Всім доброго ранку.Не зміг визначитись в якому розділі створити тему,тому пишу тут і сподіваюсь на толкову пораду.суть проблеми така:кілька днів тому поміняв свій системний диск на більший по об"єму-поставив Samsung 990 evo Plus на 1 Тб,накатав свіжу вінду 11.Спочатку все було норм,але через кілька годин замітив,що інколи пропадає зображення-буквально на 1-2 секунди просто темний монітор...
Встановлював різні версії драйверів нвідіа,іншу версію віндовс (оригінальний образ)-проблема не пропадає.
Материнка гігабайт B6600Ds3AH DDR4,відеокарта Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8192MB ,проц intel core i5 14400F,Монітор 27" Acer VG270Ebmiix підключення до монітора HDMI-HDMI...
Хто в темі,підкажіть де шукати причину негараздів?
Новини
Останні статті і огляди
Проблема з зображенням.
-
Азазелло
Member
-
Fen1xz
Member
Совет банальный, но вы пробовали продуть hdmi на мониторе от пыли и почистить\перевоткнуть кабель? У меня год назад была похожая история, только я ничего не добавлял в систему, просто отключал для чистки. Начались рандомные отключения монитора на 1-2 секунды в черный экран, уже и на видеокарту грешил и на дрова и на то что во время чистки я что-то из мелочёвки сбить мог. Оказалось что когда доставал кабель кусочек пыли попал в разъем на мониторе и вот он и давал такие проблемы. Продул, плотно перевоткнул кабель и проблема ушла.
-
Азазелло
Member
Кабель перепідключав,але не продував...Зараз попробую,дякую за пораду.Fen1xz: ↑ 28.06.2025 08:04 Совет банальный, но вы пробовали продуть hdmi на мониторе от пыли и почистить\перевоткнуть кабель? У меня год назад была похожая история, только я ничего не добавлял в систему, просто отключал для чистки. Начались рандомные отключения монитора на 1-2 секунды в черный экран, уже и на видеокарту грешил и на дрова и на то что во время чистки я что-то из мелочёвки сбить мог. Оказалось что когда доставал кабель кусочек пыли попал в разъем на мониторе и вот он и давал такие проблемы. Продул, плотно перевоткнул кабель и проблема ушла.
Отправлено спустя 1 час 50 минут 14 секунд:
Здається проблема вирішена...зайшов в Біос і побачив,що відключена Secure boot,включив і тепер зображення не пропадає.Як воно між собою звязано-не знаю,але поки що норм.
-
pelia
Member
У мене таке через статику було, заземлив і зникло