NetEase анонсувала масштабний сюжетний екшен Blood Message

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Сidonix
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити NetEase анонсувала масштабний сюжетний екшен Blood Message

Чесно кажучи запарили вже всі ці "масштабні" екшени. Хочеться щось дійсно цікавого, але не занадто складного.
Sanya94
Member

Повідомлення

Виглядає круто, але як воно на релізі буде виглядати і гратися поки під питанням
Afit
Member

Повідомлення

Як же все виглядає не звично. Просто занадто багато фантастики :eek: Скажіть, де ви ще бачили не складну гру на мечах, без магії, драконів і іншої фентезійної лабуби? Ой... лабуди :-P Ну крім напевно Цусіми. Щось мені підказує, що на неї явно чекає успіх, якщо вони зроблять як задекларовано в трейлері
maxafon
Member

Повідомлення

Afit: 22.06.2025 17:18 Як же все виглядає не звично. Просто занадто багато фантастики :eek: Скажіть, де ви ще бачили не складну гру на мечах, без магії, драконів і іншої фентезійної лабуби? Ой... лабуди :-P Ну крім напевно Цусіми. Щось мені підказує, що на неї явно чекає успіх, якщо вони зроблять як задекларовано в трейлері
KCD2, M&B і купу всяких ігор про середьовіччя
Afit
Member

Повідомлення

maxafon: 22.06.2025 23:09
Afit: 22.06.2025 17:18 Як же все виглядає не звично. Просто занадто багато фантастики :eek: Скажіть, де ви ще бачили не складну гру на мечах, без магії, драконів і іншої фентезійної лабуби? Ой... лабуди :-P Ну крім напевно Цусіми. Щось мені підказує, що на неї явно чекає успіх, якщо вони зроблять як задекларовано в трейлері
KCD2, M&B і купу всяких ігор про середьовіччя
Я б не назвав KCD2 простою, аркадною грою. А мова саме про це.
Відповісти