Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
heidfeld
Member

Повідомлення

VolandInferno: 26.06.2025 17:07 Я вже мовчу що всі бюджетні Тріангли - всі хлам. Я їх переслухав вдосталь. А це барахло за 250уе навіть соромно порівнювати :lol: ну ти канєшно видав 25 річне барахло))))
От ты свистун, ни на одном hi-fi форуме никто и никогда не говорил что triangle тех лет (made in france) это хлам, даже бюджетные колонки типа stella все нахваливали. Та и всю серию Titus.
И что же ты из triangle слушал, а ну поделись.
25 річне барахло))))
ну-ну. вот как раз в те годы делали вещи, а не маркетинговую хрень как сейчас (типа впаривания китайского усилка класса D за 5к зелени :gigi: )
VolandInferno
Member

Повідомлення

heidfeld: 26.06.2025 18:56И что же ты из triangle слушал, а ну поделись.
Я акустикою більше 10 років займався, можу тобі дистрибутора Транглів сказати. Цей хлам взагалі ніхто не хотів купляти, на них дилерський дісконт іноді робився в -70. Слухай не розказуй мені, а? Не доріс ще.
heidfeld: 26.06.2025 18:56вот как раз в те годы делали вещи,
:lol: Да-да-да. Особливо за 250уе. Собівартість акустики за 250уе - десь доларів 30-40, може й менше.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
heidfeld: 26.06.2025 18:56типа впаривания китайского усилка класса D за 5к зелени
Заздрість - це погано. Важко тобі по життю буде з такою токсичністю. Може ти маєш фізичні вади і інвалід, сидиш цілими днями вдома, ображений на всіх и среш в інтернеті постійно? Я знаю таких персонажів.
Реально задовбав своїм спамом
heidfeld
Member

Повідомлення

VolandInferno: 26.06.2025 19:22 Я акустикою більше 10 років займався, можу тобі дистрибутора Транглів сказати. Цей хлам взагалі ніхто не хотів купляти, на них дилерський дісконт іноді робився в -70. Слухай не розказуй мені, а? Не доріс ще.
Ладно, Triangle г, скажи что тогда крутое на твой вкус тех лет. Хоть пару моделей.
VolandInferno: 26.06.2025 19:22 :lol: Да-да-да. Особливо за 250уе. Собівартість акустики за 250уе - десь доларів 30-40, може й менше.
прям как твои, усилок китайский думаю на алишке их по 5$ толкают. +корпуса и динамики. Ну может 250 у.е по себестоимости и выйдут.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Оце я понімаю утилітарний підхід до розташування акустики. Лойс.
спойлер
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 26.06.2025 17:17Тай пів вітальні на систему в квартирі діти і жінка тебе зненавидять якщо кімнат 3
Тут треба тримати баланс. Я, наприклад, взагалі рідко сиджу музику слухаю цілеспрямовано, здебільшого я щось роблю вона грає, здебільшого Дженели відкритим звуком, хоча буває й в навушниках, в мене окрема кімната для цього, та голосно я не люблю слухати, бо думки плутаються
AFU_power
Member

Повідомлення

А мала бути в Японії з японськими конденсаторами з зарядки докомо
Radio Bay
Member

Повідомлення

VolandInferno: 26.06.2025 21:14Оце я понімаю утилітарний підхід до розташування акустики
Рулетка, я так розумію, пісюна міряти :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

Filabatya: 26.06.2025 17:17 Щоб отримати топовий звук ти полюбому впаяшся в 5к+ а от шанс побудувати херню збільшується від кількості компонентів. Тай пів вітальні на систему в квартирі діти і жінка тебе зненавидять якщо кімнат 3 :lol:
у мене 3 кімнати і одну я забрав собі під кабінет і слухати аудіо і дивитися фільми. Дитина і дружина навпаки раді що таке є.
Filabatya
Member

