Хоча в кошику ціну пише зі знижкою навіть з одним товаромПромокод -5% без акційних товарів на ДРУГУ покупку - 01.06 - 30.06:
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
ilcattivo
Member
У когось вийшло замовити в click.ua з промокодом 5%? Там внизу написано
-
FirstTDM
Member
Хм... ну, например, тот же европлюс уже больше 20-и лет стабильно видяхи привозит - это я так, для справки... так что если не знаете, то не пишите фигниPatruletz: ↑ 24.06.2025 22:23я можу зробити фопа дати 20 років гарантії за 30к і закрити його на наступний день. Тому коли пишете що от є такі ціни то хоча би цікавтесь тим магазином і не радьте повної фігні іншим.
-
alumem
Member
ilcattivo
Человек уже сделал первую покупку и ему дали скидку на 2ю покупку, поняли?
Человек уже сделал первую покупку и ему дали скидку на 2ю покупку, поняли?
-
ilcattivo
Member
Не понял, тогда почему они капсом написали ДРУГУ, а не на наступні покупки?)alumem: ↑ 24.06.2025 22:49 ilcattivo
Человек уже сделал первую покупку и ему дали скидку на 2ю покупку, поняли?![]()
Немного конфузит формулировка, обычно это звучит так: покупаешь два товара, а скидка дается на тот товар что дешевле
-
Patruletz
Member
пошуком по форуму б'ється остання згадка у 17 році, тому таке собі возить 20 роківFirstTDM: ↑ 24.06.2025 22:47так что если не знаете, то не пишите фигни
-
ilcattivo
Member
Ладно, зачем гадать если можно проверить
.
Уже заказал 5070 (не в click), тоже MSI Gaming Trio, но цена на 5070 Ti с промокодом уж очень вкусная
Уже заказал 5070 (не в click), тоже MSI Gaming Trio, но цена на 5070 Ti с промокодом уж очень вкусная
-
alumem
Member
ilcattivo
Формулировка д*рьма, согласен.
По факту действует на следующие покупки ибо промокод многоразовый.
про 2% летишоп не забудьте если уж надумаете.
Вкусная цена была на 5070ti gamepro за 37200)(со всеми скидками офк)
Формулировка д*рьма, согласен.
По факту действует на следующие покупки ибо промокод многоразовый.
про 2% летишоп не забудьте если уж надумаете.
Вкусная цена была на 5070ti gamepro за 37200)(со всеми скидками офк)
-
FirstTDM
Member
Серьезно? По форуму проверяем?Patruletz: ↑ 24.06.2025 23:09пошуком по форуму б'ється остання згадка у 17 році, тому таке собі возить 20 років
Ну зайдите на сайт европлюса, посмотрите доки... вы же на слово не поверите, что я там 20 лет тому назад покупал и до сих пор там несколько старых менеджеров осталось.
И осторожнее в оценках того, в чем не разбираетесь
-
Patruletz
Member
а що не так з форумом? мені простіше почитати відгуки на форумі чим де небудь.FirstTDM: ↑ 24.06.2025 23:22 По форуму проверяем?
так я бачу ваші оцінки в різних темах, особливо про інтел 265кFirstTDM: ↑ 24.06.2025 23:22И осторожнее в оценках того, в чем не разбираетесь
-
FirstTDM
Member
Изумительная логикаPatruletz: ↑ 24.06.2025 23:26так я бачу ваші оцінки в різних темах, особливо про інтел 265к
Всё. Финиш. Ваш уровень знаний про железо (глупый юмор про процессоры) и IT-рынок (не зная ничего - выносить вердикт по компании) мне понятен.
