А так 140 км, середня 30 з копійками, відчутна частина пролягала через місто і світлофори сильно знижували темп.
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
dead_rat
Member
Катнув сьогодні з кентами-пенсами. Що сказать, загоняли мене до напів смерті, якось пів години був десь 170 пульс і це сидячі на колесі
Один з пенсів, це той що був на гонці Майорка 312(км) і пара молодих сильних хлопців.
А так 140 км, середня 30 з копійками, відчутна частина пролягала через місто і світлофори сильно знижували темп.
-
murzik
Member
пробив камеру, розібрав, а там таке
але прокол з цими полосками не пов'язаний.
також треба вже покришуи нові ставити, лисоваті, є тріщини і сантиметрів 20 відшарування в місці контакту з ободом.
фото ілюстративне, бо вже зібрав до купи

покришки зараз 42х622 (700х40С)
Відправлено через 29 хвилин 49 секунд:
https://kruti.com.ua/Pokryshka-Schawalbe-TIR-61-69.html
для асфальту і грунтовочки?
також треба вже покришуи нові ставити, лисоваті, є тріщини і сантиметрів 20 відшарування в місці контакту з ободом.
фото ілюстративне, бо вже зібрав до купи

покришки зараз 42х622 (700х40С)
Відправлено через 29 хвилин 49 секунд:
для асфальту і грунтовочки?
-
murzik
Member
десь вся братва катається, на форуми часу не має))) 
-
Барбарис
Member
murzik, ні, просто ніхто не хоче чергову безрезультатну мірзікопопею 
-
murzik
Member
Барбарис
от би так тецека сказало
та нормально ж написав. одне питання по камері і одне по покришам універсальним ...
от би так тецека сказало
та нормально ж написав. одне питання по камері і одне по покришам універсальним ...
-
wow_w
Member
а ти впишешся у вагу, це вага вела + райдера?Schwalbe Hurricane Performance B/B-Sk Hs499 Addix 67 EPI B
Навантаження105 кг
-
dead_rat
Member
Я не думаю, що Мурзік з вєлом заважить на 210 кг (колес-то дваwow_w: ↑ 01.07.2025 14:03а ти впишешся у вагу, це вага вела + райдера?Schwalbe Hurricane Performance B/B-Sk Hs499 Addix 67 EPI B
Навантаження105 кг
Чи я неправильно розумію?
-
wow_w
Member
Та ні, Ви ж не їдете рівномірно на двох колесах, більша частина ваги на задньому колесі. Виробники мали б вказувати загальну вагу на два колеса, це ж не одноколісний вел, хоча чесно не бачу, щоб про це прямо писали.
-
Hotspur
Member
він худий мурзікwow_w: ↑ 01.07.2025 14:03а ти впишешся у вагу, це вага вела + райдера?
-
murzik
Member
я і не знав, що у них є обмеження по вазі. це ж покришка ..
в інших моделях навантаження не вказують вщагалі ..
починається
Відправлено через 3 хвилини :
просто більше не має цікавих малюнків протектора
в інших моделях навантаження не вказують вщагалі ..
починається
Відправлено через 3 хвилини :
розжирнів. 76 + одяг + вел 12?Hotspur: ↑ 01.07.2025 17:52він худий мурзік
просто більше не має цікавих малюнків протектора
-
l-m
Member
Їздив на занадто низькому тиску, тому й пожувало камеру й покришку біля ободу.murzik: ↑ 30.06.2025 20:15 пробив камеру, розібрав, а там таке але прокол з цими полосками не пов'язаний.
Можливо коли пробив одразу не помітив. Мені якось вистачило ~3 км щоб отримати тріщини покри біля ободу. Діло було взимку, по снігу комфортно їхалось, зупинятися на підкачку коли вже недалеко від дому не хотілось
-
Stamb
Member
Можливо нащадки легендарних арійців?dead_rat: ↑ 29.06.2025 16:55 Катнув сьогодні з кентами-пенсами. Що сказать, загоняли мене до напів смерті, якось пів години був десь 170 пульс і це сидячі на колесіОдин з пенсів, це той що був на гонці Майорка 312(км) і пара молодих сильних хлопців.
-
wow_w
Member
murzik
Є б/у Schwalbe X-One Allround 28x1.30 700x33C (33-622), тримав собі про запас, задня покра трохи має знос по центру "саме пупирок", бокові в нормі, передня, як нова, там пробіг до 600км, просто на асфальті агресивно гальмував. Віддам за абсолютно адекватні гроші)
Є б/у Schwalbe X-One Allround 28x1.30 700x33C (33-622), тримав собі про запас, задня покра трохи має знос по центру "саме пупирок", бокові в нормі, передня, як нова, там пробіг до 600км, просто на асфальті агресивно гальмував. Віддам за абсолютно адекватні гроші)
-
murzik
Member
не занадто тонкі?wow_w: ↑ 02.07.2025 11:2128x1.30 700x33C
-
wow_w
Member
Це вже тобі вирішувати) Я запропонувати лише можу... стандартні на циклокоросс від сube
-
Hotspur
Member
худий. я 120+murzik: ↑ 01.07.2025 19:23розжирнів. 76 + одяг + вел 12?
-
odessitmws
Member
Це не він худий, а ти жирненькийHotspur: ↑ 02.07.2025 19:48худий. я 120+
-
murzik
Member
блін, а воно грижею вилазить...
покришки норм? беру?
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
чому 28 і 29 прирівнюють як рівні, до 622?
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
зараз стоїть рідна Cheng Shin Tire (CST)
покришки норм? беру?
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
чому 28 і 29 прирівнюють як рівні, до 622?
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
зараз стоїть рідна Cheng Shin Tire (CST)
-
Hotspur
Member
murzik: ↑ 01.07.2025 19:23я і не знав, що у них є обмеження по вазі.
Відправлено через 54 секунди:
нормальноmurzik: ↑ 02.07.2025 22:18покришки норм? беру?
-
murzik
Member
Hotspur
так в описі-характеристиках не вказують, рідко хто напише.
ти собі коли вибирав, враховув це? шукав на 150 кг?
так в описі-характеристиках не вказують, рідко хто напише.
ти собі коли вибирав, враховув це? шукав на 150 кг?