Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

Новая версию Dlss занесли
спойлер
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/
Потестил в сталкере2 чуток стало по стабильней с гостингом листьев и привидений на фоне травы, закинул в робокопа то там вообще стабильность и качество картинки топ
Востаннє редагувалось 27.06.2025 10:06 користувачем man1242, всього редагувалось 1 раз.
man1242
Member

Повідомлення

del
Entar
Member

Повідомлення

man1242: 27.06.2025 10:05 Новая версию Dlss занесли
спойлер
Потестил в сталкере2 чуток стало по стабильней с гостингом листьев и привидений на фоне травы, закинул в робокопа то там вообще стабильность и качество картинки топ
А это каждый раз для каждой игры надо вручную делать, или нвидиевская фирменная прога умеет его заменять?
AlexxUnder
Member

Повідомлення

Entar: 27.06.2025 12:21
man1242: 27.06.2025 10:05 Новая версию Dlss занесли
спойлер
А это каждый раз для каждой игры надо вручную делать, или нвидиевская фирменная прога умеет его заменять?
Для Nvidia в Nvidia app выставляешь в настройках под игру - DLSS - Последняя - это и есть 4 версия, если со стороны разработчика позаботились!
Entar
Member

Повідомлення

AlexxUnder: 27.06.2025 14:41 Для Nvidia в Nvidia app выставляешь в настройках под игру - DLSS - Последняя - это и есть 4 версия, если со стороны разработчика позаботились!
А если не озаботились?
BloodyElf
Member

Повідомлення

До речі, а чи варто ставити цю Nvidia app разом з драйвером? Воно реально щось поліпшує?
Бо завжди ставив тільки драйвер.
mult
Member

Повідомлення

BloodyElf
Я поки був експірієнс його ніколи не ставив.
Коли вийшла нвідія ап то почав ставити суто через фільтри для гри.
Можна налаштувати різкість, тіні і інші параметри.
Завдяки цьому не треба ставити решейд.
Іншими штуками нвідія ап не користуюсь, особливо автоматичним налаштуванням ігор, це все вимкнено.
В ручну люба гра налаштовується більш якісніше.
Оновлення драйверів через нвідія ап теж не рекомендують, краще завантажити в ручну і поставити.
Entar
Member

Повідомлення

mult: 27.06.2025 16:50 Коли вийшла нвідія ап то почав ставити суто через фільтри для гри.
Можна налаштувати різкість, тіні і інші параметри.
Завдяки цьому не треба ставити решейд.
В мене до цього ще не дійшли руки) Порадьте будь ласка, чи є якісь гайди як ці фільтри налаштовувати, чи готові пресети щоб не тикати кожного разу "на око"?
mult
Member

Повідомлення

Entar
Вони комбінацією кнопок викликаються прямо в грі.
І там вже можна вибирати пресети і повзунками гратись.
Воно все дуже просто гайди не потрібні, там не готові пресети, а інструменти.
Після налаштування само зберігається і автоматично вмикається при запуску гри.
Але для різних ігор доступні не всі пресети, де більше, де менше.
Для якихось не доступно і жодного.
В принципі мені потрібно небагато, різкість, кларіті в деяких іграх, зміна гами і тп.
Все індивідуально для кожної гри.
Я багато не налаштовую, те що не подобається пробую виправити, як правило це буквально пара налаштувань.
В сталкер 2 вдалось знизити оту постійну темну картинку навіть вдень і проявити деталі в тінях.
FirstTDM
Member

Повідомлення

BloodyElf: 27.06.2025 15:56До речі, а чи варто ставити цю Nvidia app разом з драйвером? Воно реально щось поліпшує?
Да. Имеет смысл ставить. Больше возможностей получается...

Про фильтры в играх уже написали. Про остальные опции - ну там все хорошо видно в самой Nvidia App... Многое полезно - мониторинг хороший...

