OpenWrt

Локальные сети и Интернет
Ответить
Автор
Member

Прошив xiami ax3000t. Тепер хочу налаштувати. Встановив adblock, але в сам адблок зайти і налаштувати не можу, ніде в меню немає пункту сервіс. Хто дружить із цією прошивкою, що я роблю не так? Прошивка 24.10 чиста офіційна.
Alexsandr
Member

Не проще DNS указать который рекламу режет? Не все вырежет, но не мало.
EvgeniyK86
Member

Alexsandr
Та може, але ж є в функція адблок в openwrt, то хотілось би розібратись. DNS наскільки я розумію буде і швидкість різати?
Grava
Member

EvgeniyK86
luci-app-adblock установлен?
Чому не adguard home?
EvgeniyK86
Member

Grava
Не встановлював. Не адгвард бо я не знаю що то таке. Адблок мені знайомо і саме це попало першим у кількох відео які я передивлявся.

Відправлено через 48 секунд:
Grava
То треба встановити Люсі адблок? Чи краще адгвард?
AFU_power
Member

Grava: 13.06.2025 18:54Чому не adguard home?
так адблок включає в себе списки адгарда, ті самі яйця тільки в профіль

Відправлено через 35 секунд:
EvgeniyK86: 13.06.2025 19:17То треба встановити Люсі адблок? Чи краще адгвард?
щоб з'явилась меню в вебморді треба, якщо можеш налаштувати по ссш, то не обов'язково
EvgeniyK86
Member

AFU_power
Дякую. Розібрався
vdemeshko
Member

Grava: 13.06.2025 18:54 EvgeniyK86
luci-app-adblock установлен?
Чому не adguard home?
adguard home вроде много памяти жрет.. для 256мб не факт что удачный вариант будет - luci adblock вроде более легковесный AFAIK
Васильович
Member

Grava: 13.06.2025 18:54Чому не adguard home?
AdGuard був заснований у 2008 році в Росії, але з 2014 року компанія офіційно зареєстрована на Кіпрі, де й розташована її штаб-квартира — у місті Лімасол A B. Наразі компанія працює під юрисдикцією Кіпру, що означає дотримання законодавства ЄС, зокрема GDPR.
Розробкою займається компанія AdGuard Software Limited, а серед її засновників — Андрій Мєшков, Ігор Лук’янов та Олександр Полінов. Хоча частина команди розробників досі базується в Росії, компанія позиціонує себе як міжнародну і прозоро повідомляє про свою структуру.
Такий собі бекграунд ;)
P.S. Особисто я тримаю інстанс Pi-hole для аналогічних задач.
Alexsandr
Member

EvgeniyK86: 13.06.2025 18:08 DNS наскільки я розумію буде і швидкість різати?
Не повинен. віт тільки відповідає за аналіз запитів яке ім'я я яку відповідь дати. Тільки затримка до серверу.
Ответить