Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
Ainger
Member
Прошел The Invincible, который по Станиславу Лему. Очень атмосферно, очень красиво, очень эмоционально, очень проникся главной героиней. Если любите имеррсивные игры и сай-фай, рекомендую. Но, в конце осталась какая-то недосказанность. Знаю, что там много концовок, но как-то быстро прервалось моё путешествие, сидел в растерянности 
-
Васильович
Member
Ainger: ↑ 23.06.2025 15:17по Станиславу Лему
Книга дуже класна, ще раз дякую всім, хто радив. А от до гри ще не дійшовAinger: ↑ 23.06.2025 15:17главной героиней
-
Ainger
Member
Ну, справедливости ради, игра по мотивам, а не прямой пересказ)Васильович: ↑ 23.06.2025 15:35Ainger: ↑ 23.06.2025 15:17по Станиславу ЛемуAinger: ↑ 23.06.2025 15:17главной героиней
- спойлер
- И мы по сути, случайная третья сторона, мы не относимся к потерянной экспедиции Кондора и не относимся к экипажу Непобедимого, который отправились на их поиски.
-
waryag
Member
Пройшов експедицію - посунула ККД2 в моєму списку на гру року.
Все дуже круто, обидві кінцівки бомбезні.
Єдине - рекомендую йти по сюжету і пройти/подивитися їх, вони того вартують.
А чистити хайлевел локи і монстрів вже після - гра ввічливо робить сейв. Інакше бої в кінцівці з перекачанною партією будуть простими до нецікавості.
У випадку проблем з паруванням - звертайте увагу на звуки, є і мод з гнучкою настройкою складності.
А чистити хайлевел локи і монстрів вже після - гра ввічливо робить сейв. Інакше бої в кінцівці з перекачанною партією будуть простими до нецікавості.
У випадку проблем з паруванням - звертайте увагу на звуки, є і мод з гнучкою настройкою складності.
-
SERGBILL
Member
як пройдете, зрозумієте, що гра ще й дуже халтурна)Vader: ↑ 11.06.2025 20:45 Ну и очень красивая!
-
ilcattivo
Member
Купив підписку на EA Play спеціально щоб пограти в Dead Space Remake. Вистачило сил тільки на 4 глави, прям дуже нудна і коридорна гра як на мене. Місії однотипні, піди в кінець коридору, запусти трамвай, піди в інший коридор, запусти двигун і т.п.. Там щось буде цікаве після глави 4 чи можна видаляти? Не розумію звідки в неї такі схвальні відгуки, можливо нахлинула ностальгія, але я в оригінал не грав
P.s: ще й постійні статори, які я так і не знайшов як пофіксити
P.s: ще й постійні статори, які я так і не знайшов як пофіксити
-
Draqoon
Member
Нічого не зміниться бо це сурвайвл жахастик з прокачкою в стилі метроїда
краще б купили підписку хбокс, туди входить еа підписка.
Те саме що резік, сайлент хілл та інші японський жахастик зі зброєю.
Те саме що резік, сайлент хілл та інші японський жахастик зі зброєю.
-
Геральт
Member
ilcattivo
Коли зустрінеться уберморф, стане веселіше
Коли зустрінеться уберморф, стане веселіше
-
Shaolin_Style
Member
Это же всё вкусовщина. Ремейк делали фанаты и для фанатов, главное что смогли сохранить атмосферу космо-хоррора, плюс добавили новые секции корабля и вторую концовку.ilcattivo: ↑ 27.06.2025 01:20 Там щось буде цікаве після глави 4 чи можна видаляти? Не розумію звідки в неї такі схвальні відгуки, можливо нахлинула ностальгія, але я в оригінал не грав
Но оригинал мне нравился больше.
-
SmileKnight
Member
waryag: ↑ 23.06.2025 16:46 Пройшов експедицію - посунула ККД2 в моєму списку на гру року.
Пройшов її на вихідних, неймовірно хороша гра і безумовно офігенний сюжет. А ще бездоганні саундтреки
-
Геральт
Member
waryag: ↑ 23.06.2025 16:46 У випадку проблем з паруванням - звертайте увагу на звуки
-
Entar
Member
Граю зараз в Експедицію і в the Alters.
З приводу Експедиції - граю десь 7 годин. Я не фанат жанру, і в принципі в цей жанр майже не граю, але тут дійсно цікавий сюжет, красиві незвичайні локації, божественна музика і оригінальний підхід до боїв. Серед недоліків (особисто для мене) - візуальний стиль багатьох противників і npc ну трохи не в моєму смаку.
The Alters - подобається концепція, як і більшість ігор студії. Поки награв всього 3 години, але вже розумію що може й перепроходити буду: подобається сюжет і відносини між персонажами, на які впливають дії в діалогах, потрібно проявляти "емоційний інтелект".