-
Patruletz
Member
FirstTDM
ну я ж не пишу нон-стоп що мсі геймінг топ за свої гроші і її потрібно купувати, і більше ніяких карт не існує як то робите ви з асус таф
мінуси на форумі то хороший маркер знань, не подобається що мінусять не пишіть те в чому не шарите
ну я ж не пишу нон-стоп що мсі геймінг топ за свої гроші і її потрібно купувати, і більше ніяких карт не існує як то робите ви з асус таф
мінуси на форумі то хороший маркер знань, не подобається що мінусять не пишіть те в чому не шарите
-
FirstTDM
Member
Странно - я был уверен, что +/- это только эмоции, а не знания... и вижу, что в основном это так...Patruletz: ↑ 25.06.2025 00:12мінуси на форумі то хороший маркер знань, не подобається що мінусять не пишіть те в чому не шарите
Ладно... зафлудили ветку мы основательно... на самом деле это совсем разные задачи:
1) Выбрать видеокарту
2) Выбрать фирму, где купить конкретную видеокарту...
-
alumem
Member
Patruletz
Ну так чел фанат асуса и дела, ты что-то другое от него ожидаешь?
Ну так чел фанат асуса и дела, ты что-то другое от него ожидаешь?
-
Patruletz
Member
alumem
адекватних і обгрунтованих порад, а то людина шукає 5070 прям дві моделі написав, де ціна 30к ... а тут порада прям брати старшу карту на 100 баксів дороще, а чи є у людини ті 100 баксів зверху?
адекватних і обгрунтованих порад, а то людина шукає 5070 прям дві моделі написав, де ціна 30к ... а тут порада прям брати старшу карту на 100 баксів дороще, а чи є у людини ті 100 баксів зверху?
-
byaka
Member
Асус на першому тiльки тому що у PALIT RTX 5070 GAMINGPRO дроселi просто жесть якi шумнi попалися,радiатор всеж кращий у палiтаBloodyElf: ↑ 24.06.2025 22:16 Може комусь буде цікаво, огляд від французького каналу 6-ти відеокарт 5070 від різних виробників, з розбором та оглядом систем охолоджування та плат.
Як я зрозумів, з тих що оглядалися Asus Prime поставив на перше місце по сукупності збірка/температура/тиша.
Принаймні можна зблизька порозглядати, що там в середині.
-
Striker
Member
З того, що я читав і дивився перед купівлею відеокарти, проблеми з дроселями у Palit, MSI, Asus - приблизно однаково. У когось норм відразу, а хтось вже здавав і друга була така ж сама, якщо не гірше. Ледь не купив 5070 ti Palit gaming pro (не ОС) за 39к з промокодом в Click, в останній момент передумав, ще раз перечитавши відгуки, не тільки на нову 5000 серію, а і на моделі 4000 серії. В Palit ще вентилятори так собі, хоча саме охолодження майже як у топа. Але дроселі і вентилі. Тому для себе вирішив, що краще вже більші оберти кулерів, ніж слухати спів дроселів. Хоча, до цього як раз була 3060 Asus Tuf, в навантаженні дроселі більше приємно шуршали, а не пищали, але в мене коробка під столом.
-
Cirax
Member
Какая чудесная карта.
Устроит сразу два лагеря покупателей:
https://itc.ua/ua/novini/vlasnyk-pokaza ... rochytaly/
-
byaka
Member
Асус просто знову пробив дно,ось так встановлять вам охолодження вiд якогось дуала rtx5050, а ви i знати не будуете чому у вас вiдекарта по гучностi як турбiнаCirax: ↑ 25.06.2025 15:31 Какая чудесная карта.
-
Ektalion
Member
Раджу уважніше дивитись. Там не охолодження переплутали , а бекплейт.byaka: ↑ 25.06.2025 15:41 Асус просто знову пробив дно,ось так встановлять вам охолодження вiд якогось дуала rtx5050, а ви i знати не будуете чому у вас вiдекарта по гучностi як турбiна
П.С. Топ відеокарт для 1080р геймінгу https://www.tomshardware.com/pc-compone ... erformance
-
l-m
Member
Магазин може й не популярний, але справді дуже старий. Я купував у Європлюсі ще у 2008 році декілька HD 4850. Одна здохла за місяць до кінця гарантії, обміняли.Patruletz: ↑ 24.06.2025 23:09пошуком по форуму б'ється остання згадка у 17 році, тому таке собі возить 20 роківFirstTDM: ↑ 24.06.2025 22:47так что если не знаете, то не пишите фигни![]()
Востаннє редагувалось 25.06.2025 16:41 користувачем l-m, всього редагувалось 1 раз.