Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Patruletz
Member

Повідомлення

mult: 26.06.2025 09:4650хх лінійка карт якась максимально підозріла, прибрали хот спот, величезні проблеми з драйверами.
у червоних його раніше не було і жили спокійно, а тут прямо армагеддон стався :laugh:
з лютого на 5080, жодної проблеми з драйвером :-/
mult: 26.06.2025 09:46що нвідія накосячила саме з кристалами до нових карт, які програмно пробують вирішити
там накосячили не в ігрових картах, а в робочих і тут даже новина була :rotate:
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 26.06.2025 10:30
AlexxUnder: 26.06.2025 10:23
Может они тестируют с выключенными вертушками? Я так тоже могу любую карту облить помоями :lamer:
Я думаю що просто в RTX50XX стало бiльше невдалих экзеплярiв.А ще виробники постiйно на чомусь економлять
на качестве кулеров у китайцев :D
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 26.06.2025 10:31
byaka: 26.06.2025 10:30
Я думаю що просто в RTX50XX стало бiльше невдалих экзеплярiв.А ще виробники постiйно на чомусь економлять
Ну це ви даремно,я зараз не згадаю rtx5070 чи rtx5080, нещодавно дивився порiвння плат вiдеокарт i там виявилось що всi поставили дорожчi компоненти ,а асус тупо бюджетнi "Сiки".Що натякає на вищi теператури на VRM
alumem
Member

Повідомлення

byaka
они там как всегда мосфеты другие ставлят, некоторые говорят что они дешевле/хуже
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 26.06.2025 10:38

Ну це ви даремно,я зараз не згадаю нещодавно дивився порiвння плат вiдеокарт i там виявилось що всi поставили дорожчi компоненти ,а асус тупо бюджетнi "Сiки".Що натякає на вищi теператури на VRM
Та вопросов к самой карте ноль, только что повальный брак кульков как факт. У самого попались кулера с писком, осуждаю в крайней степени хотя тот же мси трио как и сус сразу переплата на 8-10т грн была :rotate: У знакомого сапфирка рх7900хт новая приехала с коробки хрустят дросселя :lol:
Асус серия прайм это инвалид с коробки, у человека что сверху скидывал хорошие цифры а вот уже у 5080 прайм при комнатной +20 на тестах у людей было 74+ при 1900 оборотов а летом привет 84+ и 2200 :D что там говорить про врам и другие компоненты.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Ну це ви даремно,я зараз не згадаю rtx5070 чи rtx5080, нещодавно дивився порiвння плат вiдеокарт i там виявилось що всi поставили дорожчi компоненти ,а асус тупо бюджетнi "Сiки".Що натякає на вищi теператури на VRM
Конкретно зараз Прайм коштує як МSI gaming - виходячи з ціни краще беріть геймінг там все точно гаразд з усім.
byaka
Member

Повідомлення

Vlaad13: 26.06.2025 10:58
Конкретно зараз Прайм коштує як МSI gaming - виходячи з ціни краще беріть геймінг там все точно гаразд з усім.
Я б хотiв в мсi тихий бioc,а то 1500об на стендi це непогано, але лiтом будть перевалювати за 2000об що не дуже тихо
Зараз дивлюся на MSI RTX 5070 16G VANGUARD SOC,але порiбно чекати коли буде в нормальних магазинах
BloodyElf
Member

Повідомлення

man1242: 26.06.2025 10:54 Асус серия прайм это инвалид с коробки
В чому саме? Мова йде про всі чи тільки про 5080? Пару сторінок назад кидав огляд від французів з розбором кількох 5070. Серед 6-ти карт Асус Прайм ставили на 1/2 місце по охолодженню/температурі, тиші і компоновці плати.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Vlaad13: 26.06.2025 10:58 Конкретно зараз Прайм коштує як МSI gaming - виходячи з ціни краще беріть геймінг там все точно гаразд з усім.
Тільки на геймінг через одну пишуть про писк дроселів. У асус прайм, несподівано, майже не зустрічається писк.
Vlaad13
Member

