Ну от є ж певний баланс між тим, щоб купувати більш потужну відеокарту тут і зараз, і на довше, і тим щоб частіше апгрейдити відеокарту але меншого цінового діапазону.luckygamerks: ↑ 23.06.2025 19:40 От ви самі описали, що є багато но. 6000 серія вийде значно потужніша тільки у тому випадку, якщо конкуренти будуть сильно на пʼяти наступати, у іншому випадку я б на це не розраховував. Хоча, як би не гнали на амд, вони хоч і не дали ріст по продуктивності на фоні топа, але все ж таки технологічно карти підтягнули і знизили ціну.
Я от сам постійно перестраховуюсь, надіюсь що завтра буде краще, а завтра, що нам приносить?
То бум майнінгу, то війна, то якісь торгові війни між Китаєм та Америкою, то просто курс у гору пішов, то рекомендовані ціни підняли і так до безкінечності.
Якщо відносно 5070 в мене ще є сумніви, але під full hd питань не так багато, то от5070ti якось більш заспокоює. Не всі ж грають у 4к з максимальними налаштуваннями, з викрученими опціями до упору, як не дивно досі є багато людей з умовними 1060 і т.д. і якщо скрутити ползунок в ним то виявиться що і на них можна грати, а іноді навіть не так і погано, дивлячись яка гра.
А з іншої сторони, я згоден що може бути всяке на ринку відеокарт, і мати в наявності потужну карту якої вистачає на все з запасом це плюс.