Ну и драйвера удобно ставить - проблем ни разу не было...
mult
Member

Повідомлення

FirstTDM
Про драйвери, почали не рекомендувати ставити через нвідія ап саме з виходом їх для 50хх лінійки відеокарт.
У мене в самого при оновленні через цей ап, завис комп намертво, допомогло тільки вимкнення з розетки.
Але це не у всіх таке, просто була така вірогідність, може вже виправили.
AlexxUnder
Member

Повідомлення

Barabolya
Junior

Повідомлення

Добрий вечір, підбираю щось бюджєтнє, долярів так за 300 (три хандрєт бакс), чисто під іграшки, соулси/рінгі, хант, в дум тда є бажання побігати ну і з часом в якісь новинки (не обов'язково щоб на ультрах йшло). Хотілося б нову з магазину бо через майнінг щось якось з рук брати якось стремно якщо чесно, по оглядам мене влаштовувала рх 6600 / рх 6600 хт, але нову в магазі вжє не знайдеш тож вибір пал на rx 7600. Судячи з ютубу непогага бюджєтка, під мої потреби має бути саме те, единий мінус як на мене ~ 8гб.
Остання картрчка що у мене була gtx 970, тож що зараз є на ринку цікавого і які там фішечки і технологія я чесно кажучи не в курсі.

Порадьте щось на свій смак.
Можливо хтось користувався 7600 і може розповісти +- данної карточки.
Буду вдячний.
Nortrom
Member

Повідомлення

Судячи з ютубу непогага бюджєтка, під мої потреби має бути саме те, единий мінус як на мене ~ 8гб.
Вам 100 баксов докинуть и купить 9060XT 16GB ;)
Barabolya
Junior

Повідомлення

Nortrom: 28.06.2025 21:14
Судячи з ютубу непогага бюджєтка, під мої потреби має бути саме те, единий мінус як на мене ~ 8гб.
Щось жарту не зрозумів, 9060хт блищько 20к в середньому коштує.

300$*40=12000 грн /+100$= 16000 грн (грубо кажучи). :-/
Vlaad13
Member

Повідомлення

Barabolya: 28.06.2025 22:05
Nortrom: 28.06.2025 21:14
Щось жарту не зрозумів, 9060хт блищько 20к в середньому коштує.

300$*40=12000 грн /+100$= 16000 грн (грубо кажучи). :-/
брате яка 7600 :facepalm:
купляй 5060 за 15к і буде тобі щастя
https://comtrading.ua/prod-videokarta-m ... nt=1012746
вона холоднійша, споживає менше, абскейлер кращий, є трансформер
7600 це найгірший вибір із всіх можливих варіантів - вже краще 4060 чи intel 580 взяти
Геральт
Member

Повідомлення

Хтось може пояснити, як так можна було зробити: накинути пам'яті, збільшити прайс, але 16гігова версія зливає 8гіговій? Так ще й місцями зливає минулому поколінню

Вже думав, що куртка мене здивувати не здатен...
NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 8 GB Review
ilcattivo
Member

Повідомлення

Геральт: 29.06.2025 13:31 Хтось може пояснити, як так можна було зробити: накинути пам'яті, збільшити прайс, але 16гігова версія зливає 8гіговій? Так ще й місцями зливає минулому поколінню

Вже думав, що куртка мене здивувати не здатен...
NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 8 GB Review
В оглядах від Daniel Owen або Hardware Unboxed ця інформація не підтверджується, навіть навпаки 16 гб має перевагу 0-5% навіть коли памʼять не є проблемою. Може були різні по виконанню карти, які працювали на різних частотах
byaka
Member

Повідомлення

це точно не те джероло яку потрiбно довiряти
Востаннє редагувалось 29.06.2025 13:53 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

ilcattivo
The Gainward RTX 5060 Ti 8 GB Ghost comes with a simple, no-frills board design that uses an aluminium fin-stack heatsink that's ventilated by a pair of fans. The card has all the basics covered, such as running the RTX 5060 Ti at reference clock speeds. It even comes with a legacy 8-pin PCIe power connector that some gamers with older PSUs might find convenient. As we mentioned earlier, we got our card for 400 Euros including VAT, which would put it close to the NVIDIA MSRP of $375.

All cards used for comparison are reference designs. When a reference design does not exist, we go the extra mile and buy the closest possible match, which has reference clocks and default power limit.
Відповісти