Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
DEVES
Member
VolandInferno
Неужели Dynaudio Focus 10 настолько "плохи", что требуют покупки дополнительной китайской погремушки?
Неужели Dynaudio Focus 10 настолько "плохи", что требуют покупки дополнительной китайской погремушки?
-
VolandInferno
Member
Да. Чи по третьому разу одне й те саме писати?DEVES: ↑ 25.06.2025 16:47Неужели Dynaudio Focus 10 настолько "плохи", что требуют покупки дополнительной китайской погремушки?
1. Звідки ви взяли що я її зараз купив?
2. Я писав для чого ця "погремушка". В неї є конкретна задача.
3. Як корелюється якість USB-to-SPDIF конвертора з акустикою? Чого вона мають бути "плохі" чи не "плохі"
Задача - забрати цифру з ПК по коаксіалу. Вона(задача) була в мене значно раніше, ще коли KEF LS50 WII використовував.
Я не люблю ні оптику, ні USB. Якщо є можливість забрати сигнал по коаксиалу - тільки так і ніяк інакше.
Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:

-
Hotspur
Member
ну такий, не зовсім маленькийMSiAventador: ↑ 24.06.2025 20:57Єдиний маленький-маленький мінус .... ціна 235 000,00 грн
-
DEVES
Member
VolandInferno
Т.е. Dynaudio Focus 10 всё же норм аккустика? Это владелец сам себе что-то там придумал?
Т.е. Dynaudio Focus 10 всё же норм аккустика? Это владелец сам себе что-то там придумал?
-
VolandInferno
Member
Ви взагалі про що? Хто що придумав? Якійсь потік підсвідомості. Якій владєлєц?DEVES: ↑ 25.06.2025 18:51Т.е. Dynaudio Focus 10 всё же норм аккустика? Это владелец сам себе что-то там придумал?
В мене акустика приєднана через коаксіальний дріт до ПК через конвертор цифрових сигналів(це не ЦАП). Не розумію що тут не зрозумілого. По іншому це ніяк не зробити, взагалі і ніяк.
Єдиний напрямок в якому можна розвиватись - це вищий рівень самого цього конвертору. Все.
-
DEVES
Member
VolandInferno
Значит всё же Dynaudio Focus 10 нуждаются в дополнительной приблуде и самостоятельно не могут качественно воспроизводить звук?
По оптике нули и еденицы кривые?
Значит всё же Dynaudio Focus 10 нуждаются в дополнительной приблуде и самостоятельно не могут качественно воспроизводить звук?
По оптике нули и еденицы кривые?
-
VolandInferno
Member
ясно
-
Radio Bay
Member
А по USB с выхода на мамке нули и единицы вообще полная срань, так что даже у STlab U-710 нули более нулястые, а единицы более единястые. Я не шучуDEVES: ↑ 25.06.2025 19:13По оптике нули и еденицы кривые?
-
Radio Bay
Member
З вихідом SPDIF можна взагалі його позбутися, не знаю, що буде ліпше, тут теорія на рівня банальної логіки не працює, але виходи Пінки робити вміють.VolandInferno: ↑ 25.06.2025 18:58Єдиний напрямок в якому можна розвиватись - це вищий рівень самого цього конвертору
З приводу цапу я розумію аргументацію, але я прихильник усе тестити
-
VolandInferno
Member
Я почитаю за них, цікаві девайсиRadio Bay: ↑ 26.06.2025 09:44але виходи Пінки робити вміють.
-
Radio Bay
Member
Що мене привабило, не потрібен зайвий девайс та дроти. В мене також мультимедійний сетап.VolandInferno: ↑ 26.06.2025 10:30Я почитаю за них, цікаві девайси
До речі, а Діни тихо грати вміють? Типа тихесенько радіо скушаєш, займаєшся чимось або верха ти низ просідають та середина блекне? У повнорозмірі таке часто буває, перетворюється на "бабусина радіо". Дженели вміють
-
VolandInferno
Member
Оце якраз самий кайф, типу як якась просунута тонкомпенсація. Тихенько вони грають дуже круто, динаміка не просідає взагалі. В мене цієї ночі були нічні роботи до 4 ранку, я слухав ВВ фоном, що голос, що бас гітара, що бочка - все було цілком повнорозмірне, тобто акустика не перетворювалась на радіоточку.Radio Bay: ↑ 26.06.2025 10:38До речі, а Діни тихо грати вміють?