Повідомлення

Radio Bay
спойлер
Маестро, а шо скажете по цій модельці як головному конкуренту. кіллер фіча тайп сі інпут, тупо в ноут і все) і ще цікавить з вашого досвіду як цей твітер звучить, можливо чули якісь адами?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 27.06.2025 04:46а шо скажете по цій модельці як головному конкуренту
Цікаво, але не чув. Інтуїтивно я би дивився у сторону iLoud, але цап на борту то цікаво, так, приклад до ноуту, було б супер
Filabatya: 27.06.2025 04:46ще цікавить з вашого досвіду як цей твітер звучить, можливо чули якісь адами?
Якісь А серії чув, типа А4, це їх самі популярні. Запам'яталися, що дуже сухий звук, що для студії норм, але не для побуту. З відгуків, сухість Адамів лікується лампою, як попереднім підсилювачем

Відправлено через 5 годин 41 хвилину 47 секунд:
А, згадав, ще мультібітом Адами лікуються, в мене знайомий лікував Adam А4 Schiit Multibit2. Після розчарування Топпінгом був у захваті на рівні "все переслухую"
VolandInferno
Member

Повідомлення

ля, як же вони починають грати, це просто космос, прям..мій шок в шоці :eek: КЕФ-и були файні, але це реально некст левел
heidfeld
Member

Повідомлення

VolandInferno: 27.06.2025 15:37 ля, як же вони починають грати, це просто космос, прям..мій шок в шоці :eek: КЕФ-и були файні, але це реально некст левел
С китайским усилителем класса D? не смеши :gigi: Запиши видос как же они играют, а то чем терзают смутные сомнения, что они мультимедийную акустику типа Свен переиграют :lol: :lol: :lol:
VolandInferno
Member

Повідомлення

:facepalm:

Відправлено через 8 хвилин 49 секунд:
Radio Bay
Короче, трохи загорівся цим Pink Faun SPDIF, почитав, погуглив, крута штука з технологічної сторони і грамотно зролена з інженерної точки зору. Напевно буду шукати як купити. Ну якщо в умовних 500уе вкладусь, більше - то вже трохи задорого буде...напевно. Гулять так гулять, раз живьом. Думаю на Дінах ефект має бути відчутним.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Filabatya: 27.06.2025 04:46 Radio Bay
спойлер
Маестро, а шо скажете по цій модельці як головному конкуренту. кіллер фіча тайп сі інпут, тупо в ноут і все) і ще цікавить з вашого досвіду як цей твітер звучить, можливо чули якісь адами?
Якісь вони маленьки.
Я б дивився на пару пасив + міні підсилювач, наприклад Emotiva Airmotiv XB2 + Fosi Audio ZA3.
Filabatya
Member

Повідомлення

цей комплект вдвічі дорожчий не враховуючи кабелів і ще джерело треба додати вийде 1К а тут 350
Radio Bay
Member

Повідомлення

VolandInferno: 27.06.2025 16:23Думаю на Дінах ефект має бути відчутним
В мене з USB ефект був "А що так можна було?" 😊

По суті воно працює як конвертор. Такий же ефект. З мого досвіду використовувати без зовнішнього БЖ не має сенсу, я використовую iFi iPowerX заради компактності. Порівняно з їх iPower різниця велика, а з БЖ від мобіли космос. З мобільним грае, як від компового БЖ, в тонкощі не вслуховувався. Сорти дупи не цікаві
VolandInferno
Member

Повідомлення

Трохи є компрессія, але..)
В них дуже багато саунду.

Потім може ще пару запишу)
heidfeld
Member

Повідомлення

VolandInferno: 28.06.2025 16:15 Трохи є компрессія, але..)
ну шо я тебе скажу. через динамики в мониторе звучит так себе :laugh: на уровне Свена за 300 грн. Ну от китайского усилителя класса Д я др. и не ожидал B-) :gigi:
walkman3000
Member

Повідомлення

heidfeld: 27.06.2025 15:58Запиши видос как же они играют, а то чем терзают смутные сомнения, что они мультимедийную акустику типа Свен переиграют
Зображення
tablestikus
Member

Повідомлення

VolandInferno: 28.06.2025 16:15 Трохи є компрессія, але..)

Потім може ще пару запишу)
Чи то ютуб чи то колонки (але думаю що звісно ютуб) ріжуть деталізацію та глуховато. Запустив окремо цю пісню у себе паралельно з твоїм записом - сильно відрізняється. Хоча загальне враження відео дало що вони досить класні.
Відповісти