Повідомлення

BloodyElf: 26.06.2025 11:22
man1242: 26.06.2025 10:54 Асус серия прайм это инвалид с коробки
В чому саме? Мова йде про всі чи тільки про 5080? Пару сторінок назад кидав огляд від французів з розбором кількох 5070. Серед 6-ти карт Асус Прайм ставили на 1/2 місце по охолодженню/температурі, тиші і компоновці плати.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Vlaad13: 26.06.2025 10:58 Конкретно зараз Прайм коштує як МSI gaming - виходячи з ціни краще беріть геймінг там все точно гаразд з усім.
Тільки на геймінг через одну пишуть про писк дроселів. У асус прайм, несподівано, майже не зустрічається писк.
С праймом все гаразд - тут я підтверджую
Дроселі це лотерея
Тут головне Гігу не купити :laugh:
Striker
Member

Повідомлення

Vlaad13: 26.06.2025 11:39тут я підтверджую
Ну, раз ви підтверджуєте, то точно треба брати. :lol:
AlexxUnder
Member

Повідомлення

Striker: 26.06.2025 13:57
Vlaad13: 26.06.2025 11:39тут я підтверджую
Брак может быть в любой линейке, просто выскакивает он чаще всего в самой популярной, которую берут люди. Надеюсь не надо объяснять почему?
По поводу лишних звуков дросселей ASUS 5070 PRIME - если у кого попалась! Снимите видео, покажите! Даже интересно попалась ли кому?
У меня прямо в видео можно послушать и дросселей вы не услышали? БП 700W (польский, если не ошибаюсь) Kolink KL-700M, 80 Plus Bronze.
Vlaad13
Member

Повідомлення

AlexxUnder: 26.06.2025 14:01
Striker: 26.06.2025 13:57
Брак может быть в любой линейке, просто выскакивает он чаще всего в самой популярной, которую берут люди. Надеюсь не надо объяснять почему?
По поводу лишних звуков дросселей ASUS 5070 PRIME - если у кого попалась! Снимите видео, покажите! Даже интересно попалась ли кому?
У меня прямо в видео можно послушать и дросселей вы не услышали? БП 700W (польский, если не ошибаюсь) Kolink KL-700M, 80 Plus Bronze.
У вас все те саме - що й мені писали про мою гігу 4070. Пишу - не шумить, всі мені пишуть ні Гіга ця шумить, скидую відос, пишуть це тільки твоя не шумить, зате вона гріється, пишу не гріється і скидую тести, мені пишуть то тобі пощастило вони гріються :lol: :lol: :lol:
Наші мамині експерти знають краще як поводить себе відяха - навіть краще за власника цієї відяхи :laugh:
Це типова ситуація для цього форуму так що не дивуйтесь. :)
byaka
Member

Повідомлення

Vlaad13: 26.06.2025 14:38
AlexxUnder: 26.06.2025 14:01

У вас все те саме - що й мені писали про мою гігу 4070. Пишу - не шумить, всі мені пишуть ні Гіга ця шумить, скидую відос, пишуть це тільки твоя не шумить, зате вона гріється, пишу не гріється і скидую тести, мені пишуть то тобі пощастило вони гріються :lol: :lol: :lol:
Наші мамині експерти знають краще як поводить себе відяха - навіть краще за власника цієї відяхи :laugh:
Пикол в тому що ймовiрнiсть зараз отримати вiдеокарту з шумними дроселями дуже висока.В мене останні 5 вiдеокарт були з шумом,непотрiбно нiкому нiчого доводити тому що ви не можете гаранувати що людина отримає вiдеокарту без шуму.
FirstTDM
Member

Повідомлення

Vlaad13: 26.06.2025 14:38Наші мамині експерти знають краще як поводить себе відяха - навіть краще за власника цієї відяхи. Це типова ситуація для цього форуму так що не дивуйтесь.
Полностью поддерживаю! :beer:

"Мамкины эксперты" всегда уверены, что ВСЁ шумит, ВСЁ перегревается и ВСЁ оверпрайс :lol:
byaka: 26.06.2025 15:05В мене останні 5 вiдеокарт були з шумом
У меня за последние 5 лет наверное больше сотни видях (3080, 4070/Ti, 4080/Super, 4090, 5070Ti, 5080...) попались по дороге (офис, знакомые, друзья...) и ни одна не шумела! Правда все видяхи были выше среднего от Asus или MSI.