ну і також, вони ще гріються, я може суммарно зараз годин 10 наслухав:)
Але є в них один дуже всратий мінус, з точки зору юзабіліті. Вони автоматично вимикаються після 20 хвилин простою. Трохи дратує. І це не вимикається. Вже написав в суппорт Дінаудіо.
-
Radio Bay
Member
Круто, для побуту у ближньому полі це саме те. Це один з факторів, чому повнорозмір на столі таке собі, пробував заради експерименту але є припущення, що то більш питання до підсилювача ніж до акустики, що підсилювач при малому навантаженні не просідає по динаміці. Не раз чув, що саме лампові усі це вміють, але підтримувати город з 4-6 ламп не готовий, в мене вони взагалі як витратний матеріал, але в мене вона одна. Чув назву такого гибридного рішення, як "гармонізатор"VolandInferno: ↑ 26.06.2025 10:45Тихенько вони грають дуже круто, динаміка не просідає взагалі
-
MSiAventador
Member
Це не баг а фіча, сумніваюсь що існує таємне комбо на пульті що вимикає стендбай.VolandInferno: ↑ 26.06.2025 10:45
Але є в них один дуже всратий мінус, з точки зору юзабіліті. Вони автоматично вимикаються після 20 хвилин простою. Трохи дратує. І це не вимикається. Вже написав в суппорт Дінаудіо.
-
Radio Bay
Member
В мене на деяких девайсах було, на Adam Sub7 100 пудів, свічем сзаду. На Дженелах може тоже, влом у документаху лізти чи відключаеться свічем, там усе на свічах.MSiAventador: ↑ 26.06.2025 13:53Це не баг а фіча, сумніваюсь що існує таємне комбо на пульті що вимикає стендбай.
Там є європейські правила з енергозбереження. Стенбай повинен бути обов'язково. Головне, щоб був миттєвий перехід. Дженели засинають/прокидаються, не помічаю. Взагалі їх не торкаюсь, тільки пил стерти
-
vmsolver
Member
У некоторых есть, в стареньком сабвуфере Adam Sub8 внизу сзади была кнопка отключения стендбая, выше человек пишет аналогичное о чуть другой модели (я правда такой не видел). А на мониторах А7 от этой же фирмы не было сна, но это старые, без Д класса ещё.MSiAventador: ↑ 26.06.2025 13:53Це не баг а фіча, сумніваюсь що існує таємне комбо на пульті що вимикає стендбай.
Такое впечатление, что если усилитель Д класса, то стендбай там есть из коробки.
-
VolandInferno
Member
MSiAventador: ↑ 26.06.2025 13:53Це не баг а фіча, сумніваюсь що існує таємне комбо на пульті що вимикає стендбай.
На KEF стендбай можна було вимкнути в додатку. Я думаю це програмне обмеження.vmsolver: ↑ 26.06.2025 15:23Такое впечатление, что если усилитель Д класса, то стендбай там есть из коробки.
-
heidfeld
Member
Интересно. это поделие D класса переиграет такие полки как Triangle Stella Es и усилок не курильщика?
-
VolandInferno
Member
Ти продовжуеш далі позоритись. Таков путь.heidfeld: ↑ 26.06.2025 17:06Интересно. это поделие D класса переиграет такие полки как Triangle Stella Es и усилок не курильщика?
Я вже мовчу що всі бюджетні Тріангли - всі хлам. Я їх переслухав вдосталь. А це барахло за 250уе навіть соромно порівнювати
А поделіє - це весь твій ніпонсько-яойно-підвальний хлам.
Востаннє редагувалось 26.06.2025 17:18 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Щоб отримати топовий звук ти полюбому впаяшся в 5к+ а от шанс побудувати херню збільшується від кількості компонентів. Тай пів вітальні на систему в квартирі діти і жінка тебе зненавидять якщо кімнат 3