Графіка - крута, от би таку в Planet Crafter (в принципі гра дещо нагадує її). Але в мене вона чомусь іноді фрізить на профільному залізі.
З приводу Експедиції - граю десь 7 годин. Я не фанат жанру, і в принципі в цей жанр майже не граю, але тут дійсно цікавий сюжет, красиві незвичайні локації, божественна музика і оригінальний підхід до боїв. Серед недоліків (особисто для мене) - візуальний стиль багатьох противників і npc ну трохи не в моєму смаку.
The Alters - подобається концепція, як і більшість ігор студії. Поки награв всього 3 години, але вже розумію що може й перепроходити буду: подобається сюжет і відносини між персонажами, на які впливають дії в діалогах, потрібно проявляти "емоційний інтелект".
Графіка - крута, от би таку в Planet Crafter (в принципі гра дещо нагадує її). Але в мене вона чомусь іноді фрізить на профільному залізі.
-
maxn
Member
Cult of the Lamb
В пятницу сел ознакомится, в среду закончил играть.
Очень хорошая вещь, нашел случайно в гейм пасе думал повтыкать вечером в пятницу а затянуло полностью, игра топ. Играл на харде и вам советую.
В пятницу сел ознакомится, в среду закончил играть.
Очень хорошая вещь, нашел случайно в гейм пасе думал повтыкать вечером в пятницу а затянуло полностью, игра топ. Играл на харде и вам советую.
-
waryag
Member
Пройшов нір автомату. Упоротий японський геймдев у всій красі. Грається і виглядає, в цілому, непогано, хоча багато елементів застаріли.
Сюжет оригінальний і цікавий, хоча частина спойлерів рано читається. Але це японська гра, тому основне проходження вимагає отримання кінцівок А, В і С. Є купа додаткових кінцівок (звичайно це смерті чи покидання сюжетних місій), а одна може потерти сейви
Досить великий челенж - пройти першого боса, до перемоги над яким сейвів немає, так що намагайтеся економити хілки.
Гра японська, бектрекінгу багато, побічні місії в основному слабкі, карти інколи заплутані, але недостатній рівень може ускладнити проходження (так що модуль на додаткову експу - мастхев). Також рекомендую загуглити, де знаходиться коваль, що робить максимальні покращення зброї, легко пропустити.
Але в цілому швидше сподобалось.
Сюжет оригінальний і цікавий, хоча частина спойлерів рано читається. Але це японська гра, тому основне проходження вимагає отримання кінцівок А, В і С. Є купа додаткових кінцівок (звичайно це смерті чи покидання сюжетних місій), а одна може потерти сейви
Досить великий челенж - пройти першого боса, до перемоги над яким сейвів немає, так що намагайтеся економити хілки.
Гра японська, бектрекінгу багато, побічні місії в основному слабкі, карти інколи заплутані, але недостатній рівень може ускладнити проходження (так що модуль на додаткову експу - мастхев). Також рекомендую загуглити, де знаходиться коваль, що робить максимальні покращення зброї, легко пропустити.
Але в цілому швидше сподобалось.
-
st0k
Member
Пройшов доповнення лайс оф пі, останній бос жорсткий був, особливо на нг4
Але все одно він був ізі, якщо порівняти першу зустріч з Маленією
Крута гра, сподіваюсь буде продовження
Але все одно він був ізі, якщо порівняти першу зустріч з Маленією
Крута гра, сподіваюсь буде продовження
-
waryag
Member
Теж якось сумнівно здалося, тож глянув у гугліГеральт: ↑ 30.06.2025 16:55waryag: ↑ 23.06.2025 16:46 У випадку проблем з паруванням - звертайте увагу на звуки![]()
-
VovaII
Member
waryag
Та нормальне то слово. Просто дехто автоматично на кацапську перекладає, а там вже мозок більш поширені варіанти пропонує.
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Та нормальне то слово. Просто дехто автоматично на кацапську перекладає, а там вже мозок більш поширені варіанти пропонує.
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
А як воно по їхньому пишеться?waryag: ↑ 09.07.2025 09:34Пройшов нір автомату
-
waryag
Member
nier automata.VovaII: ↑ 09.07.2025 11:41 А як воно по їхньому пишеться?
Якщо змінити мову зліва на російську, перекладає як парирування. Алгоритми гугла чудять.VovaII: ↑ 09.07.2025 11:41 Та нормальне то слово. Просто дехто автоматично на кацапську перекладає, а там вже мозок більш поширені варіанти пропонує.
-
Геральт
Member
waryag
Перекладати треба "to parry", тоді все ок )
Перекладати треба "to parry", тоді все ок )
-
Shreder
Member
Масс Ефект Андромеду встановив, 3 години побігав - скучно. Щоб розбавити купив дейз гон на розпродажі і просто неміг відірватись. Пройшов за пару днів майже нонстопом. Рекомендую
Зараз качається кіберпанк 2077.
Зараз качається кіберпанк 2077.