого роста не замечено и очевидно фикс предыдущих проблем а в 4к вовсе паритет. Уже молчу что там на анбоксах любители реф 5070ти сравнивать с 9070хт где повермод 360ват долбиться+ тесты кастомные. Все же думаю фикс был на стороне работы красных процессоров с технологией амд сэм, а данная фишка только в одной колде боб6:давала буст красным в 30% хотя и ценной повышенного жора врам от 1-2гб, у нвидиа хотяб через инспектор можно профиля для отдельных игр отключать а у амд глобал вкл и выкл а вдруг у тебя проблемы от сэма в одной игре тогда терпиEaranak: ↑ 02.07.2025 22:46 man1242, да пожалуйста. Мне то что. Я деньги коплю на А5000 Блэквелл.
По привычке их через А называю. Они же теперь RTX Pro![]()
-
Earanak
Member
man1242, я конечно понимаю что тут сплошь и рядом игруны которые пипирку в фортнайтах свою натачивают на FPS.
Но так уж вышло что я не из этих )) Так что иди кого то другого сливай
Но так уж вышло что я не из этих )) Так что иди кого то другого сливай
-
Ekz0rcyst
Member
Earanak
Ваша позиція, що "недопиляли" драйвери і ось ось тільки спромоглися звичайно має право на життя але як на мене не варта уваги. Абсолютно нормально, що є різниця в швидкодії і це для мене в першу чергу говорить про виконану роботу, а ось дехто не може таким похвалитись і не тому, що все добре... Натяк розумієте? В цій новині бачу тільки позитив, негативу немає, бо ті хто купив 5070ti залишились при своєму і нічого не втратили, що безперечно добре, а ті хто придбав 9070xt отримали трохи більше ніж до цього, що теж чудово. І не треба ніякої конспірології
...
Ваша позиція, що "недопиляли" драйвери і ось ось тільки спромоглися звичайно має право на життя але як на мене не варта уваги. Абсолютно нормально, що є різниця в швидкодії і це для мене в першу чергу говорить про виконану роботу, а ось дехто не може таким похвалитись і не тому, що все добре... Натяк розумієте? В цій новині бачу тільки позитив, негативу немає, бо ті хто купив 5070ti залишились при своєму і нічого не втратили, що безперечно добре, а ті хто придбав 9070xt отримали трохи більше ніж до цього, що теж чудово. І не треба ніякої конспірології
-
Earanak
Member
Ekz0rcyst, моя позиция в этом вопросе просто - удивление. Да и все тут.
Точно такое же как было когда в древние времена nVidia обновила 388.31 драйвера где в Destiny 2 выстрелил FPS.
Меня это удивляет абсолютно так же как и эта ситуация. Ничуть не меньше.
https://www.overclockers.ua/news/softwa ... 16/121320/
И если вам показалось что это был выпад в сторону АМД - нет, это не так.
Меня эти придурковатые форумные холивары не интересуют.
Точно такое же как было когда в древние времена nVidia обновила 388.31 драйвера где в Destiny 2 выстрелил FPS.
Меня это удивляет абсолютно так же как и эта ситуация. Ничуть не меньше.
https://www.overclockers.ua/news/softwa ... 16/121320/
И если вам показалось что это был выпад в сторону АМД - нет, это не так.
Меня эти придурковатые форумные холивары не интересуют.
-
OldGoodGames
Member
що, що?AMD розкрила потенціал
дежавю або ми це вже проходили,
"амд розкриває потанцевал" це вже мем
-
kairo
Member
DLSS немає, але є FSR4, який практично на рівні. Продуктивність в РТ теж серйозно підтягнули.tornadox: ↑ 02.07.2025 21:14 Очікував перепис місцевих диваків, але щось тримаються ще. Нема повідомлень що нема длсс і в променях гірша. Непорядок.
-
item2
Member
taras_cs
В сьогоднішньому відео від Hardware Unboxed навпаки сказали, що у США 9070xt коштує від $699, а 5070ti - від $899, тобто Nvidia на 30% дорожча. Схожа ситуація у них в Австралії.
В сьогоднішньому відео від Hardware Unboxed навпаки сказали, що у США 9070xt коштує від $699, а 5070ti - від $899, тобто Nvidia на 30% дорожча. Схожа ситуація у них в Австралії.
-
Nekros
Member
Тому що їх немає на амдMqM: ↑ 02.07.2025 21:39 Радий за геймерів, колись і дизайнерів порадують надіюсь
Жаль тести в рендері відео, 3д графіки, нейронках не популярні![]()
Ти не зможеш рендерити на відеокарті амд ні у врей, ні арнольд, ні октан, ні у редшифт рендері. Єдине де рендер на амд працює так це у блендері, але також сильно повільніше за аналоги від нвіддіі.
Ще на амд ти не зможеш прискорювати обчислення фізики, симуляцію тканини у марвелеусі. Нема прискорення при бейку АО у сабстансі, нема прискорення рендеру у програмах відеомонтажу.
-
tornadox
Member
жаль тут нема тегу "сарказм"kairo: ↑ 02.07.2025 23:04DLSS немає, але є FSR4, який практично на рівні. Продуктивність в РТ теж серйозно підтягнули.
Я все ж чекаю, бо ходили чутки що вийде 6080 і можливо навіть 6090, можливо тоді ціни на 6070 будуть більш цікаві.
те що ти жадний, наслухався дурних, чи просто вдаєш дурного, тримай краще при собі, не обов'язково на залізнячому форумі про це кричатиRederst: ↑ 02.07.2025 23:44То донатьте я не забороняю вони нову вілу чи банк прикуплять і лиш поплескають зпосмішкою з таких дурників. Того що здирає з українців києвський режим вистача і ще й лишається, але не тоді коли усе крадеться.
-
kairo
Member
Може RX 9080 та 9090? Бо до релізу RTX 6090 ще роки півтора, а то й два))tornadox: ↑ 03.07.2025 00:16жаль тут нема тегу "сарказм"
Я все ж чекаю, бо ходили чутки що вийде 6080 і можливо навіть 6090, можливо тоді ціни на 6070 будуть більш цікаві.
Якщо мова про Радеони, то не здивуюсь, якщо в наступному році вийде 9070 ХТХ, яку розкачегарять до рівня 5080 та дадуть 24ГБ ВРАМ.
-
erkins007
Member
Ох, ну ты даже на мові строчишь, но совсем грубо палишся. Никто в Украине не говорит "києвський режим". Во первых уже или "Киевский" или "Київський". А во вторых даже ярые противники диктатуры зеленых не говорят "киевский режим".Rederst: ↑ 02.07.2025 23:44києвський режим