Вот просто интересно - а можно конкретные названия всех пяти видях, которые шумели?
Vlaad13
Member

Повідомлення

byaka: 26.06.2025 15:05
Vlaad13: 26.06.2025 14:38
Пикол в тому що ймовiрнiсть зараз отримати вiдеокарту з шумними дроселями дуже висока.В мене останні 5 вiдеокарт були з шумом,непотрiбно нiкому нiчого доводити тому що ви не можете гаранувати що людина отримає вiдеокарту без шуму.
Ви пропонуєте взагалі перестати купляти відяхи? Бо можна ж дроселі отримати. Ви якесь своє рішення можете запропонувати?
byaka
Member

Повідомлення

Vlaad13: 26.06.2025 16:01
byaka: 26.06.2025 15:05
Ви пропонуєте взагалі перестати купляти відяхи? Бо можна ж дроселі отримати. Ви якесь своє рішення можете запропонувати?
Пропоную не сперечатися тому що вам повезло,могло бути зовсшiм навпаки ;)
Hells Angels
Member

Повідомлення

byaka: 26.06.2025 16:09Пропоную не сперечатися тому що вам повезло,могло бути зовсшiм навпаки
он вообще из сотни карт не получил ни одной "бракованой" везение прям несусветное, конечно верим :laugh:
FirstTDM
Member

Повідомлення

byaka: 26.06.2025 16:09Пропоную не сперечатися тому що вам повезло,могло бути зовсшiм навпаки
Всем нам повезло! :D

Где примеры пяти видях, которые шумели?

Не, ну вот я серьезно не понимаю - т.е. покупаем последовательно ПЯТЬ видеокарт и все они шумят? Теоретически такое, конечно, может быть, но практически... :rotate:
byaka
Member

Повідомлення

FirstTDM: 26.06.2025 15:42
Vlaad13: 26.06.2025 14:38Наші мамині експерти знають краще як поводить себе відяха - навіть краще за власника цієї відяхи. Це типова ситуація для цього форуму так що не дивуйтесь.
Полностью поддерживаю! :beer:

"Мамкины эксперты" всегда уверены, что ВСЁ шумит, ВСЁ перегревается и ВСЁ оверпрайс :lol:
byaka: 26.06.2025 15:05В мене останні 5 вiдеокарт були з шумом
У меня за последние 5 лет наверное больше сотни видях (3080, 4070/Ti, 4080/Super, 4090, 5070Ti, 5080...) попались по дороге (офис, знакомые, друзья...) и ни одна не шумела! Правда все видяхи были выше среднего от Asus или MSI.

Вот просто интересно - а можно конкретные названия всех пяти видях, которые шумели?
У мене були все тiж асуси та мсi середього рiвня: геймiнги,стрiкси та одна evga ftw. Iз останiх взяв asus dual rtx4060ti щоб пересидiти,в другому компi була msi rtx4060 gaming x.

Отправлено спустя 8 минут 38 секунд:
FirstTDM: 26.06.2025 16:13
Всем нам повезло! :D

Где примеры пяти видях, которые шумели?

Не, ну вот я серьезно не понимаю - т.е. покупаем последовательно ПЯТЬ видеокарт и все они шумят? Теоретически такое, конечно, может быть, но практически... :rotate:
уточню що це були рiзнi вiдеокарти рiзних рокiв
FirstTDM
Member

Повідомлення

byaka: 26.06.2025 16:30У мене були все тiж асуси та мсi середього рiвня: геймiнги,стрiкси та одна evga ftw. Iз останiх взяв asus dual rtx4060ti
Спасибо за информацию!

Но что-то тут не то: Asus ROG STRIX 3080/4080 брали десятками за эти годы - всё работало без проблем.

Про 4060 ничего не скажу, тем более про DUAL... наверное в этом дело: младшие модели ниже хх80 и с двумя кулерами - это же совсем другое множество видях.
Відповісти